xr800 Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Konec marca in do 20. aprila je zame najlepši cajt.....dopoldne skijaš, popoldne pa pade kaka furca..... :naughty: :yea1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Saj se bomo....MSN?? jaz tut , jaz tut ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Konec marca in do 20. aprila je zame najlepši cajt.....dopoldne skijaš, popoldne pa pade kaka furca..... :naughty: :yea1: . Na Novi Zelandiji lahko delaš to celo leto... :blush: gremo tja El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Uf, kak dezuje ... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Uf, kak dezuje ... :alien1: He,he...bo pa nasl. teden boljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Uf, kak dezuje ... :alien1: Lej pa res... ..v Italiji... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Na Novi Zelandiji lahko delaš to celo leto... :blush: gremo tja El Barto ...kdo bi si mislil? :hmm: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Uf, kak dezuje ... :alien1: :grim :grim :P :naughty: :whistle: Na Novi Zelandiji lahko delaš to celo leto... :blush: gremo tja El Barto Ja :kva2: :kva2: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Lej pa res... ..v Italiji... :devil: [/quote :?Jebote, ki te ti živiš, da nisi opazil, da je tudi pri nas do jutra deževalo. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Kameraten welkam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 jaz sem tak vedo da je to prvoaprilska finta od vremenoslovcev... done 500km ta vikend :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 kak je blo fajn na marofu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) kak je blo fajn na marofu :BUA: Kak je blo fajn na pohorju :P ...........................................................................danes :grim :naughty: Ups.....opet sem se zajebo :slap: ......it is aj egejn :blush: ....bluespeed :grim Popravljeno April 2, 2007. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Kak je blo fajn na pohorju :P ...........................................................................danes :grim :naughty: Ups.....opet sem se zajebo :slap: ......it is aj egejn :blush: ....bluespeed :grim furaš dvojno identiteto ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 ....po župi mi skijaaaaaaati ni.....(boljši pa je kot biti na šihtu)......Pih, undercover..... :hmm: :grim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 furaš dvojno identiteto ;) Očitno bo prevzel ženin priimek in se počasi privaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Očitno bo prevzel ženin priimek in se počasi privaja. vladavina trde roke... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Sploh nima veze..važno da je srečn...eni se kr tak pod žensko identiteto prijavljajo :BUA: kaj se je kdo fural dans? ... jebenti..toti kilometri letijo huje ko lani :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Sploh nima veze..važno da je srečn...eni se kr tak pod žensko identiteto prijavljajo :BUA: kaj se je kdo fural dans? ... jebenti..toti kilometri letijo huje ko lani :hmm: Ja jaz sem, samo z PegPeregotom :devil: , cca 15Km skoro vsaki dan :OK: (zajkosnvporodniškimifajnje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Lobo, Šokac, Rocky.............. lepe pozdravčke in poljubčke iz druge strani hriba :yea1: :004 :yea1: :004 :yea1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 furaš dvojno identiteto ;) To pa itak :blush: ....po župi mi skijaaaaaaati ni.....(boljši pa je kot biti na šihtu)......Pih, undercover..... :hmm: :grim :naughty: Saj bo bolše :grim ...pa še župa ni bla danes gori :P Očitno bo prevzel ženin priimek in se počasi privaja. Nikoli ne veš :krneki: vladavina otrdele roke... .) :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Lobo, Šokac, Rocky.............. lepe pozdravčke in poljubčke iz druge strani hriba :yea1: :004 :yea1: :004 :yea1: :004 Zakaj pa jaz zadnji pa te imam najbolj rad?! Nekdo je nekoč rekel, ˝Tisti, ki so prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi!. Tati, saj misliš tako, kaj? Puso nazaj, :004 :004 :004 in pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Zakaj pa jaz zadnji pa te imam najbolj rad?! Nekdo je nekoč rekel, ˝Tisti, ki so prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi!. Tati, saj misliš tako, kaj? Puso nazaj, :004 :004 :004 in pozdrav izpod vinogradov! Rocky Glej ga glej, mačkona, kako hitro se je oglasil. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Zakaj pa jaz zadnji pa te imam najbolj rad?! Nekdo je nekoč rekel, ˝Tisti, ki so prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi!. Tati, saj misliš tako, kaj? Puso nazaj, :004 :004 :004 in pozdrav izpod vinogradov! Rocky Ni bistveno koga imaš ti najraje. Bistveno je koga ima Tati najraje. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) Zakaj pa jaz zadnji pa te imam najbolj rad?! Nekdo je nekoč rekel, ˝Tisti, ki so prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi!. Tati, saj misliš tako, kaj? Puso nazaj, :004 :004 :004 in pozdrav izpod vinogradov! Rocky vsekakor imam vse tri iz vaših logov, no pa še kakšen bi se lahko našel, kajne, :doze: :doze: ja tale Rocky je kot naši razjarjeni petelini, takoj se repenči.... :krneki: le dan :004 :004 Popravljeno April 3, 2007. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se