xr800 Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) Ja kdaj pa si se tak zredo :P Aja, zaj ko ne skijaš več :naughty: :whistle: Mama ti ne skija...jutri zjutraj sem na Ribniški.....Zredo se nisn, samo sem pustil na 14, ker mi je zadnjič pri 12 vun vrglo.......Kaj češ, mam pač mačne noge..... :evilgrin: :grim Sicer pa malo skijam, malo motora vozim, samo od ponedeljka naprej bom pa več skijal, čeprav je Hornetka registrirana...... :whistle: Viš, to je prava pomlad..... :kva2: Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Mama ti ne skija...jutri zjutraj sem na Ribniški.....Zredo se nisn, samo sem pustil na 14, ker mi je zadnjič pri 12 vun vrglo.......Kaj češ, mam pač mačne noge..... :evilgrin: :grim Sicer pa malo skijam, malo motora vozim, samo od ponedeljka naprej bom pa več skijal, čeprav je Hornetka registrirana...... :whistle: Viš, to je prava pomlad..... :kva2: Jutri zjutraj bom tudi jaz na skijah :P ........vidim, da imate vsi težave z avtomati :eek: .....na naši tekmi zadnjič, so folku kar po tekočem traku avtomati vun kapali :grim Jaz pa še ne vozim :cry: čakam še na sneg :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) Jutri zjutraj bom tudi jaz na skijah :P ........vidim, da imate vsi težave z avtomati :eek: .....na naši tekmi zadnjič, so folku kar po tekočem traku avtomati vun kapali :grim Jaz pa še ne vozim :cry: čakam še na sneg :naughty: :whistle: Ja na tekmi je lahko fajn pi.......ja, zato kante nabrusit, pa avtomate na full zategnit (pol pa moliš, da celi dol prideš).... :kva1: :eek: :lol1: Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Ja na tekmi je lahko fajn pi.......ja, zato kante nabrusit, pa avtomate na full zategnit (pol pa moliš, da celi dol prideš).... :kva1: :eek: :lol1: He he he....vse to štima, samo jutri mam številko 119 :eek: ....nea vem, kak bom v toti župi in kanalih sploh lahko smučal. :? Mislim, da bom kar bob stil dol vdaro :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 He he he....vse to štima, samo jutri mam številko 119 :eek: ....nea vem, kak bom v toti župi in kanalih sploh lahko smučal. :? Mislim, da bom kar bob stil dol vdaro :grim V sredo sem bil z hčerko na državnem prvenstvu osnovnih šol na Rogli. Štart je bil ob 9.30, trdo, je imela štartno številko 57, je bilo na videz vse mehko. Samo so strici malo ureje gor nametali, pa je bilo baje trdo oz. brez lukenj. Še ob 12 je proga (Jasa) izgledala povsem OK. Če se bodo potrudili, metali urejo in sproti abručali, ne bi smelo biti nekega polmetrskega kanala. Če bodo kanali.....se lepo spustiš po njih kot včasih prva posadka DDR v bobu.....pa rezultat sigurno ne izostane.... :grim :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 V sredo sem bil z hčerko na državnem prvenstvu osnovnih šol na Rogli. Štart je bil ob 9.30, trdo, je imela štartno številko 57, je bilo na videz vse mehko. Samo so strici malo ureje gor nametali, pa je bilo baje trdo oz. brez lukenj. Še ob 12 je proga (Jasa) izgledala povsem OK. Če se bodo potrudili, metali urejo in sproti abručali, ne bi smelo biti nekega polmetrskega kanala. Če bodo kanali.....se lepo spustiš po njih kot včasih prva posadka DDR v bobu.....pa rezultat sigurno ne izostane.... :grim :OK: :lol1: Jep, tudi mi se bomo spuščali po Jasi. Hvala za hiter nasvet :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Jep, tudi mi se bomo spuščali po Jasi. Hvala za hiter nasvet :whistle: Pa da se neboš kaj spolamo, ker te doma že vozek čaka (junij se bliža!) