Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pa saj veš, da sem vedno zato, da kdo potegne... .) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Ni nova, je stara lbezen. .) :eek: Kera te tebe hoče? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 leti že leti, samo dvomim, da na Müri .) Tudi tam :grim .....čeprav videz vara :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Kec in Bremzl - vidva morata pa krizni sestranek sklicati :P :P :P :P Bil sklican pa žel ni uspelo uskladiti. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pa saj veš, da sem vedno zato, da kdo potegne... .) Žal, ne morem več na kolena in biti dolgo časa sklonjena, me začne mala bincati...... :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: In tebi je to še smešno?? :blink: :blink: :blink: jaz bi ga na tvojem mestu na gobec :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 jaz bi ga na tvojem mestu na gobec :angry: Hantl maher :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Žal, ne morem več na kolena in biti dolgo časa sklonjena...... Da se mi nisi ti malo od Saške nalezla? Mah, konc koncev lahko tudi na stol stopim. :P jaz bi ga na tvojem mestu na gobec :angry: :cry: Hantl maher :closedeyes: Kaj češ.....tipična žabarka. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :P vse iz ljubezni :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :P vse iz ljubezni :winkiss: Things I do for love.... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) :004 :004 :004 :004 Ti se kar smej. Si že določen, da boš v mešani ekipi motosvetovih sekcij kapetan raftinga. :lol1: kapetan nič ne dela, kaj misliš, da BO POČIVAL :kva2: :kva2: Bil sklican pa žel ni uspelo uskladiti. :cry: kaj se naj kloniram, mal na Intrenavtiko in Umag, mal k Bremzlu, mal k Kecu in Brihti... :wacko: :wacko: :wacko: Prideva. Ni nova, je stara lbezen. .) :worship: :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 leti že leti, samo dvomim, da na Müri .) u leti leti, pa to dosti bolj ko na Dravi :P tak da glejte, da nebo keri v Muro pado, da vas nebom rabo v Črncih dol z mosta lovit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 u leti leti, pa to dosti bolj ko na Dravi :P :slap: pa nism jaz mislu Drave :grrr Savinja, Soča....to je :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Danes pridem takoj, ko bo mogoče (~21h). :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :slap: pa nism jaz mislu Drave :grrr Savinja, Soča....to je :kva2: ja to itak, samo za takšne, ki ne raftajo redno je mura več kot dovolj. ni tak nedolžna kot zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 ja to itak, samo za takšne, ki ne raftajo redno je mura več kot dovolj. ni tak nedolžna kot zgleda maš praw :grim , da ne boste še koga na vesti imeli, ker bi zaradi wode utonil :lol: .....na Štajerskem :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :eek: Kera te tebe hoče? :P Vse tiste, ki bi si jih ti želel, pa pri njih nimaš pogojev. :P Mater, da to prečita :evilgrin: ...te si ga pa res najebo :naughty: :P Ne bo nič čitala, ker sem ji odsvetoval to stran. Bo pa danes ostala kar doma, da se vi z vašimi poželjivimi :eek: ne bote pasli po njej. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Žal, ne morem več na kolena in biti dolgo časa sklonjena, me začne mala bincati...... :P In tebi je to še smešno?? :blink: :blink: :blink: jaz bi ga na tvojem mestu na gobec :angry: Samo res Bluespeed, namesto da se režiš bi lahko branil tvojo drago. :angry: Najboljše, da mu ga ti potegneš, da bo mir pri hiši, oni pa zadovoln. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pri ML ravnokar padla odličtev, da bomo v soboto (12. 5. 2007) nekaj na žar tresnali. Prijave BremzPenzlu al pa meni, da vidimo, kolk mesa sploh rabimo. A bo za enga kralja živali al ne?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) če ste že vsi nekaj fotke kazali pri ML, pa še ena moja. brez mopedov. VUK, danchi in gody, CD z vsemi fotkami pride v ....... enkrat pač. ko bo čas. [attachmentid=96965] Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Serbus sosedi. Dajt emi neki povedat. Iz Hoč od onega rondoja dalje naprej, je baje ena vredu cesta - tak se govori... pa me zanima ce je tko k Marija reka, al se mogoce boljsa? :P //Vceri sm bil po 8 mesecih zopet v MBju. Sam tok da veste. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Cesta na Areh :grim Ni ravno Marija Reka je pa simpatična cestica. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Cesta na Areh :grim Ni ravno Marija Reka je pa simpatična cestica. :whistle: Hehe... KEC je na Maricko custveno navezan. :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Serbus sosedi. Dajt emi neki povedat. Iz Hoč od onega rondoja dalje naprej, je baje ena vredu cesta - tak se govori... pa me zanima ce je tko k Marija reka, al se mogoce boljsa? :P //Vceri sm bil po 8 mesecih zopet v MBju. Sam tok da veste. :devil: Boljše je MArija Reka...tu na Pohorju je mene na omenjeni relaciji že nabasal pijani pohorc z avtom. Preveč je nekih nepreglednih stranskih poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 ... Lobo, a ko bodo tile geni ven iz mene prišli, me boste pa odselili? :cry: :cry: :hmm: :huh: :blink: Ni bojazni pred izselitvijo. Bo Pero poskrbel za novo vizo (gene). Samo kaj ti to sumo borca nosiš? Boljše je MArija Reka...tu na Pohorju je mene na omenjeni relaciji že nabasal pijani pohorc z avtom. Preveč je nekih nepreglednih stranskih poti Da se nena meniš o traktorjih s prikolicami drv ali rajc. Lani sem na relaciji treh km nabasal na dva taka indijanca. :eek: Sem se že videl parajt na kolu za roštilj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se