vuk76 Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Fantje in dekleta, delavnica 'Pri Dančiju' je odprta in obratuje. ;) D. Yeahh... :OK:
Furioso Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Če ti slučajno ugotovijo resno poškodbo (upam pa, da je nimaš) pojdi nazaj v MB na urgenco, poišči tistega *dohtarja*, ki te je sprejel in pregledal ter mu fotokopijo zdravstvenega pildeka nabij na čelo. :slap: ...pod "nujno" me čaka artroskopija kolena. :?
STAR Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Dobro jutro, ki te ste fsi? :? V postelji, z vročino ...
Lobo Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 V postelji, z vročino ... Sem v podobni situaciji.
halls Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 V postelji, z vročino ... Pa je menda nisi zadnjič na Peci faso? :hmm:
vapotek Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Vapotek - zaradi tebe jih pa še dans poslušam! :headbang: Kaj pri mili pizdi materni sem pa te jaz bil spet kriv? :?
pupa Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 kje pa si bil ti včeraj Vapo?? jaz sem te pa čakala z namazanimi ustnicami, da te izljubim :devil: .)
wind Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kaj pri mili pizdi materni sem pa te jaz bil spet kriv? :? Žika Živac, dežurni krivac... :grim :grim
KeC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kaj pri mili pizdi materni sem pa te jaz bil spet kriv? :? Rodil si se, to je čisto dovolj :evilgrin:
vapotek Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Rodil si se, to je čisto dovolj :evilgrin: :cry:
šokac Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Fantje in dekleta, delavnica 'Pri Dančiju' je odprta in obratuje. ;) D. Toda, zaradi mile in suhe zime, ponovne registracije mopeka, bo delavnica pri Dančiju obratovala bolj v okrnjeni časovni obliki. :D Sem v podobni situaciji. Logično, če pa žlempaš coca colo, pomešano z Radensko. :wacko:
BremzPenzl Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kaj pri mili pizdi materni sem pa te jaz bil spet kriv? :? Ti boš vedno kriv, za kazn pa boš dal za rundo! :OK: :OK:
Alka Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Jaz sem pa v postelji vedno sama. Še vročina me ne mara. :wacko: Vapo - ti v živo enkrat pri ML povem, kaj pr pizdi motorni si kriv.
STAR Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Pa je menda nisi zadnjič na Peci faso? :hmm: Ne, prejšnji teden sta jo imeli tašča in žena ...
Lobo Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Ne, prejšnji teden sta jo imeli tašča in žena ... Lepo, da nista gajc in vse delita s tabo.
vapotek Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Jaz sem pa v postelji vedno sama. Še vročina me ne mara. :wacko: Kenguru te po moje ma rad, al kaj misliš? Vapo - ti v živo enkrat pri ML povem, kaj pr pizdi motorni si kriv. Komaj čakam. Boljše, če pridem s čelado na glavi, a ne?
Alla Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Kenguru te po moje ma rad, al kaj misliš? He, he, he...kenguru jo ima definitivno rad. In redko srečaš kaj tako divjega v postelji, kot je kenguru. :lol1:
šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Vapo - ti v živo enkrat pri ML povem, kaj pr pizdi motorni si kriv. Ni potrebe, si mu že povedala. Kriv je tega, ker nima doma pizdave motorne žage kot je Husgvarna ali Stihlerca. :lol1: ...pod "nujno" me čaka artroskopija kolena. :? Pa saj sem ti rekel, da sem jaz že pol dohtarja za kolena. :yes:
tati Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Kaj pri mili pizdi materni sem pa te jaz bil spet kriv? :? kakšne besede v štajerski predstolnici :hmm: :slap: :blink: :eek:
šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 kakšne besede v štajerski predstolnici :hmm: :slap: :blink: :eek: V prestolnici se boste sedaj tak vse povprek skregali zaradi občinskega proračuna. In Maribor bo lepo postal prestolnica SLO. To bi že itak zdavnaj moral biti. :whistle: :yea1: Ne, prejšnji teden sta jo imeli tašča in žena ... Ti pa si res srečkovič. Tašča in tast te imata res rada. Malo je takšnih priviligirancev. :D
Furioso Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Kriv je tega, ker nima doma pizdave motorne žage kot je Husgvarna ali Stihlerca. :lol1: Kaj pa, če mu jo posodim :?
šokac Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 (popravljeno) Kaj pa, če mu jo posodim :? Ti mu jo kar posodi. Potem Alka, zagotovo nikoli več ne bo sama v postelji kot pravi. Še Alla se bo *grebla* za mesto v Alkini postelji. :whistle: Kaj pa imaš? Avstrijsko Stihlerco, ali Švedsko Husgvarno? Saj veš, da *babnice* padajo na dobre motorne žage. :D Za primer si samo poglej naše šmekera Lobota. Ima pravo kvalitetno motorno žago, pa mu *putke* Motosveta kar sledijo. :D Popravljeno Februar 15, 2007. Popravil šokac
Alla Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 :grrr Meni se ni treba grebst, da pridem v Alkino posteljo. Imam tam parmanentno rezervacijo. B)
Alka Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Vapo - ker si zadnjič zaj. in predčasno spi. se boš moral zdaj definitivno nacrtat v Grazu in dat za rundo!!! (umazane podrobnosti ti bodo še sporočene) In pol nas boš moral peljat po stari cesti v Mb, kjer nas bota pričakala Danči in Gody, ki se ti bota sladko smejala, ker sta morala zadnjič onadva trpeti zaradi tebe. TRPI ZDAJ TI! :evilgrin:
wind Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 In Maribor bo lepo postal prestolnica SLO. To bi že itak zdavnaj moral biti. :whistle: :yea1: Hahahahahahaha... :lol1: :lol1: :lol1: Da vam ne bodo vladali Herbersteini iz Ptujskega gradu... .) :whistle: Ok, ze sibam... :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se