Alka Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Bom šla v Podvelko ob 6.00, pripravila sprejem in šla potem nazaj domov. Pa se vrnila ob 8.30. A prov?! Aja - še to - dobimo se na parkplacu - takoj čez most na levo. A tud prov?! xr - Pazi, da te v soboto jaz kje ne zguzim! :P A boš celi dan gor?
šokac Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Bom šla v Podvelko ob 6.00, pripravila sprejem in šla potem nazaj domov. Pa se vrnila ob 8.30. A prov?! Aja - še to - dobimo se na parkplacu - takoj čez most na levo. A tud prov?! xr - Pazi, da te v soboto jaz kje ne zguzim! :P A boš celi dan gor? Prav. Dogovorjeno, dobimo se v nedeljo v Podvelki ob 8. 30. uri. Čuj ti! Od kod ti avtorske pravice, da objavljaš brez naše vednosti fotografije naše planinske koče? Tudi ti boš plačala rundo. :P Pridem 100%........samo v soboto, da vam progo razguzim.... :devil: :evilgrin: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: V nedeljo sem na fuzbalu s sinom....... Predlagam, da razguziš nogometno igrišče v soboto. V nedeljo pa prideš normalno smučat na Ribniško. :D Vidiš kaj se je bogemu Furiju zgodilo, ker se ne zna počasi peljat. Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Ribniška, oktober 2005. Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil šokac
Alka Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Lej lej - šokac bo očitno mel triatlon! Smučanje - pitje - plavanje! :OK: Aja, pa nič bat. Bom bla častla rundo - pri Pesniku - nazaj grede. .)
xr800 Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Še enkrat se je potrdilo, da sam smučat ni najbolj fajn.....Kolena pa so najbolj je...na stvar pri smuačriji, tako da mu nikakor ne privošćim..... Zgoraj sem v sobotoj od 9.00-12.00 (imam podmladek s sabo, mama je žal zbolela).....Če boš mene hotela na smučariji naguzit, boš morala pazit, da si ne boš kaj naredila........ Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil xr800
Alka Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 xr A jaz mamo že poznam? Si jo mel kdaj zravn v Zanzibarju? (ponavadi si ženske bolj zapomnim kot moške ...) Dopoldan mam trening, tak da ne vem, če bom pred 12. uspela prigalopirat. No, pa drugič. A za nedeljo se pa bojiš, da bi ti omladince pokvarli. :D
xr800 Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Mamo mam za sebe, klinci pa v nedeljo špilajo nogomet, ata mora biti sineku Ivica Osim.....
halls Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Jaz tut pridem.Bom malo za smeh poskrbo z mojimi starimi dilcami. :D Se z Alko pripeljem,se ona noče z mano pelat,ker baje ne zaupa moškim,si morte mislit! :grrr
BremzPenzl Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Vapoteki pa želim, da bo dočakal tolko ko zgleda.... :OK: :OK: zaj ga pa grem okol po gostilnah iskat, da bo za pir dal :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
pupa Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 moj je jutri v službi... jaz bi šla pa tut zraven, ampak ne bi bila tam cel dan, pa tudi ne vem, kje to sploh je....... :(
Alka Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Čak Pupa, jutri je sobota, mi se pa menimo za nedeljo ...
pupa Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Čak Pupa, jutri je sobota, mi se pa menimo za nedeljo ... AJA........ potem bi pa lahko kar oba s Petrom prišla......... Ne vem kje sem zasledila, da se menite za soboto.. ah jaz sem že čisto zmešana :slap:
Alka Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 ah jaz sem že čisto zmešana :slap: Nope! Ti si že čist neki drugega. .) :P Pridta ja.
