pupa Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dandanes je težko biti Šokac....... konkurenca je enostavno prehuda :whistle: :whistle:
Lobo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ... Lobo, kdaj lahko pridemo k tebi na kosilo, saj veš kaj mislim, ti kuhaš, Šokac nama odstopi kuhinjo al kako smo se dogovarjali O:-) O:-) To si nekaj pobrkala. Se mi zdi, da naj bi ti kuhala, Šokac gre po pijačo in odstopi spalnico, jaz pa trpim, ko me boš zlorabila. Vglavnem tu neki blizu je tekel pogovor.
šokac Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dandanes je težko biti Šokac....... konkurenca je enostavno prehuda :whistle: :whistle: Zdrava konkurenca je vedno dobrodošla. :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Tak zaj pa DOSTI! Bogiga šokaca že tak vsi jebemo, :nono: zaj bi mu pa še šporhet vzeli :cry: edino tam se človek počuti srečnega pa še to mu vkraj jemlete. Pridi ubožček danes k ML pa ti bom uniončka plačo, še eniga bom s tabo spil (pa magari mi bo pol slabo) :lol1: , samo da neboš pado v krizo :(
danci1973 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Tak zaj pa DOSTI! Bogiga šokaca že tak vsi jebemo, :nono: zaj bi mu pa še šporhet vzeli :cry: :eek: D.
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 To si nekaj pobrkala. Se mi zdi, da naj bi ti kuhala, Šokac gre po pijačo in odstopi spalnico, jaz pa trpim, ko me boš zlorabila. Vglavnem tu neki blizu je tekel pogovor. nič ne vem o tem :hmm: :hmm: le kakšni dogovori so to bili, mogoče te je pa nočna mora tlačila :wacko: :wacko: :friend1: Šokac-a ti kaj več veš o tem :hmm:
Lobo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Rukno skozi vrate pri ML tik pred zaprtjem. Počrepal eno svoje piti, pol pa nas je kelnerca s sovražnim pogledom izselila na mraz.
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Rukno skozi vrate pri ML tik pred zaprtjem. Počrepal eno svoje piti, pol pa nas je kelnerca s sovražnim pogledom izselila na mraz. To pa zato ker nisi motorke zravn prneso...
šokac Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) nič ne vem o tem :hmm: :hmm: le kakšni dogovori so to bili, mogoče te je pa nočna mora tlačila :wacko: :wacko: :friend1: Šokac-a ti kaj več veš o tem :hmm: Pojma nimam. Jaz samo vem, da lahko vidva skuhata in me povabita na kosilo. Po kosilu in pomiti posodi, pa se zlorabljajta do mile volje. :grim edino tam se človek počuti srečnega pa še to mu vkraj jemlete. ti bom uniončka plačo, še eniga bom s tabo spil (pa magari mi bo pol slabo) :lol1: , samo da neboš pado v krizo :( V krizo bom padel, če mi boš slučajno ponudil kakega Zlatoroga. :D Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil šokac
tati Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Pojma nimam. Jaz samo vem, da lahko vidva skuhata in me povabita na kosilo. Po kosilu in pomiti posodi, pa se zlorabljajta do mile volje. :grim hvala- se bova potrudila :blink: :wacko: :naughty: :naughty: :naughty:
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,bla, bla, bla, bla, bla, bla,... Talk is cheap. :P
stuhec Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 hvala- se bova potrudila :blink: :wacko: :naughty: :naughty: :naughty: joj joj, z štajerci se je težko ukvarjatat
Lobo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 joj joj, z štajerci se je težko ukvarjatat Ja, vse na pijanščino ali pa na sex obrnejo.
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Ja, vse na pijanščino ali pa na sex obrnejo. Ne, to pa ni res!!! Staviš za gajbo?
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 V torek imam (končno!) na urniku operacijo kolena, tako da me, verjetno, k ML ne bo. :P :fredy:
tati Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 joj joj, z štajerci se je težko ukvarjatat :grim :grim :grim kaj pa Prekmurci :hmm: :hmm: imam bolj malo izkušenj :blink: :blink:
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 V torek imam (končno!) na urniku operacijo kolena, tako da me, verjetno, k ML ne bo. :P :fredy: Kdo bo pa kelnaril :?
pupa Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 V torek imam (končno!) na urniku operacijo kolena, tako da me, verjetno, k ML ne bo. :P :fredy: kaj imaš prav operacijo, al atroskopijo? :hmm: :blink:
BremzPenzl Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 kaj imaš prav operacijo, al atroskopijo? :hmm: :blink: Amputacijo :lol: :lol:
STAR Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Amputacijo :lol: :lol: :devil: :devil: :devil:
NGregor Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 lep vikend se nam približuje..predlagam neko vožnjo..da se nebomo v torek samo o babah menli spet :lol1:
BremzPenzl Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Kaj sn jaz kaj zamudo, :? kdaj smo se pa te o babah menli :cry: itak ni kaj pametnega za povedat :devil:
Vanga Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 lep vikend se nam približuje..predlagam neko vožnjo..da se nebomo v torek samo o babah menli spet :lol1: Kje,kdaj? Z ženo imama namen se malo pelat.Golica? :hmm:
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) Kje,kdaj? Z ženo imama namen se malo pelat.Golica? :hmm: Na Golici je še verjetno zelo mrzlo. lep vikend se nam približuje..predlagam neko vožnjo..da se nebomo v torek samo o babah menli spet :lol1: Z moje strani še ne bo šlo, ker mopek še ni registriran.:cry: Pa tudi v novo obutev ga bo potrebno prej obuti. Lep dan, ter prijetno in varno vožnjo vam želim. :yea1: Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil šokac
tom Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 ja nič šokac, bo treba pohitet in čimprej registrirat...drugač pa se ti bom jaz nonstop po sladkem vrhu vozil in ti lušte delal :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se