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Pa da se neboš kaj spolamo, ker te doma že vozek čaka (junij se bliža!) :lol1: :lol1: :lol1: Nič me še vozek ne čaka :grrr Julij pa se res nezadržno bliža :grim .....kaj čem, pa saj se še bomo kaj z motorjem prej vozli :kva2: , da dobim prakso za vozek :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Nič me še vozek ne čaka :grrr Julij pa se res nezadržno bliža :grim .....kaj čem, pa saj se še bomo kaj z motorjem prej vozli :kva2: , da dobim prakso za vozek :P :whistle: Kaj boš vozek po dveh kolah vozo :? , ti divjak ti :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Kaj boš vozek po dveh kolah vozo :? , ti divjak ti :devil: :devil: Ne, po treh :blush: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Ne se sekirat. Jaz itak vem, da so lubčki zame. Ne glede kam so poslani. :004 Ostali pa itak samo faušijo pelejo. :angry: ne se sekirat ;) ;) :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Halls - pridi ti zej enkrat k nam. Greva na pijačo in vmes še haranje sprobava. .) :grrr :grrr :grrr Kje pa piše, da bo Alka sebe harala? :evilgrin: Valda,da ne! Chune tut sigurno ne! Le kdo še pol ostane? :hmm: Ni mi pa jasno zakaj rabita zraven deda z motorko. In to z mastno. A vama serenado na njo špila? Kiro zravn prnesem? Malo Stihlarko,ki je hitra okretna,pride v vsako špranjo, al težko,močno,vzdržljivo Husko? Al kr obedve? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 (popravljeno) Danes zvečer sma si šla pogledat ''Črno komedijo'', svetovna predstava.Jutri pa družinske obveznosti (pri tašči koline),tak da padem skozi za jutrišnjo furo. :cry: P.S., Ja tašča ma svijo, da nebi keri mislil da je nima :lol1: :? :hmm: :whistle: O:-) Popravljeno Marec 17, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ja tašča ma svijo, da nebi keri mislil da je nima :lol1: :? :hmm: :whistle: O:-) Sem se že vstrašo,da ne boš njo rukno v oranco! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Danes zvečer sma si šla pogledat ''Črno komedijo'', svetovna predstava.Jutri pa družinske obveznosti (pri tašči koline),tak da padem skozi za jutrišnjo furo. :cry: P.S., Ja tašča ma svijo, da nebi keri mislil da je nima :lol1: :? :hmm: :whistle: O:-) :hmm: Ja tudi naš že pokojni mesar je imel vedno svinjske tace. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ojnk,ojnk :lol1: ,vsi še migamo razen pujče. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ojnk,ojnk :lol1: ,vsi še migamo razen pujče. :eek: Boga pujča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Boga pujča... Rilec mi pršparajte :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Boga pujča... Rilec mi pršparajte :OK: :OK: :OK: Meni pa salamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Meni pa salamo. Lobo, ko bo tak daleč,veš da bomo kiro vdrapnili :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Novica dneva: Šokac začel Zlatoroga pit :OK: :OK: , ker je vido da po unionu orientacijo zgubi. :lol: :lol: Alkino štalo sfalil za cca 25Km :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 (popravljeno) Novica dneva: Šokac začel Zlatoroga pit :OK: :OK: , ker je vido da po unionu orientacijo zgubi. :lol: :lol: Alkino štalo sfalil za cca 25Km :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ko si šel v šumo urinirat je Alka priznala, da je včeraj prestavila konjsko štalo . :P :D Popravljeno Marec 18, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Novica dneva: Šokac začel Zlatoroga pit :OK: :OK: , ker je vido da po unionu orientacijo zgubi. :lol: :lol: Alkino štalo sfalil za cca 25Km :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pa saj ni tako mala :grrr ...............................................................................................štala mislim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pa saj ni tako mala :grrr ...............................................................................................štala mislim :P Štala res ne.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 mislim, da je Maribor z okolico zamedlo.... :blink: :wacko: :wacko: :wacko: , nikogar med živimi :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se