šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Načeloma zmejeni ob 15:00 na Tržaški cesti (Petrol Pumpa). Če se še kdo pridruži. Kako je bilo in kako kaže za jutri?
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Po MotoGPju grem: Mb - Bistrica - Vitanje - Dravograd - Mb. Če je še kdo za to ali pa če je kdo posebej sladkosned lahko naredimo še ovinek do Prevalj. Godi01 dobra vožnja, hvala za družbo :OK: :OK: Alka kje si bla :? sn ču da sta se z Allo šle flosarje&holcarje... mater bomo meli drv :OK: :OK:
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Godi01 dobra vožnja, hvala za družbo :OK: :OK: Alka kje si bla :? sn ču da sta se z Allo šle flosarje&holcarje... mater bomo meli drv :OK: :OK: Penzl, a se ne da, na tem Šarmanovem flosu v Ožbaltu ob sobotah tudi možiti oz. ženiti?
Lobo Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Penzl, a se ne da, na tem Šarmanovem flosu v Ožbaltu ob sobotah tudi možiti oz. ženiti? Ti pa ne čakaš, komaj z eno šel narazen in se že ženi.
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Ti pa ne čakaš, komaj z eno šel narazen in se že ženi. Mu bomo eno korošico zrihtali.... :wub: ..baje nič ne vprašajo ampak se samo vležejo... :OK:
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 (popravljeno) Ti pa ne čakaš, komaj z eno šel narazen in se že ženi. :angry: Ma, ne jaz! .) Mu bomo eno korošico zrihtali.... :wub: ..baje nič ne vprašajo ampak se samo vležejo... :OK: :eek: Res? Misliš, da takšnim kot sem jaz tudi? :( Popravljeno Marec 10, 2007. Popravil šokac
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 :angry: Ma, ne jaz! .) :eek: Res? Misliš, da takšnim kot sem jaz tudi? :( normalno.. :OK: če rečeš hop še skoči.. :devil: aja, :P pa lajat tudi zna :eek:
šokac Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 normalno.. :OK: če rečeš hop še skoči.. :devil: aja, :P pa lajat tudi zna :eek: Brez veze, pol so pa tak vse iste. :P
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Brez veze, pol so pa tak vse iste. :P V temi je itak vsaka krava črna...
STAR Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Torej, v nedeljo, gremo po kosilu (ali pa malo prej) na sladico ... ? - :naughty: :grim Ob 12h start izpod "mosta" (med Henklom in Livarno), nato počasna panoramska vožnja po Slovenskih Goricah do Tamare, kjer se bomo ob sladici dogovorili o nadaljevanju poti. :photo:
šokac Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ob 12h start izpod "mosta" (med Henklom in Livarno), nato počasna panoramska vožnja po Slovenskih Goricah do Tamare, kjer se bomo ob sladici dogovorili o nadaljevanju poti. :photo: Ob tej uri ne bo šlo. Z T - Boyem se dobiva v Lenartu okoli 13. 30. ure in nato šibava na Ptuj po Bremz Penzla. Se slišimo po telefonu.
BremzPenzl Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Izkušnje, fantje izkušnje. O:-) Bi pa si močno želel, da bi mimo pihnil in, da Furi ne bi rabil pod nož. Hvala za sporočilo. Furi, dobro okrevaj. Jutri po GP ti ne boš šel nikamor, ker bo na Štajerskem dež. :angry: Če se na medicino spoznaš :OK: , še ne pomeni da si za vreme tudi dober :evilgrin: :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ti pa ne čakaš, komaj z eno šel narazen in se že ženi. kje si bil lump, smo se imeli super, res škoda, da nisi uletel, tudi smučali smo malo, predvsem pa :beer2: :beer2: :beer2:
Lobo Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 kje si bil lump, smo se imeli super, res škoda, da nisi uletel, tudi smučali smo malo, predvsem pa :beer2: :beer2: :beer2: Žal ni šlo :blush: Drugič.
Furioso Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Furi sporoča: "napiši na MB sekcijo da je šokac jasnoviden. Meniskus ok, sprednje vezi = franže" LP, El Barto Thanks, Barto. Popravek: Meniskus (medialni), počen, sprednje križne vezi - potrgane. :( Čakam na novi termin. Je pa prav "fancy" biti v lokalni operiran - kot da bi Discovery gledal. :eek: :kva2: :ninja:
dr-big Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Thanks, Barto. Popravek: Meniskus (medialni), počen, sprednje križne vezi - potrgane. :( Čakam na novi termin. Je pa prav "fancy" biti v lokalni operiran - kot da bi Discovery gledal. :eek: :kva2: :ninja: :D :kva1: ...Me veseli, da kljub poškodbi tvoj humor praf nič ne trpi ...Discovery :OK: Po OP-ju ti želim mega hitro okrevanje :huh: ... LP.A.
tati Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Žal ni šlo :blush: Drugič. :friend1: :friend1: :friend1: :friend2:
Vanga Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Furi tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje .) , medtem časom pa še naprej tako dobro skrbi za virtualne kafejeke in ostalo pijačiko :P Prilagam pa še link z našega včerajšnjega izleta, bilo je res prijetno. :OK:
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Prilagam pa še link z našega včerajšnjega izleta, bilo je res prijetno. :OK: Slikca "Bremz in njegov jeruzalemski spricar" je res zakon. Bravo, Vanga! :worship:
Alka Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ne vem, če sem vam že fauš, se vam bom pa pridružila - kmalu. :evilgrin:
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) ...a še čakaš na žmigavce? :devil: Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil T-boy
BremzPenzl Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ne vem, če sem vam že fauš, se vam bom pa pridružila - kmalu. :evilgrin: Samo motorko pa sekire doma pusti.. :devil:
šokac Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) Na Bremz Penzla smo čakali na Ptujski gori. Vsi že nervozni, Penzla pa od nikoder. Čez čas Vanga v daljavi sliši zvok, ki para ušesa in gate . Vse oči so bile zazrte v smeri zvoka. In naposled: evo Bremz Penzla, kako parkira pred oštarijo. :lol1: Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil šokac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se