xr800 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) Šokac, definitivno se lahko zmenimo za spomladi....Bom vodil turo Po poteh vaških nogometnih igrišč v sosednji Avstriji (fuzbal je zaslužen, da poznam te kraje). Lepa tura je tudi: Strass-Weinburg-St.Peter-Jagerberg-Gnas-Feldbach-Fehring-Bad Gleichenberg-Straden-Deutsch Goritz-Mureck. Pa saj si to že sigurno prevozil (glede na to, da si iz Zuckerspitza.. :whistle:) Tudi kolegi imajo svoje že odjavljene tako, da si še sposodit ne morem kakšnega....... :hmm: Ej, lepo se imejte in uživajte maksimalno..... Jaz pa nazaj spat :zzz: :yea1: Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil xr800
šokac Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Šokac, definitivno se lahko zmenimo za spomladi....Bom vodil turo Po poteh vaških nogometnih igrišč v sosednji Avstriji (fuzbal je zaslužen, da poznam te kraje). Lepa tura je tudi: Strass-Weinburg-St.Peter-Jagerberg-Gnas-Feldbach-Fehring-Bad Gleichenberg-Straden-Deutsch Goritz-Mureck. Pa saj si to že sigurno prevozil (glede na to, da si iz Zuckerspitza.. :whistle:) Tudi kolegi imajo svoje že odjavljene tako, da si še sposodit ne morem kakšnega....... :hmm: Ej, lepo se imejte in uživajte maksimalno..... Jaz pa nazaj spat :zzz: :yea1: OK. Dobro se naspi :zzz: in glej, da se boš do spomladi zbudil. Te držim za besedo. :yea1:
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 :hmm: Kako kaže za jutri motoristične "modelke in modeli"? Se dobimo jutri ob 14. uri na Petrolovi črpalki v MB za pošto na Partizanski cesti za furo preko Avstrije do Radencev?
Rocky Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 :hmm: Kako kaže za jutri motoristične "modelke in modeli"? Se dobimo jutri ob 14. uri na Petrolovi črpalki v MB za pošto na Partizanski cesti za furo preko Avstrije do Radencev? Čuj kaj praviš na vsaj na 13 uro ali 12:30. Saj vem, da ni toliko km in ne bo mokre ceste tako kot včeraj, ko naju je dobila noč. Ampak morebiti še naredimo kakšen km gor,dol levo ali desno. Morda obisk čarovnic na grad Grad. Pa folk, ne pozabit potnega lista ali osebne. .) Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 (popravljeno) Čuj kaj praviš na vsaj na 13 uro ali 12:30. Saj vem, da ni toliko km in ne bo mokre ceste tako kot včeraj, ko naju je dobila noč. Ampak morebiti še naredimo kakšen km gor,dol levo ali desno. Morda obisk čarovnic na grad Grad. Pa folk, ne pozabit potnega lista ali osebne. .) Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Midva z Lumpo se bova prilagodila. Predlagajte uro... Ja, na potni list ali osebno pa ne pozabiti. :lol1: Popravljeno Oktober 30, 2006. Popravil šokac
Ico Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 :hmm: Kako kaže za jutri motoristične "modelke in modeli"? Se dobimo jutri ob 14. uri na Petrolovi črpalki v MB za pošto na Partizanski cesti za furo preko Avstrije do Radencev? No, no :( :( :( Jutri kliče Panonia :devil: :devil:
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 (popravljeno) No, no :( :( :( Jutri kliče Panonia :devil: :devil: Ico, ne kliči "hudiča"! Za Panonio je že prehladen asfalt. :grim Pa še gume si boš skuro. Popravljeno Oktober 30, 2006. Popravil šokac
T-boy Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Čuj kaj praviš na vsaj na 13 uro ali 12:30. Ampak morebiti še naredimo kakšen km gor,dol levo ali desno. Morda obisk čarovnic na grad Grad. Pa folk, ne pozabit potnega lista ali osebne. .) ...šele zdaj videl za kaj sploh gre (bio kod Srba). Pridem! :grim Rocky ma praf, čepraf nima osebne :lol1: . Tudi jaz sem za začetek okrog 12.30, ker je 17.30 že tema.