tati Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Alka- pazi na te fejs Mariborčane, da se ne polomijo preden jih sploh uspem spoznati, da ne bojo sam za šankom, ker potem bo zmanjkalo prostora na ms, da bi vse poročali, ne Šokac :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1:
šokac Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 AJA........ potem bi pa lahko kar oba s Petrom prišla......... Ne vem kje sem zasledila, da se menite za soboto.. ah jaz sem že čisto zmešana :slap: Midva s "staro" zvezdo (Starom), se dobiva ob 7.45. uri pod dvoetažnim mostom v bližini Henkla. :)
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Midva s "staro" zvezdo (Starom), se dobiva ob 7.45. uri pod dvoetažnim mostom v bližini Henkla. :) Super...pridema še midva :grim
pupa Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Midva s "staro" zvezdo (Starom), se dobiva ob 7.45. uri pod dvoetažnim mostom v bližini Henkla. :) super..... verjetno tudi midva tja prideva in gremo lahko v gosjem redu proti smučišču... :OK: jaz smučala ne bom :cry: vas bom pa lahko gledala in fotkala :doze: .) Super...pridema še midva :grim zakaj me pa ti po desni prehitevaš???? :angry:
šokac Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) Alka- pazi na te fejs Mariborčane, da se ne polomijo preden jih sploh uspem spoznati, da ne bojo sam za šankom, ker potem bo zmanjkalo prostora na ms, da bi vse poročali, ne Šokac :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: Tati, če bo na nas pazila Alka, se ne bomo samo polomili, ampak nas lahko pod njenim varstvom še ugrabi pohorski škrat Bolfenk, ki v zadnjih tednih postaja vse bolj razdražljiv, ker to zimo ni dovolj snega. Prosim uredi tako, da bo urgenca kliničnega centra, jutri v največji pripravljenosti. :D Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil šokac
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 zakaj me pa ti po desni prehitevaš???? :angry: Se vidi da sem v službi :evilgrin: :P :whistle: :blush: :wub:
šokac Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Super...pridema še midva :grim S tem namenom sem to tudi napisal. .) Doma pa le porihtaj zadevo in ji daj vedeti kdo nosi hlače. *Drugače pa na prvi vlak in nazaj v LJ*. Pupa, saj ne mislim resno, malo pač zezam. :D
pupa Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) S tem namenom sem to tudi napisal. .) Doma pa le porihtaj zadevo in ji daj vedeti kdo nosi hlače. *Drugače pa na prvi vlak in nazaj v LJ*. Pupa, saj ne mislim resno, malo pač zezam. :D sej vem, ti maš še zmer traume od najinih dopisovanj, ko sem te poštudirala, da te možgani zapuščajo, pa Bilobil pozabljaš zjutraj vzeti, pa se mi zdej malo maščuješ :devil: Hlače pa itak jaz nosim :grim a si me že videl v krilu?? :grrr Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil pupa
šokac Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) sej vem, ti maš še zmer traume od najinih dopisovanj, ko sem te poštudirala, da te možgani zapuščajo, pa Bilobil pozabljaš zjutraj vzeti, pa se mi zdej malo maščuješ :devil: Hlače pa itak jaz nosim :grim a si me že videl v krilu?? :grrr Ne nisem! Pa tud poštudirala me nisi, ker sem ti to jaz povedal, da sem na nekaj pozabil. :P Pa v gatah te še tudi nisem videl. In, če boš še naprej glasna, se ti lahko zgodi, da boš jutri za kazen za pet minut, samo v gatah stala ob smučišču. :P :D Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil šokac
pupa Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Ne nisem! Pa v gatah te še tudi nisem videl. In, če boš še naprej glasna, se ti lahko zgodi, da boš jutri za kazen za pet minut, samo v gatah stala ob smučišču. :P :D sej bi napisala: over my dead body..... ampak ker vem, da bo Peter zraven, lahko rečem le: over Peters dead body .) Jaz ti bom pa od zadaj :P kazala :P :P :P :P :P :D
šokac Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 sej bi napisala: over my dead body..... ampak ker vem, da bo Peter zraven, lahko rečem le: over Peters dead body .) Jaz ti bom pa od zadaj :P kazala :P :P :P :P :P :D Jaz pa sploh ne bom kazal ničesar, ker bi mi lahko kaj zmrznilo in posledično zaradi mraza odpadlo. :grim :P
pupa Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Glede na trenutne temperature se jaz ne bi bala, da bi ti zaradi mraza kaj stran odpadlo.......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se