stuhec Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 sem imel v nacrtu vceraj prit vas pogledat, pa to vreme :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Tako kot sem že včeraj omenil prisotnim pri Lipi, si je potrebno 12. maja rezervirat fraj soboto. Zakaj :? bote že vidli... :eek: detajli in dodatne informacije po PM (Star, Alka, in moja malenkost) Jaz bom takrat žal far and away :( polovico maja bom izgubila :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 sem imel v nacrtu vceraj prit vas pogledat, pa to vreme :headbang: Ti pušča streha na avtu? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 sem imel v nacrtu vceraj prit vas pogledat, pa to vreme :headbang: Lahko pa mi tebe pridemo pogledat... :eek: ...nas vlage ni strah... :devil: ...ponavadi je notri itak bolj mokro ko od zunaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Jaz bom takrat žal far and away :( polovico maja bom izgubila :( Stvari so se zelo spremenile. Pridem 12ega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Lahko pa mi tebe pridemo pogledat... :eek: ...nas vlage ni strah... :devil: ...ponavadi je notri itak bolj mokro ko od zunaj :OK: nisem bil z avtom potem se vidimo 4. 5. , saj bo sigurno spet od zgoraj kaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Mačica, poglej tele temperature: http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...BA&metric=1 Pa tele napovedi ponavadi kar držijo. Tako da mislim da bo kar za iti v soboto, se zna zgoditi, da bo to letos najboljši cajt za hribe :) Ampak bolj ko gledam to napoved slabša je :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 (popravljeno) Izvrstno. Ob 08:00 :hmm: je zbor ZA MAROF (ker je samo do 14:00) ...s kolegom bova čakala na Ptuju na bencinski na ormoški cesti (za podvozom). Prosim čimprej sporočite (na forum ali GSM), kdaj odrinete iz Maribora. Moj GSM v profilu. T-boy Popravljeno April 26, 2007. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 A bi kdo kaj napisal za jutri?! :headbang: Porkadušpubeci! Jaz bi šla samo gledat. A je še kdo zainteresiran, da ne bi glih v najbolj zgodnjih jutranjih urah sedel na motor in razmišljal, za kirim ovinkom bo bolj toplo?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Stvari so se zelo spremenile. Pridem 12ega. Starega boš pa doma pustila, al kaj? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Starega boš pa doma pustila, al kaj? :D Niti ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 A bi kdo kaj napisal za jutri?! :headbang: Porkadušpubeci! Jaz bi šla samo gledat. A je še kdo zainteresiran, da ne bi glih v najbolj zgodnjih jutranjih urah sedel na motor in razmišljal, za kirim ovinkom bo bolj toplo?! Še enkrat. Pista je rezervirana/zakupljena v času od: 08:00 - 14:00 Ne hodi samo gledat, ampak se pridi pelat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Ampak bolj ko gledam to napoved slabša je :( Pa kaj bi ti te rada. Brez najmanjšega oblačka celih 5 dni. Poglej temperature. V Arabbi na 1600m višine vsak dan preko 15 stopinj, ni lepšega. Pa po večini se sonček kaže :) Malo poguma je vseeno treba imeti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Današnji Marof je bil super,odlično vreme,super družba. Par fotk pa je tukaj:Album Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Še slikice, ki jih je nasekala Dašenka Kartako na kup nametane, brez selekcije in korekture. Našli se boste sigurno nekje. http://www.cod.si/brumm/ LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Bremzl, vse najboljše za rojstni dan. :beer2: Pubec, drži se, saj pridemo vsi vzadi,če bomo imeli to srečo. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Še slikice, ki jih je nasekala Dašenka ... LP, El Barto Uf, mam občutek, da se bo nekaj novih avatarjev v kratkem pojavilo :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Bremzl, vse najboljše za rojstni dan. :beer2: Pubec, drži se, saj pridemo vsi vzadi,če bomo imeli to srečo. :lol1: Hvala za čestitke... Bomo na pikniku zalili... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Bremzmajster .) ...vse najboljše, pa vsaj na še enkrat tolko :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Elbarto..... oz. bolj Dašenka, super fotke!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Evo še moje slike, vse ostalo pa najdete v Albumu in še nekaj malo Video posnetkov. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Uf, mam občutek, da se bo nekaj novih avatarjev v kratkem pojavilo :) :OK: ITAQ :blush: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Še slikice, ki jih je nasekala Dašenka Kartako na kup nametane, brez selekcije in korekture. Našli se boste sigurno nekje. http://www.cod.si/brumm/ LP, El Barto Dašenka, super fotke! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Me veseli,da vam je blo všeč...upam,da nam še kdaj rata se takole zbrat in zakupit progo, ampak mogoče za cel dan, da še pade kakšno grilanje vmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) vuk, kaj visiš tule gor???? počasi se spravi na moped, pa v dolomite!!! čez pol ure se dobimo, če se ne motim BREMZPENZL! tebi pa vse naj naj Popravljeno April 28, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se