leila Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ima namen danes kdo pripeketati na zborno mesto?
Lobo Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ima namen danes kdo pripeketati na zborno mesto? Brez mene. Me nekaj noga boli pa težko vozim.
leila Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Brez mene. Me nekaj noga boli pa težko vozim. Eh, pol pa klinc...jaz sem se pa že veselila, da bom dobila kaki kuš na ličko... :blush:
pupa Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 mene ni... ker moram biti danes popoldne v službo........ :cry:
danci1973 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Jaz sem imel namen prit in kaj spit.... D.
pupa Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 jaz bi imela tut, pa kaj če do desetih ko bi jaz prišla že vsi greste........ :doze:
STAR Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 jaz bi imela tut, pa kaj če do desetih ko bi jaz prišla že vsi greste........ :doze: Jaz bi tudi prišel ob 22h?
vuk76 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Jaz sem imel namen prit in kaj spit.... D. Samo namen ali dejansko prideš... .)
leila Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Drugič. Danes mi več ne diši družba na cesti na poti v MB....kolone tovornjakarjev... :wacko:
danci1973 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Samo namen ali dejansko prideš... .) Pridem, upam, da ne bom sam... :? D.
vuk76 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Pridem, upam, da ne bom sam... :? D. Še Gody-ja vzameš zraven,pa ne boš sam... .) Pridem jaz tudi...okoli 20 ure.
Ski_Fanatic Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Mene sigurno nede :cry: ....nočna :grim :whistle:
Kölm Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Če ne vete kam se bi vtaknl z mutorjam ta konc tedna - evo vabila : KAJ? 1. CLOSE SEASON PARTY (en velik piknik) MK ATRANS KDAJ? Sobota, 23.septembra leta 2006 gospodovega KJE? Zagorje ob Savi ( nasproti Euro parka - to je park ne trgovina ) VREME? Lepo ku ps. PIVO? "Pir" po 350. HRANA? Itak! IGRE? Se bomo potrudl neku vkup sklamfat. MUZIKA? Roknrol jasno. Če ne bo dobr bomo pa sami eno zarigal. BURNOUT PLAC? Je - zaželjeno pokanje in zažiganje gum. NAGA BABA? Bo. NAG DEC? A's partegjen!!! KAMPING? Može. VSTOPNINA? De bomo mel vsaj neki od tega, pa si kak novejš mutor parvošl v nasledni sezoni bomo pobirali po 7.000,00 SIT po glavi, s tem da je to konzumacija in dobite bon za deci piva. No resno: "Free entry for bikers", pa še za marsikoga, ki nam bo všeč ali pa da je znan po tem da veliko spije. KONTAKT? 041 430 960 Andrej, 040 792 142 Bojan KAKO PRITI DO NAS? Tastar motoristi boste najbrž vedl: to je isti prostor kot za 1.zbor od SATANOV ali pred dvemi in tremi leti zbor od TARANTEL. Za ostale: Zagorje upam da boste našli ( to je mesto v Zasavju, deželi hribov in raufnkov, tam nekje med LJ in CE in ni del Hrvaškega Zagorja ). V centru mesta zavijete v smer proti Trbovljam, ... ma ne da se mi sej bomo mal označl če se bo komu dal, če ne pa vprašte v ŠTULM baru par KLUKHENAH. Se bote najdl. VABLJENI Uf, zde pa upam, de smo vse povabl :P
leila Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Hvala za povabilo. :) Morda se pa res vidjamo...
imlakar Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Če ne vete kam se bi vtaknl z mutorjam ta konc tedna - evo vabila : KAJ? 1. CLOSE SEASON PARTY (en velik piknik) MK ATRANS KDAJ? Sobota, 23.septembra leta 2006 gospodovega KJE? Zagorje ob Savi ( nasproti Euro parka - to je park ne trgovina ) VREME? Lepo ku ps. PIVO? "Pir" po 350. HRANA? Itak! IGRE? Se bomo potrudl neku vkup sklamfat. MUZIKA? Roknrol jasno. Če ne bo dobr bomo pa sami eno zarigal. BURNOUT PLAC? Je - zaželjeno pokanje in zažiganje gum. NAGA BABA? Bo. NAG DEC? A's partegjen!!! KAMPING? Može. VSTOPNINA? De bomo mel vsaj neki od tega, pa si kak novejš mutor parvošl v nasledni sezoni bomo pobirali po 7.000,00 SIT po glavi, s tem da je to konzumacija in dobite bon za deci piva. No resno: "Free entry for bikers", pa še za marsikoga, ki nam bo všeč ali pa da je znan po tem da veliko spije. KONTAKT? 041 430 960 Andrej, 040 792 142 Bojan KAKO PRITI DO NAS? Tastar motoristi boste najbrž vedl: to je isti prostor kot za 1.zbor od SATANOV ali pred dvemi in tremi leti zbor od TARANTEL. Za ostale: Zagorje upam da boste našli ( to je mesto v Zasavju, deželi hribov in raufnkov, tam nekje med LJ in CE in ni del Hrvaškega Zagorja ). V centru mesta zavijete v smer proti Trbovljam, ... ma ne da se mi sej bomo mal označl če se bo komu dal, če ne pa vprašte v ŠTULM baru par KLUKHENAH. Se bote najdl. VABLJENI Uf, zde pa upam, de smo vse povabl :P Če bom mel možnost pride :kva2: Če ne druzga, odlično vabilo :OK:
pupa Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 kaj zaj... se dobite danes al ne?? mene itak ne bo :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 kaj zaj... se dobite danes al ne?? mene itak ne bo :whistle: Provokator :grim
vuk76 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 kaj zaj... se dobite danes al ne?? mene itak ne bo :whistle: Škoda,zadnjič smo se prav zabavali ob tvoji družbi :grim .) Če bom uspel Nemce prepričat,da hitro končamo z sestankom pridem jaz tudi. lp vuk
Ski_Fanatic Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Škoda,zadnjič smo se prav zabavali ob tvoji družbi :grim lp vuk Je taka neka hecna persona :whistle: ;) Aja.. :slap: ...jaz pa se bom prikazal :grim :beer1: :beer2: :drunk: O:-) :blush: Popravljeno September 26, 2006. Popravil BlueSpeed
Ski_Fanatic Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Kaj pa ti Vapotek sem škiliš :naughty: Daj rajši za pir! :grim Popravljeno September 26, 2006. Popravil BlueSpeed
Lobo Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 kaj zaj... se dobite danes al ne?? mene itak ne bo :whistle: Ta teden sem popoldan v službi.
šokac Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Ta teden sem popoldan v službi. Me ne bo. :angry2: Mi je na zadnji gumi platno "vun" pogledalo. Lepo se imejte.
Ski_Fanatic Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Me ne bo. :angry2: Mi je na zadnji gumi platno "vun" pogledalo. Lepo se imejte. Ja kako sranje pa te maš gor :P :whistle:
danci1973 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Tudi Gody in jaz prideva... D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se