Alka Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Border - me zanima, če boš tako rekel še po pikniku, ko boš še Windsurfa spoznal ...... :naughty: :lol1:
KeC Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Kaj je zaj mariborčani se kmalu vidimo :grim
Windsurf Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Border - me zanima, če boš tako rekel še po pikniku, ko boš še Windsurfa spoznal ...... :naughty: :lol1: Z Borderjem se že poznava... tak da sorry... aja, kaj točno si hotela s tem povedat??? :fight2: LP Marko
pupa Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 jaz sem razumela ali: 1. da nisi fajn 2. da tako grozno zgledaš, da se te vsak ustraši 3. da se tak obnašaš, da se te vsak ustraši 4. da vsakega premlatiš pa se te zato vsi bojijo 5. kradeš otrokom sladoled in lizike :devil: :P :whistle: ;)
Alka Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Jaz bi dodala še točko: 6. ......... Wind - ti rajš v živo povem. :whistle: Ane border?! :naughty: Tko da, dragi moj Wind, na pikniku ne smeš falit. Al moraš? Pa mora ona prit? Al kak smo se že včeraj zmenli ......... :hmm: Glas ljudstva prosim!
pupa Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Jaz bi dodala še točko: 6. ......... Wind - ti rajš v živo povem. :whistle: Ane border?! :naughty: Tko da, dragi moj Wind, na pikniku ne smeš falit. Al moraš? Pa mora ona prit? Al kak smo se že včeraj zmenli ......... :hmm: Glas ljudstva prosim! nej prideta oba.. če kakega ne bomo rabili, ga bomo dali na konja, ga zvezali, konju pa palico pred nos pa gor korenčkek..... pa bosta šla daleč daleč..... ;) :devil:
xr800 Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Evo dotrpel mesečne počitnice :zzz: . Vas pridem kaj pogledat.... :yea1:
Alka Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Ok folk zadeva je takšna. Vseforumski piknik žal zaradi pomanjkanja interesa odpade. Pripravljava pa z Alko piknik pri njej v Radljah ob Dravi. Zadeva ne bo tako uradno organizirana bodo pa načeloma vabljeni vsi iz 02 in 03 sekcije in še nekaj ostalih prijateljev. Ker se ne bo pobiralo »vstopnine« se je potrebno prej prijaviti da bomo vedeli koliko mesa in pijače nabavimo. Prosil bi vas da mi pošljete PM pa sporočite koliko vas pride. Upam da pridete v čimvečjem številu. :grim Aja zadeva bo na isti dan. Moj dodatek: Lahko se prijavite tudi meni. .) Tisti isti dan pa je sobota, 19. 8. 2006. Ura pa od 13. dalje.
elbarto Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=771253 A bomo? ( gledano po drugi strani, ekspresno shujšaš za 0.4 kg :OK: ) Povabite še prijatelje, strice, bratrance, tete, sestrične seveda tudi.. LP, El Barto Popravljeno Avgust 19, 2006. Popravil elbarto
dašenka Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 jaz lahko pridem samo gledat, saj sem bila mesec dni nazaj že tam, ker so me klicali.... obljubim pa, da vam bom delala družbo, če bo pa komu hudo ga bom pa še malo.... :) LP D
STAR Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Kako pa kaj kaže za jutri? :beer2:
Alka Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 A če bo jutr lepo vreme, se dobimo kaj prej?! Jaz ne bi spet ponoči okolovratila. Je blo včeraj čist dovolj ... :whistle:
Motorist76 Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 A če bo jutr lepo vreme, se dobimo kaj prej?! Jaz ne bi spet ponoči okolovratila. Je blo včeraj čist dovolj ... :whistle: Ja in pol naj še mi prej uletimo, ker se tebi ni okrog za kolovratit? (ponoči) no ja saj nikoli se ne ve, mogoče pa res uletiva. Bova videla kako bo vreme, in kako bo s časom kazalo. Smo v kontaktu. Lep pozdrav D.
Lobo Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 (popravljeno) Če ne bo dežja ob 19. 00 uri... Okidoki. P.S. A pride tudi kakšna ženska? Da vem ali se naj zrihtam ali ne ? Popravljeno Avgust 28, 2006. Popravil Lobo
šokac Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 Okidoki. P.S. A pride tudi kakšna ženska? Da vem ali se naj zrihtam ali ne ? "Jebemti", zrihtaj se nepremočljivo. Baje pride tudi neprijateljica motoristov, ga. Dežna Padavina.
vuk76 Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 "Jebemti", zrihtaj se nepremočljivo. Baje pride tudi neprijateljica motoristov, ga. Dežna Padavina. Zakaj neprijateljica...saj nisi s cukra .)
šokac Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Zakaj neprijateljica...saj nisi s cukra .) Ne to res nisem! Toda prisotnosti te gospe na cesti, se ne veselim. :hmm: In če bo prisotna ga. padavina ti prideš k ML z motorjem ali mazdo? :P
vuk76 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Ne to res nisem! Toda prisotnosti te gospe na cesti, se ne veselim. :hmm: In če bo prisotna ga. padavina ti prideš k ML z motorjem ali mazdo? :P Sem se pa spomnil,da si s Cuker Špica...mogoče pa bo kaj s cukrom. .) Če bo ga. padavina prisotna pridem seveda z mazdo,ker sem šminker in mam rad čist motor :D oz. želim boljši polovici prihraniti dodatno delo. :grim
pupa Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ob kolkih začnemo pri ML? ob 19h........
Lobo Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ob 19h........ OK. Upam, da bom do takrat končal z delom. Drugače bom pač malo zamudil.
Pervy Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 jaz bom z delom končal predvidoma okoli 23.00, bo še kdo tam okoli 23.30? :devil:
danci1973 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 jaz bom z delom končal predvidoma okoli 23.00, bo še kdo tam okoli 23.30? :devil: Čisto možno... :naughty: D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se