Zdrawc Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 WTF se pa tule grete :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Evo i mene,prišel ob 16.00 domov, preživel Balkan v čudoviti družbi.Se vidimo v torek, da kako rečemo. Vsem skupaj želim lep pozdrav! :OK: Baje ste bili celo varni (mi je en z TDM-ko povedal)....... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Najbolje da nadaljujemo s srečanji pri ML ob sredah kot smo že začeli v maju, Čefurji pa te naj majo torke zase. Zmejeno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Baje ste bili celo varni (mi je en z TDM-ko povedal)....... :naughty: varni pa smo res bili ja, :lol1: Vprašaj ga če si je že zrihtal novo zeleno karto? Ibra, ajde donesi još jednu porciju čevapa u lepinji sa kajmakom. :lol1: :lol1: , za ove ''Janeze'' . :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 WTF se pa tule grete :eek: Etnično čiščenje :angry: :evilgrin: :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: se vidi da nimajo pojma.... :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Kec in Bremzl - vidva morata pa krizni sestranek sklicati :P :P :P :P sva se zmenla da skupaj zapijemo vse tote obletnce na KELTIH http://www.motosvet.com/koledar/izpis.php?cid=1061 pridete? se ne upate... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 sva se zmenla da skupaj zapijemo vse tote obletnce na KELTIH pridete? se ne upate... :devil: :lol1: :lol1: :lol1: kdo ne upa, samo časa ni :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Jebeš zemlju koja Bosne nema! :OK: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 sam jst jutri še vedno pridem, da da Danči za rundo :devil: potem pa začnemo ob sredah, ko je čapcem vstop prepovedan :devil: :grim :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 sam jst ........... :nono: :nono: :wacko: :photo: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) varni pa smo res bili ja, :lol1: Vprašaj ga če si je že zrihtal novo zeleno karto? Ibra, ajde donesi još jednu porciju čevapa u lepinji sa kajmakom. :lol1: :lol1: , za ove ''Janeze'' . :lol1: Ma kaj je zelena karta, če še kaj drugega manjka....... :grrr Smo se narežali na njegov račun včeraj po fuzbalu...... Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :nono: :nono: :wacko: :photo: :blush: joj, jaz upam da ne bosta zdej še mene etično očistila, ker imam LJ naglas :blush: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 joj, jaz upam da ne bosta zdej še mene etično očistila, ker imam LJ naglas :blush: :lol1: Dokler imaš v sebi štajerske gene ni bojazni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 VSI VUN!!!! :angry: Jebemumilomater, banda pokvarjena! Nekaj dni me ni, pa je že vse v razsulu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 joj, jaz upam da ne bosta zdej še mene etično očistila, ker imam LJ naglas :blush: :lol1: Pupa, saj ti nimaš ljubljanskega naglasa. Ti govoriš čistokrvno ljubljanščino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: sva se zmenla da skupaj zapijemo vse tote obletnce na KELTIH http://www.motosvet.com/koledar/izpis.php?cid=1061 pridete? Haloooo! :? Ma nemoj. Glej ti tota dva. Zdaj bi ona dva kar toto celo bando pripelala na Keltsko srečanje. Si Šokca sploh kaj vprašo, če se strinja s tem? :hmm: Se šokac nič ne spomni, da bi ga kdo kaj o tem vprašal. Ma dobro naj vam bo, te pa pridite. :grim .) Bilo bi dobro, če bi nekdo tako malo v osnovi za začetek razmislil o organizaciji mešane ekipe Motosveta iz sekcije MB, Ptuj in Štamperlov za popoldanske igre med moto klubi oz. sekcijami. Tekmovanje bo v ribolovu, raftingu po reki Muri in Paint Ballu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 raftingu po reki Muri i :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Dans pridem, da dodelamo umazane podrobnosti za soboto, čeprav se zdaj nekaj križajo termini. Južni in nejužni pa lahk častijo kako koka koljo! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pupa, saj ti nimaš ljubljanskega naglasa. Ti govoriš čistokrvno ljubljanščino. Ma čistokrvna ljubljanščina ti je isto kot čistokrvna bosanščina. Ne eno in ne drugo ne zastopiš čisto nič, če nisi vsaj malo čefurja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Ma čistokrvna ljubljanščina ti je isto kot čistokrvna bosanščina. Ne eno in ne drugo ne zastopiš čisto nič, če nisi vsaj malo čefurja. :P A ti prideš dans k ML? Mogoče v duetu, da vidimo tvojo novo lbezen. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :lol1: :devil: Ti se kar smej. Si že določen, da boš v mešani ekipi motosvetovih sekcij kapetan raftinga. :lol1: A ti prideš dans k ML? Mogoče v duetu, da vidimo tvojo novo lbezen. :devil: Prideva. Ni nova, je stara lbezen. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :lol1: :devil: Ma ja, nisi še nikoli probo :huh: ....veš kak to leti :naughty: Prideva. Ni nova, je stara .. Mater, da to prečita :evilgrin: ...te si ga pa res najebo :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 No no fantje.... da vam ne bom vuhe navila, boste razmislili drugič, kdaj boste take izjave dajali :angry: Vapo, ti pa če se ne boš zame potegnil, boš pa prvi na vrsti :angry: Lobo, a ko bodo tile geni ven iz mene prišli, me boste pa odselili? :cry: :cry: :hmm: :huh: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Vapo, ti pa če se ne boš zame potegnil, boš pa prvi na vrsti :angry: Pa saj veš, da sem vedno zato, da kdo potegne... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Ma ja, nisi še nikoli probo :huh: ....veš kak to leti :naughty: leti že leti, samo dvomim, da na Müri .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se