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ...šele zdaj videl za kaj sploh gre (bio kod Srba). Pridem! :grim Rocky ma praf, čepraf nima osebne :lol1: . Tudi jaz sem za začetek okrog 12.30, ker je 17.30 že tema. Večina kandidatov je za to, da se jutri dobimo ob 12. 30. uri. In v praksi večina vedno zmaga. 12.30. uro je predlagal King Artur Rocky Triumfator. In, če tako reče KING, potem mi tlačani itak nimamo pravo glasanja. Zgučano! Jutri ob 12. 30. uri, na bencin pumpi v MB.
Lumpa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Morda obisk čarovnic na grad Grad. ..ena blond čarovnica gre z vami.... :lol1: :kva2:
pupa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Zvečer pa pridete v ML, ne?? no, ker bomo nemotorizirani takrat že lepo udomačeni s pivom v roki in uživali v čveku, ko boste vi še zmrzovali na motorjih :devil: :devil: .)
Lumpa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ..ena blond čarovnica gre z vami.... :lol1: :kva2: ..samo metlo si še moram oprati, verigo namazati, natankati in gremo ...akcija...vijaaaaa.. :lol1: :lol1: :lol1:
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ..samo metlo si še moram oprati, verigo namazati, natankati in gremo ...akcija...vijaaaaa.. :lol1: :lol1: :lol1: Misliš na tvojem Vorwerku VK 1200. Sem ti že večkrat povedal, da na svojem motorinu nimaš verige temveč pogonski kardan, ki ga ni potrebno mazati. :whistle: Zvečer pa pridete v ML, ne?? no, ker bomo nemotorizirani takrat že lepo udomačeni s pivom v roki in uživali v čveku, ko boste vi še zmrzovali na motorjih :devil: :devil: .) Navlekli bomo vsi dolge gate. :whistle:
Lumpa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 (popravljeno) Misliš na tvojem Vorwerku VK 1200. :angry2: :angry2: ..čuj ti, da ne boš jutri ti na mojem Vorwerku..... :devil: :P Navlekli bomo vsi dolge gate. ..jaz pa nimam dolgih gat..... :kva2: :P Popravljeno Oktober 30, 2006. Popravil Lumpa
šokac Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 :angry2: :angry2: ..čuj ti, da ne boš jutri ti na mojem Vorwerku..... :devil: :P :( :? :xx:
vuk76 Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Tudi jaz & boljša polovica potrjujeva prisotnost na tejle turci. lp vuk
šokac Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 (popravljeno) Tudi jaz & boljša polovica potrjujeva prisotnost na tejle turci. lp vuk Lepo! Kaj pa ti Dr. Big, ki pravkar brskaš po straneh MB krožka? ;) Popravljeno Oktober 31, 2006. Popravil šokac
gebre Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Da bomo še Vzhodni Blok malo muzikalno izobražili :D Lady's First
dr-big Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Lepo! Kaj pa ti Dr. Big, ki pravkar brskaš po straneh MB krožka? ;) Pusti se presenetit... :hmm: ... A.
pupa Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Nu tak, moj gre v službo :BUA: meni je pa čisto preveč toplo doma (sami :naughty: ) in se mi ne da nikam it......... Vem, da me boste noro pogrešali, ampak mene žal ne bo......... ;)
peco Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Sem ujel na uho, da v petek zvečer nimate kej delat: :OK: :yea2: ps: Ostale podrobnosti pa na zgornjem linku. .)
leila Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Sem ujel na uho, da v petek zvečer nimate kej delat: :OK: :yea2: ps: Ostale podrobnosti pa na zgornjem linku. .) Hm, tole bi pa znalo biti zanimivo... :) Sicer pa upam, da se je današnja ekipa, ki se je sladkala pri Tamari, dobro pripeljala domov...jaz se ravnokar odtajam pri radiatorju B)
vuk76 Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 MB tura je uspela,bilo je super,predvsem pa odlična družba. Treba zadevo ponovit,ko bo malo topleje. Udeleženci: Šokac (hvala za vodenje...), Lumpa,Mačica,Rocky,Leila,STAR,T-Boy, Dr-Big & boljša polovica,Gody in jaz z boljšo polovico. Kje smo se točno vozili bo pa Šokac povedal.
Lumpa Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Vidim, da so fotke uspele, pa še jaz na T-boyovem "zelencu", da bom lahko sanjala o nakupu.. O:-). Res ja bilo fajn, pot super, družba pa zelo prijetna :OK: . Ponovitev obvezna (novembra bo baje 28 stopinj :kva2: - pa svizec bo zavijal čokolado :P ).
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Ave!!! Žal mi ni ratalo, službene obveznosti, ampak vidim, da ste se imeli lepo in da so Triumphatorji spet triumvirali :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se