NGregor Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Seveda sem bil, kaj pa nisi bližje prišo :? Je blo kar vredi, :010 :010 :beer1: :beer2: :grupni: :grupni: zjutraj domov prišo :headbang: :headbang: mimo mene ste se pelali, jaz sem bil na vikendu in sem kosil, zvečer sem obisk mel, in so me zjebali da nisem mogo prit. Tvoj motor pa veš da vidim na 500 m :OK:
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 zjutraj domov prišo :headbang: :headbang: Kaj si zide podiro :eek: :P
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ...pa živo mejo potanco. :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pa mu ni treba več tega ligustra rezat :P
BremzPenzl Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Tvoj motor pa veš da vidim na 500 m :OK: ..upam da ga drugi tudi (predvsem razni penzionisti in sontagfarerji) :eek: Kaj si zide podiro :eek: :P normalno, prvo plot pri domači gostilni, :OK: pol pa še sosedovega.... :evilgrin: ...pa živo mejo potanco. :P normalno, nebo treba rezat... :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pa mu ni treba več tega ligustra rezat :P se ga nimam, mamo gartrože, kriv pa je bil itak sosedof pes, ker se glih zaj goni :devil:
halls Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Baje mislita s tvojim skup na fure hodit. (podsekcijaATVjevkrožkaMB) Dobro,in kaj je z ATVji narobe? :hmm: ATV je zaaaakooon!!!! :grim :OK: :OK: :OK: :P
Lobo Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Dobro,in kaj je z ATVji narobe? :hmm: ATV je zaaaakooon!!!! :grim :OK: :OK: :OK: :P Sploh tisti na pogon z eno oslovsko silo.
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Sploh tisti na pogon z eno oslovsko silo. Še nisn vido! :P
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Sploh tisti na pogon z eno oslovsko silo. :angry: :nono: :bounce: :naughty: :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Še nisn vido! :P Osla? :eek: :slap: :P
NGregor Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jutri bi lahko skup štartali za prekmuje za k Keltom :whistle: kdmo me bo zravn vzel ???? Nevem kje to točno je...pa družba je vedno dobrodošla :worship:
stuhec Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jutri bi lahko skup štartali za prekmuje za k Keltom :whistle: kdmo me bo zravn vzel ???? Nevem kje to točno je...pa družba je vedno dobrodošla :worship: kam to mislite it ? k Keltom ?
NGregor Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 kam to mislite it ? k Keltom ? ammmm poglej med moto dogodke...tam pri Sladkem Vrhu bo bikers Party :worship: Zdaj že priblino vem kje to je..ovinek še mi ni znan ker me še ni tam ven vrglo :headbang: Stuhec ... če greš zraven... jaz grem ob 10:30 v Ramzes na kafe pol pa štartam gor ... si dobrodošel še ostali bi se lahko privesli :slap: dajmo it skupaj nooooooo
BremzPenzl Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 kam to mislite it ? k Keltom ? Skočiš v Muro pa tak dolgo nazaj gor plavaš da prideš v Sladki vrh..
Lumpa Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) Jutri bi lahko skup štartali za prekmuje za k Keltom Kelti smo ja :yea2: in jutri bodo motoristične "lumparije" :OK: ... Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Lumpa
šokac Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) Jutri bi lahko skup štartali za prekmuje za k Keltom :whistle: kdmo me bo zravn vzel ???? Nevem kje to točno je...pa družba je vedno dobrodošla :worship: Od kraja dogajanja si doma 15. minut vožnje, pa ne veš kje to je. Halo, dobro jutro NGregor. In od kdaj je Sladki Vrh preko Mure ali Prekmurje? :wacko: :D Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Kelti smo ja :yea2: in jutri bodo motoristične "lumparije" :OK: ... Bom ti v nedeljo zjutraj vse poročal kako je bilo. :whistle:
Lumpa Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Bom ti v nedeljo zjutraj vse poročal kako je bilo. :whistle: :huh: ... mogoče pa bom jaz tebi ... :P :004
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :huh: ... mogoče pa bom jaz tebi ... :P :004 Aha :naughty: .......
BremzPenzl Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :huh: ... mogoče pa bom jaz tebi ... :P :004 :lol1: :lol1: :lol1:
Vanga Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 In?Preživeli Kelte? :hmm: Lumpa, poročaj te malo. :devil: :photo: Jaz priletel danes zjutraj z Mađarske. :smoke: :yea1: Zdaj grem počasi vžgat roštilj, tak da če se bo kdo kje blizu mene vozil naj pride pogledat, če je še kaj ostalo. Če ne, pa ziher dobi kafe. :beer1: Cifra v profilu!
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 In?Preživeli Kelte? :hmm: :grim :worship: :kva2:
Lumpa Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 In?Preživeli Kelte? :hmm: Lumpa, poročaj te malo. :devil: :photo: :010 ...preživeli, čeprav danes nekoliko utrujeno ... :zzz: . Bilo je krasno, še vreme je bilo jasno, pijača in hrana apetitna, družba pa imenitna :beer2: :OK: .
Lumpa Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Zdaj grem počasi vžgat roštilj, tak da če se bo kdo kje blizu mene vozil naj pride pogledat, če je še kaj ostalo.Če ne, pa ziher dobi kafe. :beer1: Sva s Šokcem imela namen priti - jaz na pivo on pa na en čevapčič :whistle: ...
Vanga Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Sva s Šokcem imela namen priti - jaz na pivo on pa na en čevapčič :whistle: ... Še dobro, da sta imela namen priti, že to je nekaj. Najlepše pa bi bilo, da bi Šokac imel namen, ti pa bi prišla.Čakalo te bi ziher pivo, da se o ševapčiču sploh ne menima. :whistle: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se