T-boy Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Registriral mopek, sedaj pa dežuje. :angry: Šokac, ni panike. Vikend bo čisto soliden, nabaciš nove gume, pa že zmaguješ... :grim Malo pa mora deževat, sicer se bo Pero (dvigalec ramp) moral cele dneve samo s Pupo ukvarjat. :devil:
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Saj je vse eno. Se že dolgo nisem cartal in ne kartal. :cry: v to pa vsekakor dvomim :blink: :blink: Sigurno. Si dobiš čisto no frentno babo, pol se ti pa satan tak udomači, da ma še celo mlade pri tebi. nismo vse take, tako, da se me ti nikar ne boj..... :P :P
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 v to pa vsekakor dvomim :blink: :blink: Ja, šokac... Z tem tvojim kvartopirskim frisom, dvomim da ze dolgo nisi kartal... :P O:-)
Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ... nismo vse take, tako, da se me ti nikar ne boj..... :P :P Ja vem, da si nekaj extra. Se ti vidi po očkah. Bojim se te pa še vedno. Kaj če mi storiš silo? :P
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja vem, da si nekaj extra. Se ti vidi po očkah. Bojim se te pa še vedno. Kaj če mi storiš silo? :P oh te očke si pa ti že zdavnaj pozabu, pa še takrat ko si jih videl so bile malo čudne :blink: ;) ;) :blink:
STAR Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Torej, v nedeljo, gremo po kosilu (ali pa malo prej) na sladico ... ? - :naughty: :grim
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Pero ne serji ga, da mi Maratona ne odplaviš!!!!!!! :eek: Eh, saj meni ne bo treba :grrr ...glej kak lije zunaj :grim bo narava samo poskrbela za Maraton ...snega pa od nikoder :angry: Še dobro, da ste pol začeli o Dravi pisat, ker sem mela nekaj čist druga v mislih. :lol1: :lol1: :lol1: Kaj pa? :blink: Malo pa mora deževat, sicer se bo Pero (dvigalec ramp) moral cele dneve samo s Pupo ukvarjat. :devil: To se že itak :grim ni panike B)
BremzPenzl Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To se že itak :grim ni panike B) To že, vendar bosta mogla počasi položaj menjat... :devil: malo je nerodno če maš eniga vmes... :eek:
Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 oh te očke si pa ti že zdavnaj pozabu, pa še takrat ko si jih videl so bile malo čudne :blink: ;) ;) :blink: To se ne pozabi tako hitro.
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To se ne pozabi tako hitro. :winkiss: :winkiss: :wub: :wub: zdaj čez nekaj minut grem v vašo bližino, mal smučat na Roglo po travi........če boš kaj gor pokliči, da ti dam enega na lička, pa na kak pir pridi :naughty: :010 :beer2: :beer2:
šokac Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Šokac, ni panike. Vikend bo čisto soliden, nabaciš nove gume, pa že zmaguješ... :grim :grim :grim :grim :D v to pa vsekakor dvomim :blink: :blink: ...jaz pa ne... :grrr Ja, šokac... Z tem tvojim kvartopirskim frisom, dvomim da ze dolgo nisi kartal... :P O:-) Windo, eno je fris, drugo pa resnica. :cry: Torej, v nedeljo, gremo po kosilu (ali pa malo prej) na sladico ... ? - :naughty: :grim Če bo vreme, vsekakor. :)
BremzPenzl Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jutro, pubeci in dekline, ter babnce in dedi... vikend se bliža, pa suh bo tudi...torej a bo kaj :OK:
Lobo Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ... vikend se bliža, pa suh bo tudi...torej a bo kaj :OK: Ne vem, ne vem, baje bo na Rogli precej slinasto. O:-)
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ne vem, ne vem, baje bo na Rogli precej slinasto. O:-) Lahko grem hcoj? Jaz bi tud bil slinasti. :blush:
šokac Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jutro, pubeci in dekline, ter babnce in dedi... vikend se bliža, pa suh bo tudi...torej a bo kaj :OK: Veš, da me mika. Samo imam en problem. Na mopeku bom do sobote imel nove gume, pa mi jih je malo žal, da bi jih znucal. Če dobim na posojo kombi od Habjaniča, mopek naložim v kombi in se lahko zmenimo kje in kdaj se dobimo za vikend furo. Bova se z mopekom v kombiju za vami vozila. :whistle: :D
gody01 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj zaj ? Ob kolkih gremo. Jaz predlagam da po MotoGP prenosu (se začne ob 12:30).
elbarto Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Furi sporoča: "napiši na MB sekcijo da je šokac jasnoviden. Meniskus ok, sprednje vezi = franže" LP, El Barto
šokac Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Furi sporoča: "napiši na MB sekcijo da je šokac jasnoviden. Meniskus ok, sprednje vezi = franže" LP, El Barto Izkušnje, fantje izkušnje. O:-) Bi pa si močno želel, da bi mimo pihnil in, da Furi ne bi rabil pod nož. Hvala za sporočilo. Furi, dobro okrevaj. Kaj zaj ? Ob kolkih gremo. Jaz predlagam da po MotoGP prenosu (se začne ob 12:30). Jutri po GP ti ne boš šel nikamor, ker bo na Štajerskem dež. :angry:
vuk76 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ni nujno,da bo dež...ura je že taprava...ampak padla bo samo kakšna easy & kratka furca.
dr-big Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Če bo moje vreme? Se pridružim....ali pa pridruživa z mojo! A.
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Če bo moje vreme? Se pridružim....ali pa pridruživa z mojo! A. :OK: :OK: Furiju pa želim dobro okrevanje :OK:
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Ni nujno,da bo dež...ura je že taprava...ampak padla bo samo kakšna easy & kratka furca. Mi odgovarja, ker mi ni uspelo zamenjati gum. Prosim pokliči me! Kje, kdaj, ob kolkih... :yea1: Če bo moje vreme? Se pridružim....ali pa pridruživa z mojo! A. Dobrodošel med elito. :D Srečno in varno vožnjo z novim mopekom. :yes:
gody01 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Po MotoGPju grem: Mb - Bistrica - Vitanje - Dravograd - Mb. Če je še kdo za to ali pa če je kdo posebej sladkosned lahko naredimo še ovinek do Prevalj.
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 (popravljeno) Vuk sporoča, da ima vročino, jaz pa se vam pridružim jutri, če boste šli na furo. Se bom danes doma pripravljal na jutrišnjo vožnjo. V dopoldanskem času sem naredil prvo solo izi vožnjo. Dobrih 80. km. :D Mislil sem, da sem čez zimo že pozabil, pa sem kar hitro noter padu. Uživajte in naj vas čim manj zebe, ker zunaj kljub soncu brije neki ledeni veter. :yea1: Dobra dirka GP in dober komentar. Čestitke Stoneru., Izgubili smo najverjetneje zaradi italijanskega napisa Fiat na Yamahi. :D Popravljeno Marec 10, 2007. Popravil šokac
gody01 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Načeloma zmejeni ob 15:00 na Tržaški cesti (Petrol Pumpa). Če se še kdo pridruži.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se