vapotek Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 A zdaj se dobimo najprej pri Pohorski al kaj? Kdaj?
Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Ah, moški! Kak znate zakomlicirat. In pol to za ženske trdite. :lol1: :lol1: :lol1:
T-boy Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Jaz pridem ob sedmih, pa če vam je prav al pa ne! :grim Mislim da bo boljše, da vama tortice kr k ML prinesem. Veš kak je, potem bom pa jaz kriv, ko bi vaju najdli čez par let nekje pri Kočevju. Ja ja, ziher je ziher. Stari, ti samo sledi belo želvo :grim , TAM je Pohorska kavarna :grim. :blush:
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Stari, ti samo sledi belo želvo :grim , TAM je Pohorska kavarna :grim. :blush: Stari, ki te mam jaz cajt za želvo hodit. Te rabim vsaj 1 tedn dopusta.
pupa Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 uf.. ne bi bilo slabo.... najprej eno tortico, potem pa hopla v ML - ampak brez pizze........ :OK: :OK: :OK:
wind Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Samo na zrtje mislite :angry2: Kaj zdaj? Pohorska kavarna ali junge lipa? :? Pohorsko kavarno bom ze nasel, ni panike... Razn ce bota T in Alka za mano, pol zna bit problem... :P @Alka: avta (se) nisem prodal, Daytone (se) tudi nisem kupil, stanovanje pa (se) tudi ne... :cry:
Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Glede na drastično slabšanje vremenskih neprilik iz sekunde v sekundo bo treba danes na pot verjetno z avtom. Predlog: Dobimo se v ML ob 19. (pa malo čez) in pol dodelamo umazane podrobnosti v obliki mesenih in sladkobnih užitkov. Wind - Očitno ne bo šlo dans z motorjem, zato napadi T-ja, da te zravn prpele. Saj veš, on se lahko še do lipe zgubi ... (sorči T, bela želva tud ni vedno rešitev, sploh ne, če je na tvojem hrbtu :lol: ) Na heba - zdaj pa že tudi pri nas dežuje! :kva2:
wind Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Evo, doma! Kdo pravi, da ni slo z motorjem? :devil: Lepo stevilo, nekaj znanih, nekaj novih obrazov, glavno da so bile tortice iz Pohorske kavarne.. v drugem poizkusu :OK:
T-boy Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Evo, doma! Kdo pravi, da ni slo z motorjem? :devil: ...šlo, šlo :grim . Aqualuna, pa to :naughty: .
Alka Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Ker Wind še vedno ne ve, kje je PK, gremo po naslednji furi tja. Mogoče nam bojo celo s prve prave tortice prnesli. :slap: In :OK: dvema herojema pa seveda še :OK: enemu tortičarju!!! Pa itak vsem ostalim od včeraj! :yea1:
šokac Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) Moj predlog za torkovo srečanje 31. 10. 2006, malo drugače. ( praznik - dan reformacije) Vreme za praznik na dan 31. 10. 06, kaže suho in toplo. Dovolj časa, da si za ta dan splanirate prosto popoldne, če že niste zasedeni. Ob 14. uri se dobimo na bencinski črpalki v MB, takoj za pošto v smeri Šentilja. Pot nadaljujemo po stari cesti za Šentilj. Prestopimo mejo in se podamo v smeri mesta Leibnitz (Lipnica), na pol poti zavijemo desno v smeri Murecka ( Cmurek), nato v smeri Bad Radkersburga, (avstrijska Radgona) ter nato po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Mejo ponovno prestopimo na mejnem prehodu Tišina, zavijemo desno v Radence in se ustavimo v slaščičarni TAMARA. Imajo dobre tortice, domač sladoled, vročo ljubezen itd. Večkrat preverjeno. :yes: Po okrepčilu stvar dogovora za naprej. V nasprotnem primeru ga z Lumpo pičiva sama! Ajde junaki, da vas vidim in čujem kdo je za... :chase: Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil šokac
vapotek Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Vi kr idite, pridem jaz peš za vami.
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) ...šlo, šlo :grim . Aqualuna, pa to :naughty: . Aqua že :grim ...luna pa je bla bol boga :P Vi kr idite, pridem jaz peš za vami. Te pa jo lahko mi "pešaki" skup šibnemo :whistle: Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil BlueSpeed
vuk76 Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Moj predlog za torkovo srečanje 31. 10. 2006, malo drugače. ( praznik - dan reformacije) Vreme za praznik na dan 31. 10. 06, kaže suho in toplo. Dovolj časa, da si za ta dan splanirate prosto popoldne, če že niste zasedeni. Ob 14. uri se dobimo na bencinski črpalki v MB, takoj za pošto v smeri Šentilja. Pot nadaljujemo po stari cesti za Šentilj. Prestopimo mejo in se podamo v smeri mesta Leibnitz (Lipnica), na pol poti zavijemo desno v smeri Murecka ( Cmurek), nato v smeri Bad Radkersburga, (avstrijska Radgona) ter nato po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Mejo ponovno prestopimo na mejnem prehodu Tišina, zavijemo desno v Radence in se ustavimo v slaščičarni TAMARA. Imajo dobre tortice, domač sladoled, vročo ljubezen itd. Večkrat preverjeno. :yes: Po okrepčilu stvar dogovora za naprej. V nasprotnem primeru ga z Lumpo pičiva sama! Ajde junaki, da vas vidim in čujem kdo je za... :chase: Kolko km približno? Drgač sem/sva zainteresirana ob primernem vremenu.
