BremzPenzl Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 :blush: :blush: Iiiiii :blush: :blush: Hvala za čestitke in lepe želje!! Se vidimo v torek, ne? :OK: :OK: .) Jessssss, to mi delajte :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 :blush: :blush: Iiiiii :blush: :blush: Hvala za čestitke in lepe želje!! Se vidimo v torek, ne? :OK: :OK: .) Kaj bo za jest? Da vidim, če se splača sploh prit. Aja, pa danes ti še nisem voščil. Vse najboljše za rojstni dan najlepša in najponosnejša nosečnica! :004 :004 :004 :beer2: :beer2: :beer2: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 :wub: Za trenutek naj odloži delo in prisluhne: Pupa vse najboljše.....V torek se vidimo......ne, mam fuzbal....... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 No no... ne preveč pričakovati. Mi šparamo denar za dete .) :P Sem mislila, da vam je moja družba dovolj :( pa vidim, da sem se zmotila :cry: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 No no... ne preveč pričakovati. Mi šparamo denar za dete .) :P Sem mislila, da vam je moja družba dovolj :( pa vidim, da sem se zmotila :cry: .) Motiti se, je človeško! :whistle: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 .....V torek se vidimo......ne, mam fuzbal....... :whistle: Jebo te fuzbal :P :blush: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 REŠENOOOOO moped je doma , registriran...pa že ma par km gor :OK: Dr.Big-ova in moja zasluga Mater si se mu pusto napizditi. :D Srečno in varno vožnjo ti želim. :yea1: Sem mislila, da vam je moja družba dovolj :( pa vidim, da sem se zmotila :cry: Ne se zdaj nekaj cmeriti. Ti bomo vizo beg vzeli, deda pa z drugo oženli. :D Prinesi kake kekse od Brodnjaka, liter višnjevega Fructalovega sirupa pa bo. Pa na Perota ne pozabi. Ne boš reveža doma pustla. Vse najboljše. :beer2: Pa enga lupčeka tudi dobiš.:004 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 Jebo te fuzbal :P :blush: :whistle: ....i tebi guten tag........ :lol1: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 ....i tebi guten tag........ :lol1: :naughty: :whistle: Zvizzzz :grim ......in že je odskijal po širnem in belem pobočju :naughty: , se spotaknil čez žogo in pristal v ML :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 Čestitke tati :OK: :OK: Namesto torte pa odojka, ali pa svinjske reberce... :OK: :OK: bo tudi to, ja presneto, pejte z nami na Balkan za prvega maja...... :rolleyes: :naughty: :naughty: :kva2: Pred nekaj minutami sem dobil verodostojno sporočilo, da v Munchnu močno dežuje in, da se dežna fronta hitro približuje Balkanu. Še je čas, da si premislite. Mene skrbi za vas. :( :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 Ne se zdaj nekaj cmeriti. Ti bomo vizo beg vzeli, deda pa z drugo oženli. :D ..ti si jih pa res išeš.. :P ..zaj te bojo še nosečnice rejzale.. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) ..ti si jih pa res išeš.. :P ..zaj te bojo še nosečnice rejzale.. :lol1: :lol1: Šokac - :004 :004 :friend1: :friend1: :friend2: :friend1: saj veš kdo ti bo stal ob strani ;) ;) Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 Šokac - :004 :004 :friend1: :friend1: :friend2: :friend1: saj veš kdo ti bo stal ob strani ;) ;) Še dobro, da je na totem Motosveti nekdo, ki mi stoji ob strani. Če sem pa tak vedno priden in nikoli nič ne rečem, pa bi me vsi nekaj tepli. :cry: Hvala Tati. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 jaz tudi vse najj.. :OK: :OK: :wub: ...spet ga bomo pili... :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :blush: :blush: Iiiiii :blush: :blush: Hvala za čestitke in lepe želje!! Se vidimo v torek, ne? :OK: :OK: .) Jaz tudi!!! Seveda ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Še dobro, da je na totem Motosveti nekdo, ki mi stoji ob strani. Če sem pa tak vedno priden in nikoli nič ne rečem, pa bi me vsi nekaj tepli. :cry: Hvala Tati. :004 Šokac - v slogi je moč, mislim, da bova s skupnimi močmi rešila tole MS zadevo, sicer pa, kaj naju briga, če naju ne razumejo, to je njihov problem in ne najin..... :grim :lol1: :kva2: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Če sem pa tak vedno priden in nikoli nič ne rečem, pa bi me vsi nekaj tepli. :cry: ...da, da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Danes sicer ni neke tropske vročine..samo mene roke srbijo...a še koga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) Danes sicer ni neke tropske vročine..samo mene roke srbijo...a še koga? Tebe pa res nova pridobitev fejst, fejst greje......Me je po včerajšnji furi, kar malo minilo (mrzlo ko pes-sploh nad 100 km/h), bom raje počakal na naslednji teden. Dosti bolj naklonjene temp. nam motoristom. Sicer pa zlato pravilo: dokler je na Pohorju sneg-mrzlo za motoriste.....(pa super za skijanje...) Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Danes sicer ni neke tropske vročine..samo mene roke srbijo...a še koga? Trenutno ničl ne srbi :D bo pa verjetno v nedeljo kaj :grim . Če bo seveda primenro vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Danes sicer ni neke tropske vročine..samo mene roke srbijo...a še koga? Mene pa smučke srbijo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Danes sicer ni neke tropske vročine. kaj ne :blink: tule je ful wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Mene pa smučke srbijo :P ammm si šel brusit al čohat skije..ma daj skije na stran zdaj že no..cajt je da se na moped daš...v nedeljo bo vreme za kruzat...jaz sigurno pobašem mojo pa grema okol ... kaj ne :blink: tule je ful wroče B) jaz se z tem tolažim veš...ker nemorem it pelat :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ammm si šel brusit al čohat skije..ma daj skije na stran zdaj že no..cajt je da se na moped daš... Saj bom res počasi prešaltal :grim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Trenutno ničl ne srbi :D bo pa verjetno v nedeljo kaj :grim . Če bo seveda primenro vreme. V nedeljo,če bo kolko tolko vreme bi se res lahko malo pelali. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 V nedeljo,če bo kolko tolko vreme bi se res lahko malo pelali. :hmm: Saj se bomo....MSN?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se