šokac Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) Kera te je pa prestrašla :? :eek: Ko sem bil mali sem gledal Kekca, pa me je Pehta tak prestrašla, da se še sedaj vseh tet bojim. :( Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Si nova Motosvetova špijunka, Mata Hari. :D Alka Hari. :ninja: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Da ne bom jaz enga zaharala ........ pa kakorkoli že bom to naredla. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Da ne bom jaz enga zaharala ........ pa kakorkoli že bom to naredla. :evilgrin: Boš ja harala. Pri šanku ML, ko boš poravnala račun. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Da ne bom jaz enga zaharala ........ pa kakorkoli že bom to naredla. :evilgrin: ... killing me softly with this ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Da ne bom jaz enga zaharala ........ pa kakorkoli že bom to naredla. :evilgrin: Vidi ti njo, kak je nahršena :eek: , kaj te že pomlad meče... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Da ne bom jaz enga zaharala ........ pa kakorkoli že bom to naredla. :evilgrin: Pri nas nardimo to tak: -najprej ga poknemo in mu kri spustimo -pol ga fuknemo v bano (oranca) -pol ga posiplemo s kolofonijo (smola v prahu) -polijemo z vročo vodo -ketno pod njega in ga depiliramo dokler,da ni nobene kocine več Med tem depilacijskim postopkom pa še kak deci šnopsa ruknemo! :grim :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Lobo - na dobri poti sem, da se kmalu vidimo, mi je danes uspelo še en izpit spravit v indeks, še enega potem pa čez par mesecev tudi lahko na mojo diplomo pijemo :rolleyes: - upam, :naughty: predvsem pa to, da dobim motor, ker je to trenutno samo pogojno, ti že veš zakaj.......... :evilgrin: ni fajn, če ti vzamejo ključe od lastnega motorja :cry: :cry: :blink: :headbang: lep pozdrav vsem, predvsem pa tebi enga na lička :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Halls - pridi ti zej enkrat k nam. Greva na pijačo in vmes še haranje sprobava. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Halls - pridi ti zej enkrat k nam. Greva na pijačo in vmes še haranje sprobava. .) Pa saj nisi TAK kosmata da bi morala it v extreme... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Pa saj nisi TAK kosmata da bi morala it v extreme... :doze: Kak te veš? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Pa saj nisi TAK kosmata da bi morala it v extreme... :doze: Kje pa piše, da bo Alka sebe harala? :evilgrin: Tati :wub: :004 :004 :004 ČESTITAM! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kak te veš? :? Jaz vem! :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Alla ve, ker nima "dlake na jeziku" .............. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Alla ve, ker nima "dlake na jeziku" .............. :whistle: Ni mi pa jasno zakaj rabita zraven deda z motorko. In to z mastno. A vama serenado na njo špila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ni mi pa jasno zakaj rabita zraven deda z motorko. Za pretvezo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kje pa piše, da bo Alka sebe harala? :evilgrin: Tati :wub: :004 :004 :004 ČESTITAM! :beer2: :beer2: :beer2: nazaj pod Pohorje :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 nazaj pod Pohorje :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Se pardoniram, ampak boš morala pozdravčke poslat kar lepo na Kobansko. Veš so ljudje zajebani, če jim rečeš da so "vresjenki"....... :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Se pardoniram, ampak boš morala pozdravčke poslat kar lepo na Kobansko. Veš so ljudje zajebani, če jim rečeš da so "vresjenki"....... :naughty: :whistle: Lobo je vedno zajeban in perajt za aufbiks, čreve na plot! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Se pardoniram, ampak boš morala pozdravčke poslat kar lepo na Kobansko. Veš so ljudje zajebani, če jim rečeš da so "vresjenki"....... :naughty: :whistle: bemti vaše *********** :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Lobo je vedno zajeban in perajt za aufbiks, čreve na plot! :grim oh, jaz pa mislim, da je znotri tako nežen in mehak, veš za tistega, ki dosti ropota velja, da je v duši :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 bemti vaše *********** :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ... Ne se sekirat. Jaz itak vem, da so lubčki zame. Ne glede kam so poslani. :004 Ostali pa itak samo faušijo pelejo. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Ne se sekirat. Jaz itak vem, da so lubčki zame. Ne glede kam so poslani. :004 Ostali pa itak samo faušijo pelejo. :angry: Polubčkani vresjenk..... :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Polubčkani vresjenk..... :lol1: :naughty: Da bog dal, da ti avtomat na skijariji začne vun metat. Aja, ga poznaš? : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=14698 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) Da bog dal, da ti avtomat na skijariji začne vun metat. Aja, ga poznaš? : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=14698 Ne bo. Ga mam na 140 kg našpananega....... :grrr . Menda ja, Hornetko ljubci se vsi poznamo...... :OK: Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Ne bo. Ga mam na 140 kg našpananega....... :grrr . Ja kdaj pa si se tak zredo :P Aja, zaj ko ne skijaš več :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se