vapotek Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Te pa jo lahko mi "pešaki" skup šibnemo :whistle: Važi, se pešaki dobimo 29. pri 3 palmah na piru, pol pa hrabro proti omenjeni slaščičarni. Po mojem izračunu bomo tam ob približno enakem času. :grim Razen če bo T-boy vodil, potem jih bomo pač kak dan (teden) počakali. :P
pupa Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Važi, se pešaki dobimo 29. pri 3 palmah na piru, pol pa hrabro proti omenjeni slaščičarni. Po mojem izračunu bomo tam ob približno enakem času. :grim Razen če bo T-boy vodil, potem jih bomo pač kak dan (teden) počakali. :P Glede na to, da imam v svoji denarnici še 500 SIT tvojega denarja, ker ti je gospodična Alka plačala pivo (joj, niti ne vem, če ti smem to povedati), imaš pri meni en pir v dobrem :naughty: :naughty: :naughty: :devil: Ti samo povej kje in kdaj se točno dobimo :whistle:
šokac Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Kolko km približno? Drgač sem/sva zainteresirana ob primernem vremenu. :hmm: Vuk, ne vem koliko km. ti naj napišem, da bosta šla zraven. Okoli 70. do 80. km iz MB do Radencev po avstrijski strani. Mogoče kakšen kilometer več ali manj. Cesta je lepo urejena, omejitve pa bolj ugodne kot pri nas. Pa to itak vsi veste. Za ta dan napovedujejo 19. stopinj plusa. .)
vuk76 Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 :hmm: Vuk, ne vem koliko km. ti naj napišem, da bosta šla zraven. Okoli 70. do 80. km iz MB do Radencev po avstrijski strani. Mogoče kakšen kilometer več ali manj. Cesta je lepo urejena, omejitve pa bolj ugodne kot pri nas. Pa to itak vsi veste. Za ta dan napovedujejo 19. stopinj plusa. .) Eh tak malo km ni panike;bil sem malo v skrbeh zaradi gume....enih 200-300 km bi še mogla vzdržat. Sva v kontaktu glede fure.
šokac Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) Eh tak malo km ni panike;bil sem malo v skrbeh zaradi gume....enih 200-300 km bi še mogla vzdržat. Sva v kontaktu glede fure. Ufff, sem se že bal, da bo to preveč. Ne skrbi moja je spredaj fuč, zadnja pa zakrpana z klobučkom, pa sem se podal okoli kure. No, do Broda na Kolpi in nazaj. Pa še tak hiter tempo je bil. Spomladi dobi novo obutev. OK Zgučano... :yea1: Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil šokac
Rocky Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Lahko potrdim Šokacove besede kar se slaščičarne tiče. Če bo šel zraven Rocky vam zagotavljam vsaj 20% popust. Zakaj? To pa vam ne povem. :P Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Lahko potrdim Šokacove besede kar se slaščičarne tiče. Če bo šel zraven Rocky vam zagotavljam vsaj 20% popust. Zakaj? To pa vam ne povem. :P Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Popust na cuker al na pivo? Ker če opcija dva, grem jaz tudi. :grim
tom Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 no mogoče pa se vam na tej turi še jaz pridružim, če bo lepo vreme in bo čas dopuščal. samo se vam bom verjetno pridružil v šentilju na meji. glede slaščičarne ša je še ena možnost v radencih. pri džemotu majo tudi dober sladoled in tortice.
STAR Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Jaz pridem, če bomo končali invenTURO.
xr800 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Definitivno dobra tura (poznojesenska). Predlagam vam, da ga od Lipnice ruknete preko Ragnitza, Wolsfberga, Jagerberga, nato do Gnasa, Bad Gleichenberga, ter nato mimo Stradna do Radgone. Lepa gričevnata pokrajina (Steirische Toskana). Drugače smo pa mi že spucani, namazani, odjavljeni, skratka spimo in se pripravljamo na zimo...... :kva2: :naughty:
šokac Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Definitivno dobra tura (poznojesenska). Predlagam vam, da ga od Lipnice ruknete preko Ragnitza, Wolsfberga, Jagerberga, nato do Gnasa, Bad Gleichenberga, ter nato mimo Stradna do Radgone. Lepa gričevnata pokrajina (Steirische Toskana). Drugače smo pa mi že spucani, namazani, odjavljeni, skratka spimo in se pripravljamo na zimo...... :kva2: :naughty: Te ponovno umažemo, namažemo, prijavimo, zbudimo, zrihtamo tablico in greš zraven kot vodja puta. :yes: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se