Lumpa Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) Letošnji praznik češenj se bo odvijal od 1. do 10. junija - 03.06.2007, BRDA. :photo: A nismo rekli, da gremo češnje zobati?? :naughty: Jebemubogaznamokajorganiziratibreztebe :whistle: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil Lumpa
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) Jebemubogaznamokajorganiziratibreztebe :whistle: :grim Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil BlueSpeed
xr800 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 V soboto ne morem, v nedeljo pa bo čas za furo oz. izlet. Samo kaj ko ti naši vremenarji napovedujejo spet neko deževje. Živi bili pa videli. Se bomo dogovorili in slišali. Oziroma, naj nekdo, da idejo, kako, kam, kdaj itd. Jebemubogaznatekajorganiziratibrezmene. :whistle: Kaj si zopet na fuzbalskem turnirju? Ja mi pridemo jutri v Cukeršpic..........
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Kaj si zopet na fuzbalskem turnirju? Ja mi pridemo jutri v Cukeršpic.......... Dobrodošli! Jutri dopoldan sem doma. Popoldan šibava za Zagreb. Vas pridem pogledati kak bote špilali, da kako rečeva, da nazdraviva :beer2: in, da se bom lahko na ves glas drl: čujte Cukeršpicari, totega pa jaz poznam :D
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Letošnji praznik češenj se bo odvijal od 1. do 10. junija - 03.06.2007, BRDA. :photo: A nismo rekli, da gremo češnje zobati?? :naughty: Jebemubogaznamokajorganiziratibreztebe :whistle: Glej ti njo. Se vidi, da imaš organizacijo po meni. :whistle: jebemubogakdobisimislildabojoznalinekajnareditibrezmene.
BremzPenzl Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Kaj zaj banda....predvideva kdo kako furo za vikend :hmm: ...bi mel nekaj cajta :grim soboto delam, nedelja pa bi šlo pokliči
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Glej ti njo. Se vidi, da imaš organizacijo po meni. :whistle: jebemubogakdobisimislildabojoznalinekajnareditibrezmene To se tebi samo zdi :xx: soboto delam, nedelja pa bi šlo pokliči Smo na vezi :grim
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 soboto delam, nedelja pa bi šlo pokliči Bodi v pripravljenosti. Te ekipa ob 4. uri zjutraj soglasno v natur obliki pokliče v visokem Cjuuuuuuuuuuuuu. Takrat bomo že vsi sparkirani ob mopekih na tvojem dvorišču. :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Bodi v pripravljenosti. Te ekipa ob 4. uri zjutraj soglasno v natur obliki pokliče v visokem Cjuuuuuuuuuuuuu. Takrat bomo že vsi sparkirani ob mopekih na tvojem dvorišču. :whistle: Te pa sploh spat nebom sel, dve uri rabim da se oblečem, eno da motor zakurblam, pol ure pa da si zobe operem... bom ob pol 3 perajt :worship:
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) Te pa sploh spat nebom sel, dve uri rabim da se oblečem, eno da motor zakurblam, pol ure pa da si zobe operem... bom ob pol 3 perajt :worship: Kolikokrat sem ti pri ML rekel, da idi k ortodontu in si daj zamenjati te tvoje velike zobe ali si kupi novo sirkovo metlo. :D :whistle: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) To se tebi samo zdi :xx: Meni se zdi, da vi mene malo j....e... :headbang: :D Pupa, kaj te ti zdaj vohuniš po tej strani? :unsure: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil šokac
Matex_46 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Meni se zdi, da vi mene malo j....e... :headbang: :D Pupa, kaj te ti zdaj vohuniš po tej strani? :unsure: :whistle: se ti samo zdi*??
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Meni se zdi, da vi mene malo j....e... :headbang: :D Pupa, kaj te ti zdaj vohuniš po tej strani? :unsure: Tebe pa res ne bi jebal :grrr ...nisem tak usmerjen :whistle:
pupa Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Gledam malo, kaj se menite brez moje vednosti....... :hmm:
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Tebe pa res ne bi jebal :grrr ...nisem tak usmerjen :whistle: Kdo pa pravi, da bi ti jaz dal? :blink:
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Gledam malo, kaj se menite brez moje vednosti....... :hmm: Vidim, da samo gledaš. Stori nekaj. :fight2: Kaj ne vidiš, da me tvoj nekaj žica?
šokac Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 :whistle: se ti samo zdi*?? Nič več se mi ne zdi. Jih bom vsak čas prijavil.:angry:
pupa Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Vidim, da samo gledaš. Stori nekaj. :fight2: Kaj ne vidiš, da me tvoj nekaj žica? Ma ja, končno se ga bom malo znebila, pa bi probala kaj ukrepati? Še ti ga malo prenašaj, saj ni nujno, da ga samo jaz.... :naughty: :evilgrin: :winkiss:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Kdo pa pravi, da bi ti jaz dal? :blink: Kaj bi mi dal? :hmm: :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Ma ja, končno se ga bom malo znebila, pa bi probala kaj ukrepati? Še ti ga malo prenašaj, saj ni nujno, da ga samo jaz.... :naughty: :evilgrin: :winkiss: Čakaj, čakaj :nono: ...zaj šibam domu :grim .....boš vidla svojega boga :evilgrin:
pupa Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Še sem živa :kva2: Kaj zaj pubeci? Se ga znebim v nedeljo ali ne? Hudiča, si moram plane narediti...... :devil: :yes:
šokac Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) Še sem živa :kva2: Kaj zaj pubeci? Se ga znebim v nedeljo ali ne? Hudiča, si moram plane narediti...... :devil: :yes: V nedeljo ti ga odpeljemo in prodamo. Taki kot je on imajo veliko vrednost. Štromari se prodajajo za med. :D Jutri popoldan ob 15. uri se dobimo v Šentilju pri gostišču Belna, (gobica) takoj za bencinsko črpalko na desni strani, naslednji modeli: Vanga + Valerija Varadero, Blue Speed in Lumpa. Šibamo ga v Avstrijo vse po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Končni cilj: Lendavske Gorice - hiša vina Cug. Nedeljska izletniška popoldanska fura. Če je kakšen interesent, naj se nam pridruži. Ne pozabite na osebni dokument za prehod čez mejo. Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil šokac
Vanga Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) :yea1: Huša vina CUK Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil Vanga
BremzPenzl Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 V nedeljo ti ga odpeljemo in prodamo. Taki kot je on imajo veliko vrednost. Štromari se prodajajo za med. :D Jutri popoldan ob 15. uri se dobimo v Šentilju pri gostišču Belna, (gobica) takoj za bencinsko črpalko na desni strani, naslednji modeli: Vanga + Valerija Varadero, Blue Speed in Lumpa. Šibamo ga v Avstrijo vse po avstrijski strani v smeri Murske Sobote. Končni cilj: Lendavske Gorice - hiša vina Cug. Nedeljska izletniška popoldanska fura. Če je kakšen interesent, naj se nam pridruži. Ne pozabite na osebni dokument za prehod čez mejo. ..pa marelo tudi.. :evilgrin: dež bo... se nebi rajši vjutro zmenli, saj če za "dobro delo" mašo špricaš ni greh... :worship: te bomo pa čistega pili, vodo bomo itak na poti meli.. :beer1: :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se