gody01 Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Pista je rezervirana med 8h in 14h za nas. Kdor pride,pride :D Keri bo šel z avtotom in prikolico, pa da ma še za enega mopeda fraj ? Nujno rabim vlečno silo za moped. Aja še to: Računalo se bo po 20EUR/osebo, višek se po vožnji zaje in zapije (če ga bo kaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 ...vletim (+ kolega Matjaž). :grim Glede ure odhoda se še slišimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Novi Marof 27.4.07, najem piste možen od 8 - 14h...cena 200 EUR. Interesenti mi čimprej javite(lahko kar na PM),ker moramo rezervirat potem zadevo. 1.vuk76 2.gody01 3.BlueSpeed :blush: Se jutri vidimo? :hmm: Popravljeno April 23, 2007. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Novi Marof 27.4.07, najem piste možen od 8 - 14h...cena 200 EUR. Interesenti mi čimprej javite(lahko kar na PM),ker moramo rezervirat potem zadevo. 1.vuk76 2.gody01 3.BlueSpeed :blush: Se jutri vidimo? :hmm: Seveda.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 mater ste mi lušte naredli z Novim Marofom, pa žal ne motem it, ker bom špilal glavnega peka na pikniku :D bi blo drugač fajn it malo do roba obrabit moje kramparce. aja še to....ob kateri uri se ponavadi začnete zbirat pri ML? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 aja še to....ob kateri uri se ponavadi začnete zbirat pri ML? po osmi uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 V službi popoldan. Počastite z minuto molka mojo žalost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 V službi popoldan. Počastite z minuto molka mojo žalost. :friend2: :friend1: :friend2: :friend1: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Pista je rezervirana med 8h in 14h za nas. Kdor pride,pride :D Super, kot sem že napisal pridemo trije iz bližine Ptuja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Super, kot sem že napisal pridemo trije iz bližine Ptuja :OK: Kul, po mojem nas bo tam ene 15 kom se zbralo...glih fajn tri skupine nardimo:hitra,ta srednja in tista bolj na easy. Se potem vidimo dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Kul, po mojem nas bo tam ene 15 kom se zbralo...glih fajn tri skupine nardimo:hitra,ta srednja in tista bolj na easy. Se potem vidimo dol. na mene tut računat..in jutri in 27. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Zdravo druščina, pridite danes k ML v čim večjem številu (če si upate) :devil: ..častim pijačo.. bliža se moja 40... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) Zdravo druščina, pridite danes k ML v čim večjem številu (če si upate) :devil: ..častim pijačo.. bliža se moja 40... Mater, ka si ti ja nuor :blink: ......že kurblam motor :naughty: :kva2: :kva2: Popravljeno April 24, 2007. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Zdravo druščina, pridite danes k ML v čim večjem številu (če si upate) :devil: ..častim pijačo.. bliža se moja 40... pridemo itaq...pa čeprav bo dež :OK: samo te jasno da z marelami ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 ..častim pijačo.. bliža se moja 40... Kaj te pridem iskat, al si našo koga drugega, da te bo pritišo? No, vozek mislim. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Zdravo druščina, pridite danes k ML v čim večjem številu (če si upate) :devil: ..častim pijačo.. bliža se moja 40... Upamo,upamo.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 jaz tudi pridem 27. dol na Marof Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 jaz tudi pridem 27. dol na Marof Izvrstno. Ob 08:00 je zbor (ker je samo do 14:00) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Izvrstno. Ob 08:00 je zbor (ker je samo do 14:00) malenkost bom zamudil, ok .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 malenkost bom zamudil, ok .) Nesprejemljivo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gigser Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 ZAKAJ PA SAMO DO 14 00? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 ZAKAJ PA SAMO DO 14 00? :? Zato, ker ima od 14 ure dalje že zasedeno z pripravami na sobotno dogajanje. Maš še pa nedeljo na razpolago za proste vožnje, sobota pa je že zasedena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Mačica, poglej tele temperature: http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...BA&metric=1 Pa tele napovedi ponavadi kar držijo. Tako da mislim da bo kar za iti v soboto, se zna zgoditi, da bo to letos najboljši cajt za hribe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Mačica, poglej tele temperature: http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...BA&metric=1 Pa tele napovedi ponavadi kar držijo. Tako da mislim da bo kar za iti v soboto, se zna zgoditi, da bo to letos najboljši cajt za hribe :) Zgleda lepo...count me in... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Tako kot sem že včeraj omenil prisotnim pri Lipi, si je potrebno 12. maja rezervirat fraj soboto. Zakaj :? bote že vidli... :eek: detajli in dodatne informacije po PM (Star, Alka, in moja malenkost) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se