Motorist76 Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Furi - misliš, da je to zaradi bacilov, ma kje pa, vsak izgovor je dober :xx: :winkiss: :xx: mislim, da me bo nekdo :fight1: Čuj ti mala, pa ti res mislis da smo mi taki da bi tebe :fight1: no ne vem no ne vem.... mislim da nismo taki... prej bomo raje :wub: :wub: pa :beer1: :beer1: :beer2: :friend1: :friend2: O:-) :yea1: :004 tak da nismo mariborčani nasilni, če pa si se to v savinjski navadla ali na primorksem pa se mi zdi da se na napačnih metih nahajaš... tako da.... premisli :) pa lep dan D.
tati Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Thja, EMŠO ga muči, saj vemo... ...kje so zlati časi? bolj po tiho govori, saj veš, da vse sliši, čeprav je že v letih ;) ;) :lol1: :lol1: Čuj ti mala, pa ti res mislis da smo mi taki da bi tebe :fight1: no ne vem no ne vem.... mislim da nismo taki... prej bomo raje :wub: :wub: pa :beer1: :beer1: :beer2: :friend1: :friend2: O:-) :yea1: :004 tak da nismo mariborčani nasilni, če pa si se to v savinjski navadla ali na primorksem pa se mi zdi da se na napačnih metih nahajaš... tako da.... premisli :) pa lep dan D. u kako prijazni tile fantje iz pod Pohorja zgledate, upam, da si v resnici tudi tako priden... sicer boš pa kmalu praznoval, da ti z razlogom lahko dam enega lupčka nazaj :wub: :winkiss: :winkiss: :004 :004 kdaj bova pa nazdravla - ne vem :hmm: :hmm: , če te pa ni blo v petek na žur, al te boljša polovica ni pustila :hmm: :xx: :xx: bom premislila in se kdaj pripeljala v toti Maribor in njegovo okolico, čeprav sem bila nekaj let nazaj kar veliko v vaših koncih.... bilo je fajn, ampak :hmm: ;) ;) lep večer, pa ne ga preveč pit :beer2: :beer2:
Rocky Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Furi - misliš, da je to zaradi bacilov, ma kje pa, vsak izgovor je dober :xx: :winkiss: :xx: mislim, da me bo nekdo :fight1: Draga Tati! Malo te spustim z vajeti pa si že žleht. Te po treba pošteno po riti .... :004 :blush: :xx: :whistle: :inlove: Le pazi se! :004 :004 :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
tati Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Draga Tati! Malo te spustim z vajeti pa si že žleht. Te po treba pošteno po riti .... :004 :blush: :xx: :whistle: :inlove: Le pazi se! :004 :004 :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) obljubim, da se poboljšam, ampak saj veš, da sem vedno poredna :xx: :xx: :xx: :winkiss: :winkiss: imejte se čim lepše čez današnjo noč, mi gremo v akcijo :winkiss: :winkiss: ;) ;) :yea1:
tati Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Nič ji werjet..... :grrr le kaj mu naj, :hmm: :hmm: saj mu ni pomoči :grrr brez njega je pa dolgčas :004 :004
šokac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Motoristu 76, vse najboljše. :beer2:
Motorist76 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Motoristu 76, vse najboljše. :beer2: Hvala se vidimo v torek :beer2::beer2::beer2::beer2::beer2::beer2:
šokac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Vse najboljše seveda tudi moji Lumpi :wub: :friend2: :004 :beer2:
Lobo Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Motoristu 76, vse najboljše. :beer2: Vse najboljše seveda tudi moji Lumpi :wub: :friend2: :004 :beer2: Vse najboljše jima želim tudi jaz! Pa računam na pivo in pecivo. :P
STAR Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 šokac @ 10 Dec 2006 @ 13:11 Motoristu 76, vse najboljše. Vse najboljše seveda tudi moji Lumpi! ... od mene tudi!
vuk76 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Pa še od mene vse najboljše Lumpi in Motoristu76. lp vuk
Lumpa Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Hvala, hvala... :blush: Motoristu76 vse najboljše še od mene... :beer2: Vse najboljše jima želim tudi jaz! Pa računam na pivo in pecivo. :P Pivo od mene, pecivo pa od Motorista76... :P :whistle:
Lumpa Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) Tako pa se bodo vsi "Unionci" v torek pri ML klanjali "Zlatorogcem"... :lol1: :lol1: :P p.s. ...me zanima :naughty: kaj bo na to rekel Šokac - ljubitelj "Unionca"... :devil: :whistle: OPOZORILO: obvezni klikni na sliko, da vidiš kako to poteka... :photo: Popravljeno December 10, 2006. Popravil Lumpa
BremzPenzl Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Pa še od mene vse najboljše Lumpi in Motoristu76.
pupa Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 lumpa in motorist 76 vse naj naj naj tudi od nas treh :004 :004 se vidimo v torek :OK: ;)
šokac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Tako pa se bodo vsi "Unionci" v torek pri ML klanjali "Zlatorogcem"... :lol1: :lol1: :P p.s. ...me zanima :naughty: kaj bo na to rekel Šokac - ljubitelj "Unionca"... :devil: :whistle: :? Le od kom jim ideja, da naredijo takšno fotomontažo.
