pupa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 zakaj bi te pa tepli?? :blink: :hmm:
nowfak Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 A jst lohk tudi pridem, da se mal spoznamo :blush: , sej nimam daleč.pa če mi poveste kje (proti lj pa pol desno??) pa ob kjri uri, če seveda lohko
pupa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 A jst lohk tudi pridem, da se mal spoznamo :blush: , sej nimam daleč.pa če mi poveste kje (proti lj pa pol desno??) pa ob kjri uri, če seveda lohko ja ja... seveda..... malo pred LJ je ena vasica MB, kjer je ena lokalna gostilna Mlada lipa in tam od 19h naprej razpravljamo o globalizaciji....... .)
Alka Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Alka, prosim za podporo... .) Te že podpiram - virtualno! Če boš dans ob 19. tam, te bom pa še v živo ... .)
šokac Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 ja ja... seveda..... malo pred LJ je ena vasica MB, kjer je ena lokalna gostilna Mlada lipa in tam od 19h naprej razpravljamo o globalizaciji....... .) Zaenkrat ti je upravna enota MB izdala samo začasno vizo za bivanje v naši deželi štajerski. Deklina, pazi na izjave! :xx: :whistle:
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 zakaj bi te pa tepli?? :blink: :hmm: Ja saj jaz tut ne vem zakaj, ampak saj veš kak je, špricer na špricer, presekano s par kratkimi, pol pa aufbiks, čreva na plot. :D Zaenkrat ti je upravna enota MB izdala samo začasno vizo za bivanje v naši deželi štajerski. Deklina, pazi na izjave! :xx: :whistle: Predlagam da Pupo danes izženemo. Tak malo za hec! :P
pupa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Zaenkrat ti je upravna enota MB izdala samo začasno vizo za bivanje v naši deželi štajerski. Deklina, pazi na izjave! :xx: :whistle: Imela sem občutek, da se pubec malo zajebava, zato je bilo to cinično napisano :angry2: Sicer pa moj pravi, da lahko le ON prekine začasno vizo za bivanje, on me ima pa rad :angry2: :wub: :P ;) (malohecamorabitpress) Predlagam da Pupo danes izženemo. Tak malo za hec! :P :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :cry:
nowfak Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Imela sem občutek, da se pubec malo zajebava, :angry2: :wub: Zakaj bi se zajebavau, bom res pršu sam ne vem če bom najdu! :hmm: (delonaterenujekurbapress)
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :cry: Samo hecam se, saj veš da te ne bi izgnal. :grrr Je tvoj stari preveč nor, me bi spotr ko staro šibovje. :grim
pupa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Samo hecam se, saj veš da te ne bi izgnal. :grrr Je tvoj stari preveč nor, me bi spotr ko staro šibovje. :grim kar priznej, da me imaš preveč rad, da bi me dal izgnati :blush: .)
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 kar priznej, da me imaš preveč rad, da bi me dal izgnati :blush: .) Priznem!
Lobo Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 kar priznej, da me imaš preveč rad, da bi me dal izgnati :blush: .) Jaz tudi priznam. :blush: Za vse ostale (razen Bluespeeda), NE DIRAJTE PUPE! :angry2:
pirrulz Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Za vse ostale (razen Bluespeeda), NE DIRAJTE PUPE! :angry2: Ni štapom? :hmm: :lol: :P
Lobo Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Ni štapom? :hmm: :lol: :P Niti z vrtnico! :angry2:
šokac Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) Niti z vrtnico! :angry2: :hmm: Kaj pa s PIR deklom? :P Imela sem občutek, da se pubec malo zajebava, zato je bilo to cinično napisano :angry2: Sicer pa moj pravi, da lahko le ON prekine začasno vizo za bivanje, on me ima pa rad :angry2: :wub: :P ;) (malohecamorabitpress) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :cry: Dobro naj ti bo, ker so se že vsi tako zavzeli za tebe. Zaenkrat ostajaš še v deželi štajerski. :whistle: Popravljeno September 12, 2006. Popravil šokac
leila Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Te že podpiram - virtualno! Če boš dans ob 19. tam, te bom pa še v živo ... .) upam, da ne bo take krize, da bi me bilo treba v živo podpirat... .) torej se vidjamo ob 19.00 :)
Lobo Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Bilo OK. :OK: Še večkrat tako.
leila Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 jap, danes se nas je zbrala kar fino številčna druščina.... :) sem vedela, da bo palila 19. ura... .)
STAR Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 jap, danes se nas je zbrala kar fino številčna druščina.... :) sem vedela, da bo palila 19. ura... .) Ali ste se prešteli? Koliko vas je bilo? :eek:
leila Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ali ste se prešteli? Koliko vas je bilo? :eek: ni bilo časa za štetje... .)
pirrulz Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ali ste se prešteli? Koliko vas je bilo? ni bilo časa za štetje... .) Ja, samo luč so vgasnili pa IHHAAAAHAHAA! :D :P
Lobo Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ja, samo luč so vgasnili pa IHHAAAAHAHAA! :D :P Ti se kar norca delaj. Samo jaz sem sedel zravn take punce, da bi tebi oke vun pokapale, če bi bil tam. Pa en kos pizze sem na tvoj tek pojedel.
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Čeprav sem prišel, ko vas je večina že odpičla domov, je vseeno blo fajn. Bom drugi torek prišel prej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se