šokac Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) :unsure: Upam, da vas je obiskal in kaj pustil pod drevesom. :yawn: Popravljeno December 25, 2006. Popravil šokac
vuk76 Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 :unsure: Upam, da vas je obiskal in kaj pustil pod drevesom. :yawn: :grim :kva2:
šokac Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) Kako kaj kaže za jutri? Popravljeno December 25, 2006. Popravil šokac
pupa Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 če se nama bo dalo, se mogoče jutri prikaževa za kako urco...... bova še sporočila.....
šokac Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 ... bova še sporočila... Kdaj se bota pa poročila? :whistle:
pupa Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 ko bo pristal zadnji avion v Frankfurtu .)
vuk76 Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 ko bo pristal zadnji avion v Frankfurtu .) zadni ever ali samo za določen čas? .)
BremzPenzl Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 ko bo pristal ....) saj je že pristal in naredo kaj je mislo... hitro pred oltar pa trikrat DA... :wub: :wub: :wub: pol pa motoristična fešta :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :SS :SS :SS PS.... kdo bo crnogorski kum :? lahko cela MB sekcija.... :devil: popravljam, samo moški del....
Lobo Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 saj je že pristal in naredo kaj je mislo... hitro pred oltar pa trikrat DA... :wub: :wub: :wub: pol pa motoristična fešta :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :SS :SS :SS PS.... kdo bo crnogorski kum :? lahko cela MB sekcija.... :devil: popravljam, samo moški del.... No vsaj pri Alki naredi izjemo. :devil:
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) ko bo pristal zadnji avion v Frankfurtu .) Na povabilo direktorja Aerodroma Ljubljana Vinko Možeta je g. Lucien Emringer, generalni direktor urada za uradne letališke povezave Evropske unije za letališča Pariz, Bruselj, Franfkfurt itd, med obiskom Slovenije kot naslednje predsedujoče za TAS podal naslednjo izjavo: Zaradi zastarele infrastrukture bomo letališče Frankfurt zaprli 20. maja 2007, vse polete pa preusmerili na bližnje Nurnberško letališče. Bogi Pero. :unsure: Frankfurtske oblasti se še dogovarjajo kaj bodo storile z zaprtim letališčem. Iz najhitrejših športnih krogov pa že curljajo vesti, da bi se za letališče zanimal mali veliki Berni Eclestone, ki bi si skupaj z Michaelom Scumaherjem baje že ogledal del Frankfurtske letališke piste. :D KAJ BOŠ PA SEDAJ PUPA? Popravljeno December 26, 2006. Popravil šokac
pupa Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 nič..... zdej bo treba pa še Petra prepričati :devil:
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) nič..... zdej bo treba pa še Petra prepričati :devil: In imamo že spet dva razloga za srečanje pri ML v letu 2007. :oops: Tri razloge. Čakamo tudi na Bremz Penzlov naraščaj. :010 Popravljeno December 26, 2006. Popravil šokac
pupa Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 ampak dejte mi zdej povedat. Zakaj bi vi najudva sploh poročili?? :hmm:
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) ampak dejte mi zdej povedat. Zakaj bi vi najudva sploh poročili?? :hmm: :hmm: Samo malo, da se spomnim. :kva2: Že vem! Da bomo lahko hiteli k ML na pijačo. :chase: In seveda zato da, vaju mali motorist ne bo pozneje spraševal. Mami, zakaj pa se ti drugače pišeš kot jaz in ati? Popravljeno December 26, 2006. Popravil šokac
pupa Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 1. ne bi prvič dala za rundo - lahko dava tudi kar tako .) 2. če bi bila taka muka, grem lahko na občino, pa se preimenujem, pa imamo isti priimek .) še kak predlog mogoče? :devil: :P
BremzPenzl Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 še kak predlog mogoče? :devil: :P zakaj bi blo pa tebi lepše kot je meni? :?
pupa Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 :OK: :OK: aaaaa v tem tiču grmi zajec :OK: :OK: jebatga, k smo pač mlajši pa bolj pametni .)
Alka Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Kot je rekla Pupa - mi neporočeni, samski itd. lahko damo za rundo kr tak. :grim Poročeni pa ..... iz obupa?! :kva2: Kdo da dans za rundo???
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) Kdo da dans za rundo??? Ti, ker imaš to čast, da si mi lahko novo gumo zrihtala. :P Ob kateri uri se dobimo? Okoli sedmih mogoče? :grim Popravljeno December 26, 2006. Popravil šokac
STAR Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Ali smem jaz plačati DVE rundi? :headbang: Ali smem jaz plačati DVE rundi? :headbang:
BremzPenzl Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 nič..... zdej bo treba pa še Petra prepričati :devil: aha smo že tam... Mater, današnja mladina :blush: Včasih smo bili fantje srečni, da smo se lahko vženli :OK: ,ker je to pomenlo, da smo preživeli fantovšćino. :whistle:
Furioso Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 In imamo že spet dva razloga za srečanje pri ML v letu 2007. :oops: Tri razloge. Čakamo tudi na Bremz Penzlov naraščaj. :010 Štiri... :blush:
Alka Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Ti, ker imaš to čast, da si mi lahko novo gumo zrihtala. Pol ti pa sprednje ne bom zrihtala. :P :P :P
šokac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) Ali smem jaz plačati DVE rundi? :headbang: Ali smem jaz plačati DVE rundi? :headbang: Ni blema lahko tri. :grim Pol ti pa sprednje ne bom zrihtala. :P :P :P Seveda boš. Pa dodatno rundo boš plačala še za sprednjo gumo, ker boš imela spet to čast. :whistle: :P Štiri... :blush: Točno. Kako sem na tebe lahko pozabil, da si tudi ti v domači spalnici nekaj skakal in se petelinil. :bounce::inlove::D :yea2: Popravljeno December 26, 2006. Popravil šokac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se