vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) Alka ne rabim več pesa. :grrr Mi posodiš sedlo, bom raje na šiht prijahal z Allino. :P Popravljeno December 21, 2006. Popravil vapotek
Alla Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Kam ti jo dostavim? Sam ne prevzemam odgovornosti, če te dol vrže in te malčce prežveči. Sicer jo futram, ampak je žvau nenasitna. O:-)
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Kam ti jo dostavim? Sam ne prevzemam odgovornosti, če te dol vrže in te malčce prežveči. Sicer jo futram, ampak je žvau nenasitna. O:-) Saj jo lahko pridem sam iskat, da si ne delaš nepotrebnih stroškov. Kaj pomeni nenasitna? :eek: Zdaj pa še samo reči, da ima rada jogurt. :P
Alla Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 :eek: Jaz vem sam za klobase in kosti. Lahk pa probaš tud z jogurtom. O:-) Pa veš kam jo moraš pridet iskat?
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Pa veš kam jo moraš pridet iskat? Ne, kam? :?
motoristek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Seveda, ker je to edini način, kako pravega Deda doma zadržat. :grim Pravi Ded: Si mi kupila Union? Baba: Nisem, saj mi nisi naročil. Pravi Ded: Pa pizda, kaj res moram na vse sam mislit? Kaka baba te si? (bačn al pa dva) Baba: Maš prav dragi. Ne bo se več ponovilo, nikoli, res, sploh. Kak se ti lahko oddolžim? (se že slači in kliče kolegico, da bi se pridružila) Pravi Ded: Prepozno! Grem s pravimi Dedi na Uniona, pa ne vprašuj kdaj se vrnem, ker ne vem. (loputne z vrati in gre s pravimi Dedi na Union) mal staro :D samo to je čist gejevsko :lol1:
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Ja, k meni, a ne?! :doze: :P Aja točno, kak se te prej nisem spomnu. :slap: Malo sem že pozabu. Kje je že to? :blush: mal staro :D samo to je čist gejevsko :lol1: Kaj ti maš kaj proti gejem al kaj?
Furioso Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Malo sem že pozabu. Kje je že to? :blush: Tukaj nekje.
motoristek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Aja točno, kak se te prej nisem spomnu. :slap: Malo sem že pozabu. Kje je že to? :blush: Kaj ti maš kaj proti gejem al kaj? ne ljubi... :lol1:
Alka Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 :headbang: Prepozno vidla, da bi Vapotek mel mojo pjeso ... (ker ona gre od hiše vedno v kompletu z mano :naughty: ) Vapotek: Sedlo dobiš. Pa še bič pa ostroge zravn. (to k sreči ne gre od hiše v kompletu s konjem :rolleyes: ) Alla: Drži tisto, da so psi podobni gospodarju - tudi pri mesu. :D
BremzPenzl Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 SNEEEEEEEG! A bomo naredili kako poganjanje?!?!?! Pol pa seveda na toplo k ML! Kaj bi se ti poganjala, nakepali te bomo! :blink: Če mi boš pa dala za pir, te bom pa jaz brano!
šokac Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) Vidiš strah je lepa reč, dobiš drugič en pir (ta rdečega) :OK: :worship: :worship: :010 Če mi boš pa dala... ...pa te bo na hrbtu nesel do Lukeja. :whistle: Popravljeno December 21, 2006. Popravil šokac
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 ...pa te bo na hrbtu nesel do Lukeja. :whistle: Jaz bom pa vse skupaj snemal. :OK: Edina pizdarija zna bit, ker ne vem če bom dobil 3 dni dopusta. :?
Alka Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 :kva1: A tri dni se bomo nosli??? BremzPenzl - a prideš dans na Ptuj. Se je že en vun metal, da mu moram dat za pir (al pa dva), pa dam še tebi. No, saj dam ostalim tudi. Za pir seveda. :whistle: Al pa pivo.
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 :kva1: A tri dni se bomo nosli??? BremzPenzl - a prideš dans na Ptuj. Se je že en vun metal, da mu moram dat za pir (al pa dva), pa dam še tebi. No, saj dam ostalim tudi. Za pir seveda. :whistle: Al pa pivo. Če je tak, pa pridem! :OK: Ob kolkih?
šokac Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Vsem skupaj prijetne praznike. Če ste bili pridni pa vam naj Dedek Mraz prinese lepa darila, saj je večji frajer od Božička. Mesec dni nazaj se je k njemu preselila še ga. Božičkova, ki je za POP IN, izjavila, da je Božiček v primerjavi z Dedkom Mrazom pravi pussy. Na začetku jo je žena dedka mraza ga. Zima Staruha malce jezno gledala, sedaj pa sta že pravi prijateljici. Božiček je baje popizdil.
šokac Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 (popravljeno) ... Popravljeno December 24, 2006. Popravil šokac
BremzPenzl Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Vsem skupaj prijetne praznike. Če ste bili pridni pa vam naj Dedek Mraz prinese lepa darila, saj je večji frajer od Božička. Mesec dni nazaj se je k njemu preselila še ga. Božičkova, ki je za POP IN, izjavila, da je Božiček v primerjavi z Dedkom Mrazom pravi pussy. Na začetku jo je žena dedka mraza ga. Zima Staruha malce jezno gledala, sedaj pa sta že pravi prijateljici. Božiček je baje popizdil. To bo pa dobitna kombinacija! :devil: Otroci bojo ta pravi: vredi babe pa še darila bojo nosle.... :evilgrin:
Lumpa Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 (popravljeno) VESELE PRAZNIKE in veliko lepih "motorističnih" presenečenj v novem letu! Popravljeno December 24, 2006. Popravil Lumpa
First Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Motosvet "krožek" Maribor, lep božič še v mojem imenu :) lp, First [attachmentid=88665]
Ski_Fanatic Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 [attachmentid=88669] Ho, Ho, Hooo.....Vesele božične praznike, Vam želi trio iz Hoč.
BremzPenzl Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Vesele božične praznike vsem skupaj! BremzPenzl & familija :wub:
vuk76 Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Dobro jutro vsem skupaj...vesele božične praznike...vuk & family
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se