Motorist76 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Hvala lepa vsem skupaj in vsakemu posebaj .... torej se vidimo v torek.... @Lumpa torej ti poskrbiš za pivo, in klanjanje uniončkov pred Zlatorogčani A boste zadovoljni z enim pladnjem KREMŠNIT ? No da vas slišim.... No lepo se imejte in se beremo.... D.
STAR Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 A boste zadovoljni z enim pladnjem KREMŠNIT ? No da vas slišim.... D. Toliko nas že poznaš, da vemo, da se šališ! :yea1:
šokac Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Hvala lepa vsem skupaj in vsakemu posebaj .... torej se vidimo v torek.... @Lumpa torej ti poskrbiš za pivo, in klanjanje uniončkov pred Zlatorogčani A boste zadovoljni z enim pladnjem KREMŠNIT ? No da vas slišim.... No lepo se imejte in se beremo.... D. :OK: :OK: :OK: :grim :grim :010 Jaz bom zelooooooooo zadovoljen! Mislim pa, da ostali tudi ne bodo imeli nič proti kremšnitam. :grim Vapotek, Wind in moja malenkost pa bomo že poskrbeli, da bodo zlatorogovci spoštovali njeno veličanstvo, UNION Xr 800, kako poteka organizacija za jutrišnjo večer in kdo vse pride? Popravljeno December 11, 2006. Popravil šokac
šokac Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Je kdo včeraj gledal Kekca? So mi danes sodelavci povedali, da je režiser v zadnjem delu ko sta Mojca in Kekec že bila v puberteti, posnel prizor, ki so ga pozneje cenzurirali. Potekal pa je tako: Kekec: Mojca, daj mi za f...t! Mojca: Ne dam, ne dam. Kekec: ne bodi tako nesramna in mi daj za f...t. Mojca: Ne, dam, ne dam. Kekec: A kaplice za oči pa sem ti pri Pehti lahko zrihtal, pi..a preklemanska. Popravljeno December 11, 2006. Popravil šokac
xr800 Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: :OK: :grim :grim :010 Jaz bom zelooooooooo zadovoljen! Mislim pa, da ostali tudi ne bodo imeli nič proti kremšnitam. :grim Vapotek, Wind in moja malenkost pa bomo že poskrbeli, da bodo zlatorogovci spoštovali njeno veličanstvo, UNION Xr 800, kako poteka organizacija za jutrišnjo večer in kdo vse pride? Organizacija? Jaz sn samo predlago :naughty: ,prišo bom, pa mislim, da bodo ostali tud.....Bomo malo rezime potegnli......., pa baj bomo malo na štangi suvali okrog pa to........pa neke komisije bodo, tak da pubeci bo treba stiropor za picimalke djat (da bojo dekline mele taaaaaake oke)..... :kva2: :naughty: Skratka upam, da nas bo čimveč.......Bodite v cvetju.......se vidjamo :yea1: :zzz: :zzz: Popravljeno December 11, 2006. Popravil xr800
BremzPenzl Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Tako pa se bodo vsi "Unionci" v torek pri ML klanjali "Zlatorogcem"... :lol1: :lol1: :P p.s. ...me zanima :naughty: kaj bo na to rekel Šokac - ljubitelj "Unionca"... :devil: :whistle: OPOZORILO: obvezni klikni na sliko, da vidiš kako to poteka... :photo: Bravo punca!! :OK: :OK: Naj se vidi kdo nosi hlače , pri hiši!! :evilgrin: :evilgrin:
Alka Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 A boste zadovoljni z enim pladnjem KREMŠNIT ? No da vas slišim.... A to so une, ko sem jih jaz v soboto pustla? :evilgrin: Sem hotla nekaj drugega napisat, pa bi mele dotične osebe spet čudne prispodobe...
BremzPenzl Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 A boste zadovoljni z enim pladnjem KREMŠNIT ? Z okusom po Zlatorogu! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se