BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Jaz bom čimprej tam. Da bom najbolši plac mela. Za vse raznorazne plese in akrobacije... Ja pri štangi... :devil:
Alka Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Ne želi si mene na štangi ............
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Jaz bom čimprej tam. Da bom najbolši plac mela. Za vse raznorazne današnje meritve in okušanja ... Če boš pred mano tam, mi zabezecaj ta boljši plac s pogledom na dobrote in babje joške.
vapotek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil:
T-boy Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil: ... opozarjam, da je poudarek na "baje". :cry: (zwindomvletimaskupajpress)
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil: No v tej besedi se jst 100% najdem :grim dolgonogo.... :hmm: hja, to pa ne bo šlo :grrr Mi pač mati narava ni dala kakih dodatnih cm v višino gratis, tako kot nekaterim :devil: :P ... opozarjam, da je poudarek na "baje". :cry: (zwindomvletimaskupajpress) Wind je tebe mislu očitno :naughty:
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 No v tej besedi se jst 100% najdem :grim dolgonogo.... :hmm: hja, to pa ne bo šlo :grrr Mi pač mati narava ni dala kakih dodatnih cm v višino gratis, tako kot nekaterim :devil: :P ... Nič ti ne manjka. Edino mogoče en dober motor.
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Nič ti ne manjka. Edino mogoče en dober motor. :blush: Za tole si pa zaslužiš :004
šokac Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil: Tudi jaz vem, da Wind pripeljeT - Boya, T - Boy p Winda. Oba dva vkup pa ne zgledata za eno bjondo. :lol1:
wind Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 No v tej besedi se jst 100% najdem :grim dolgonogo.... :hmm: hja, to pa ne bo šlo :grrr Mi pač mati narava ni dala kakih dodatnih cm v višino gratis, tako kot nekaterim :devil: :P Lahko pa te pripeljem... Si za? .)
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Lahko pa te pripeljem... Si za? .) Jaz sem za.
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Lahko pa te pripeljem... Si za? .) :grim Sam bo vapo razočaran, ker mu ne boš obljubljenega pripeljal :P
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 :grim Sam bo vapo razočaran, ker mu ne boš obljubljenega pripeljal :P Sej te lahko nategne, da boš še po nogah ustrezala :P
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Sej te lahko nategne, da boš še po nogah ustrezala :P Wind al vapo :hmm: :P
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil: Ti jo bom jaz pripelo. Samo malo jo nafojtraj prej, predn boš navalo! :OK: :OK:
Alka Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Wind baje pripelje ono, prejšnji teden meni obljubljeno in nikoli videno, dolgonogo, obenone, pridno bjondo. Ponovno opozarjam, da je poudarek na "pridno". :grim :devil: Pomoje je poudarek na nikoli videno!!! Menda pa ja niste pri teh letih več optimisti okol žensk?!?! :kva2:
Motorist76 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Pomoje je poudarek na nikoli videno!!! Menda pa ja niste pri teh letih več optimisti okol žensk?!?! :kva2: jaz pa sn vedno optimist... tako da... torej? Hm ne vem no ne vem D......
STAR Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Jaz pridem šele okoli 20:30 (obveznosti). Prosim, da mi "prišparate" nekaj vzorecev (ta narbolj sladkih, seveda)!!! :yea1:
Motorist76 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ludi moji motoristi... predragi kremšnite so pripravljene... in čakajo na lastna usteca gobčnih motoristov.... Star en kos zate prihranimo? Ali ne maras kremšnit? Pride Maja zraven ? No u glavnem upam da vas bo dosti da boste to pojedli.... da ni brezveze narejeno.... Lep pozdrav in se vidimo D.
wind Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ej, dajte se meni eno prisparat, jaz vletim okoli 20.00... Kolko vas poznam, bo do takrat ze vse zmazano... :(
BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ludi moji motoristi... predragi kremšnite so pripravljene... in čakajo na lastna usteca gobčnih motoristov.... Star en kos zate prihranimo? Ali ne maras kremšnit? Pride Maja zraven ? No u glavnem upam da vas bo dosti da boste to pojedli.... da ni brezveze narejeno.... Lep pozdrav in se vidimo D. Zajebi zadevo in kremšnite prnesi komaj ob 22:00! Do tacajt se bodo mularija in penzionisti spat spravli. Potem pa ostanemo Pravi dedi in prave babe! :evilgrin: :evilgrin:
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Toliko peciva pa že dolgo nisem videl na kupu. Hvala vsem donatorjem!
halls Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Toliko peciva pa že dolgo nisem videl na kupu. Hvala vsem donatorjem! Enako! Kremšnite :OK: :OK: :OK:
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Fajn je blo včeraj. :OK: Zdaj vas mam pa za nekaj cajta zadost. Vsaj do petka. :P Aja, še vprašanje. Zakaj ni včeraj noben prnesu kakega mesa (šnicli, kotleti, čevapi.....karkoli)? Pa ljudje božji, saj ne moreš pir pit, pa zraven rumove kuglice jest. :P
Lobo Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ... Aja, še vprašanje. Zakaj ni včeraj noben prnesu kakega mesa (šnicli, kotleti, čevapi.....karkoli)? Pa ljudje božji, saj ne moreš pir pit, pa zraven rumove kuglice jest. :P Iz enostavnega razloga, ker za meso jest rabiš vilice in nož. Ti imaš eno roko nepokretno in lahko ješ samo z žlico. Kako bi zgledalo, da se mi tam bašemo s šnicli in podobnimi dobrotami, ti pa zravn gledaš? Edino, da bi te Alka krmila.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se