vapotek Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Iz enostavnega razloga, ker za meso jest rabiš vilice in nož. Ti imaš eno roko nepokretno in lahko ješ samo z žlico. Kako bi zgledalo, da se mi tam bašemo s šnicli in podobnimi dobrotami, ti pa zravn gledaš? Edino, da bi te Alka krmila. Ni problema, bi pač prosu šefico, da mi spasira šnicle, pa bi jih potem na žlico zmazal. :grim Konec koncev bi me pa Alka res lahko fojtrala. Upam samo, da se ji roke ne bi preveč pajtlale, ker bi potem bil celi pošprican. :P
Alla Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Vapotek, pozabi! Alka špara ves meso za mene. In s šnicli lahko fotra izključno samo mene. Tko, da se ne štuli vmes. :P B)
Lobo Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Vapotek, pozabi! Alka špara ves meso za mene. In s šnicli lahko fotra izključno samo mene. Tko, da se ne štuli vmes. :P B) Ubogo dete. Ti še sploh ne veš, da je Alka DzSF. Tako, da z mesom ne bo nič.
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Vapotek, pozabi! Alka špara ves meso za mene. In s šnicli lahko fotra izključno samo mene. Tko, da se ne štuli vmes. :P B) Kaj pa mlečni izdelki? Naprimer tekoči jogurt iz tetrapaka. Tisti, ki ga moraš pred uporabo fejst spajtlat. :devil: :P
dašenka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Lepo vas je bilo videti vse na kupu, čeprav jih polovico nisem niti poznala.... Kremšnita je bila dobra, za ostalo pa žal v trebuščku ni bilo več prostora. LP D
Alla Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Kaj pa mlečni izdelki? Naprimer tekoči jogurt iz tetrapaka. Tisti, ki ga moraš pred uporabo fejst spajtlat. :devil: :P Za razno pajtlanje in špricanje jo pa lahko imaš ti. Je pa splošno znano, da stvar temeljito obvlada......sam mal spajtla, pa je vse belo.... O:-) Jaz jo imam samo za meso in druge živalske radosti. B)
Alka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Meso za Allo! (kot vedno) :OK: Jogurt za Vapotka! (še nepreizkušeno - bo pa tudi očitno postalo "vedno") :P
Alka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Jaz jo imam samo za meso in druge živalske radosti. :kva2: Allaaaaaaaaaaa - pa ne rabiš vse javno noooooooooooooo! :headbang:
Alla Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Ja, nisem jaz kriva, če me imajo tvoje živalce tako rade! :wub:
Alka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Picajzli! :lol1: :lol1: :lol1:
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 bo pa tudi očitno postalo "vedno" Nikol ne veš. :P Je pa splošno znano, da stvar temeljito obvlada. V tistih krajih je to kr pogost pojav. :D
Alka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Nikol ne veš. :P So stvari, ki jih nikoli nočem (iz)vedeti! .)
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 So stvari, ki jih nikoli nočem (iz)vedeti! .) Pač nič. Si bom pa sam jogurt kupil. :P P.S. Ampak za burek bi pa lahko dala. :D
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Dobro jutro vsi vkup! :headbang: :headbang:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 :OK: Evo še slikice od včeraj! :lol1:
halls Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Dobro jutro vsi vkup! :headbang: :headbang: In kaj pomeni to butanje z glavo u zid? :?
Alka Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Paleta barv in okusov! :grupni: Vapotek - sem te misla na kaj drugega povabit, bo pa burek čist oki - znatno ceneje - dobiš! :P Jogurt si seveda sam prineseš!!!
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 In kaj pomeni to butanje z glavo u zid? :? "Premalo" spil!
šokac Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 "Premalo" spil! :hmm: In na tak način sprožiti, da te boli glava. :P
Ski_Fanatic Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Evo še moj prispevek k hvalospevom :blush: Vse super :grim ...mene je pač služba klicala :headbang: ....eh saj bo drugič boljše :grrr ... mater se tolažim :whistle:
pupa Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 yep, jaz sem se imela tudi prav super........... :OK: :OK: :OK:
STAR Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Res je bilo super! :grim :grim :grim
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Jogurt si seveda sam prineseš!!! Ga mam vedno hcoj. :P
Alka Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Ga mam vedno hcoj. :P :eek: Bom začela dvomiti o tvoji kvaliteti ...
Alla Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 A ga boš prešejkala, da se dokoplješ do bele vsebine in preveriš njeno kvaliteto? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se