Ice Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 mene pa 18mm v meni napada, da lahko samo ležim in počivam....... žal me tudi ne bo....... never trust anything that was shot with 18mm (Ma Deuce ima samo 12,7mm), bled 3-5 days and didn´t die. :devil:
pupa Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 never trust anything that was shot with 18mm (Ma Deuce ima samo 12,7mm), bled 3-5 days and didn´t die. :devil: too late :blink: :( .)
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Pridem in bom tudi za rundo dal! Logično, drugega tut nismo pričakovali! :grrr P.S.: Čuj, se lahko zmenima, da jaz dobim ene 3 runde? Bota pač dva druga ostala brez. :blush:
leila Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 @Lobo Porčičana, usret leta, pa bolan....ampak te dni pa le poskrbi na vse možne načine, da ti bo zdravje zopet naklonjeno...v petek namreč računam nate(Celje... ) .) @Pupa Mačka, javi se kaj, pa pazi nase...in še koga :)
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Logično, drugega tut nismo pričakovali! :grrr P.S.: Čuj, se lahko zmenima, da jaz dobim ene 3 runde? Bota pač dva druga ostala brez. :blush: Kaj bomo samo štirje, te bom pa še "šnops karte" zravn prneso! B)
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Kaj bomo samo štirje, te bom pa še "šnops karte" zravn prneso! B) Ti raje samo šnops prnesi. Se ga najprej zarežemo, pol pa Darjo po riti šlatamo! :D
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ti raje samo šnops prnesi. Se ga najprej zarežemo, pol pa Darjo po riti šlatamo! :D Nena mej takih, kaj ne veš da moja "boljša polovica" tudi forume čita. Pol bo me pa v ketne vrgla. Eh, pa saj sn tak reko, da bom dans ketno vtrgo...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Nena mej takih, kaj ne veš da moja "boljša polovica" tudi forume čita. Pol bo me pa v ketne vrgla. Eh, pa saj sn tak reko, da bom dans ketno vtrgo... Kaka boljša polovica? Kaj tvoj moped zna brat al kaj? :P
Vale Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Kaka boljša polovica? Kaj tvoj moped zna brat al kaj? :P Mogoče ja pa njegova boljša polovica Čita .)
šokac Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) Ti raje samo šnops prnesi. Se ga najprej zarežemo, pol pa Darjo po riti šlatamo! :D :slap: Ne serji ga! Boš staknil še zlom na drugi roki. Pol pa adijo mopek. Mogoče ja pa njegova boljša polovica Čita .) :hmm: Če to prebere Bremz Penzlova "Čita", boš ti plavala čez piranski zaliv do Hrvaške in še malo dlje kot Johny Weissmuller. Ustavila pa se boš mogoče v italijanski Raveni? :grim :lol1: Popravljeno November 28, 2006. Popravil šokac
Vale Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Če to prebere Bremz Penzlova "Čita", boš ti preplavala na Hrvaško čez piranski zaliv, kot Johny Weissmuller. Pa nismo vsi Bremz Penzli :grrr :grrr
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Sem že ketno vtrgo!! Juhuuuuu! Gremo gassaaaaa! Eno rundo se še bom pelo, :yea1: pol pa te pridem na pir.. :beer1: :beer2:
Lumpa Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Rocky in Lobo...tole je pravkar pečeno...tako, da gasa in hitro prit k ML. Lobo, ti čokoladni muffini ti bodo sigurno pregnali viruse... .) :grim . :kva2:
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Rocky in Lobo...tole je pravkar pečeno...tako, da gasa in hitro prit k ML. Lobo, ti čokoladni muffini ti bodo sigurno pregnali viruse... .) :grim . :kva2: To je pa že mučenje ubogega bolnika. Prišparaj vsaj en košček. :P
šokac Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) To je pa že mučenje ubogega bolnika. Prišparaj vsaj en košček. :P :? Lahko samo gledam z tako široko odprtimi :eek: in z zaprtimi :xx: Jaz sem tud prehlajen, pa ne dobim peciva. :hmm: Le s čim sta se ji tako prikupila. Pa ko vaju človek pogleda, sta vun videti kot dva " sirova bureka" :lol1: :whistle: Pa bi še razumel, če bi vozila neke solidne mopeke. Tak pa...narobe svet! Popravljeno November 28, 2006. Popravil šokac
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 :? Lahko samo gledam z tako široko odprtimi :eek: in z zaprtimi :xx: Jaz sem tud prehlajen, pa ne dobim peciva. :hmm: Le s čim sta se ji tako prikupila. Pa ko vaju človek pogleda, sta vun videti kot dva " sirova bureka" :lol1: :whistle: Pa bi še razumel, če bi vozila neke solidne mopeke. Tak pa...narobe svet! Jebi ga, ženske navohajo kdo je dober je**č.
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Vsem skupaj Hvala, da ste prišli na moj GOD Mije čast da smo se dobli skupaj! To je začetek drugič pa Gaaasssss! Pa puni hamerr LP
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Vsaka vam čast, ste dobri kompanjoni. mufflni so bli ful dobri! To je pohvala kuharci! (se vemo kera je!!!) Na mizi so pa ostali ostanki, ker so (smo) meli eni prevlke lape za pir, ne pa za piškote! Bo že pes pojau! Drugi tedn me ni! Čez 14 Dni pa rock' n rol! Pubeci pridite! Babe so že tu! Rocky in Lobo...tole je pravkar pečeno...tako, da gasa in hitro prit k ML. Lobo, ti čokoladni muffini ti bodo sigurno pregnali viruse... .) :grim . :kva2: Ful so dobri! P.s. drugič jih prej prinesi, preden bo 4 pire spil! Da bom barvo vido!
Alka Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 To je pohvala kuharci! (se vemo kera je!!!) Šokac in njegov šporhert?! :hmm: :lol1: :lol1: :lol1:
danci1973 Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Rocky in Lobo...tole je pravkar pečeno...tako, da gasa in hitro prit k ML. Lobo, ti čokoladni muffini ti bodo sigurno pregnali viruse... .) :grim . :kva2: Mmmmmmmmm! Dobri so bli! :worship: D.
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Mmmmmmmmm! Dobri so bli! :worship: D. Preklemana banda! :angry: Vse ste mi požrli. Sram vas bodi! Upam, da ste se vsaj lepo zahvalili kuharci za njen trud. In kot bi dejal Rocky: Lep pozdrav iz bolniške Postelje!
vapotek Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Lep pozdrav iz bolniške Postelje! Pussy! Taki ded ko si, bi moral bacile dol po grabi fuknit, pa prit na mafine pa pir! :grim :P
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Pussy! Taki ded ko si, bi moral bacile dol po grabi fuknit, pa prit na mafine pa pir! :grim :P Se šparam za petek :naughty: :devil: Mislim, da bom imel šoferja in bomo lahko kaj konkretnega spili. Samo, da se grlo umiri.
vuk76 Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Hmmm,zdaj pa je še meni žal,da včeraj nisem uspel prit do ML. Upam,da bodo še kdaj drugič na voljo ;)
Furioso Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Rocky in Lobo...tole je pravkar pečeno...tako, da gasa in hitro prit k ML. Lobo, ti čokoladni muffini ti bodo sigurno pregnali viruse... .) :kva2: :kva2: Prav mi je, kaj pa nisem včeraj kompe vklopil doma.... :( :( Pa drugič! :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se