Ski_Fanatic Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ko gledam te fotke se mi kar sline cedijo.Žena mi je že dala gor slinček.Ko pridemo z dopusta, se bomo morali pelat to pogledat.Ali pred dopustom? :whistle: Po dopustih, se lahko pridružim tudi jaz :grim
Lobo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Po dopustih, se lahko pridružim tudi jaz :grim Veš da! :nono: Doma bit, pa familijo cartat. Vozu se boš na stara leta, tako kot jaz.
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Veš da! :nono: Doma bit, pa familijo cartat. Vozu se boš na stara leta, tako kot jaz. ZAKAJ SI V SOBOTO TAKO HITRO POBEGNIL ALI SI ŠEL K KATERI V BUNGALOV :unsure: :rolleyes: :naughty:
Vanga Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Po dopustih, se lahko pridružim tudi jaz :grim Se zmenimo ni problema. :yes:
Lobo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ZAKAJ SI V SOBOTO TAKO HITRO POBEGNIL ALI SI ŠEL K KATERI V BUNGALOV :unsure: :rolleyes: :naughty: :wub: :blush:
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 :wub: :blush: kaj zdaj to pomeni, da si se zaljubil, ja krasno ni kaj, samo tako hitro pa res ni bilo treba pobegniti, da te še objeti nisem uspela...... :wacko: :004 :004
šokac Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 (popravljeno) Tudi jaz jo bom slej ko prej, naskočil z druge strani (iz Innerkremsa). Par ovinkov je bomba..... :naughty: :whistle: Panorama pa......travniki, travniki, travniki, kravce, kravce.....pa ogromno rdečega cvetočega rododendrona..... Kira *ica* bo te tebi dala v Avstriji, da jo boš naskočil z druge strani? :whistle: :hmm: In ti boš sedaj rekel, da se spoznaš v cvetlice in, da ločiš travniške marjetice od cvetočega rododendrona? 100 posto ti je žena povedala, da je to rododendron. :P Popravljeno Junij 27, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Se zmenimo ni problema. :yes: To greste sami pusiyi, ali lahko gre zraven še kdo od odraslih? :smoke:
šokac Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 (popravljeno) ZAKAJ SI V SOBOTO TAKO HITRO POBEGNIL ALI SI ŠEL K KATERI V BUNGALOV :unsure: :rolleyes: :naughty: Zato, ker se je usral v hlače, ker so ga neki pubeci želeli narejzati. :D Popravljeno Junij 27, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ko gledam te fotke se mi kar sline cedijo.Žena mi je že dala gor slinček.Ali pred dopustom? :whistle: Kaj je reko, da mu je žena dal gor slinček. Ne laži. Tebi ga do danes še mama ni dol vzela. :whistle: :chase:
šokac Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Po dopustih, se lahko pridružim tudi jaz :grim Sine, ti si z dopustom za letos fajrund. :grim
Vanga Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 To greste sami pusiyi, ali lahko gre zraven še kdo od odraslih? :smoke: Ja pa seveda lahko grete pusiyi zraven odraslih, ni problema. :friend1: Kaj je reko, da mu je žena dal gor slinček. Ne laži. Tebi ga do danes še mama ni dol vzela. :whistle: :chase: :lol1: :chase: :fight1: .)
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Zato, ker se je usral v hlače, ker so ga neki pubeci želeli narejzati. :D a to pa ni res, da bi našega Lobota kdo hotel narezati.......... :nono: :nono:
Lobo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Zato, ker se je usral v hlače, ker so ga neki pubeci želeli narejzati. :D To bo ja. Ti si edini prav ugotovil. A veš kaki mrgani so bli doli in kak so jezno gledali.
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 To bo ja. Ti si edini prav ugotovil. A veš kaki mrgani so bli doli in kak so jezno gledali. ti si en bučko. :winkiss: ........... kaj ti bodo naredili............, mene so pustili čisto pri miru, pa še posteljo so mi uredili, veš kaj bi bilo, da bi se morala iz hotela z 5 zvezdicami čez noč preleviti v šotor........ :headbang: :headbang:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Sine, ti si z dopustom za letos fajrund. :grim :angry: :nono: Šele začel sem z 36-dnevnim dopustom :grim :P
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Se zmenimo ni problema. :yes: GSM veza deluje....se slišimo in vidjamo B)
vuk76 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ko gledam te fotke se mi kar sline cedijo.Žena mi je že dala gor slinček.Ko pridemo z dopusta, se bomo morali pelat to pogledat.Ali pred dopustom? :whistle: Načeloma raje po dopustu;takrat bom vedel kolko gume bo ostalo po Korčuli. Seveda pa mora bit še moped pri bajti. Kot sopotnik bi se verjetno slabo obnesel. :lol1:
xr800 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Kira *ica* bo te tebi dala v Avstriji, da jo boš naskočil z druge strani? :whistle: :hmm: In ti boš sedaj rekel, da se spoznaš v cvetlice in, da ločiš travniške marjetice od cvetočega rododendrona? 100 posto ti je žena povedala, da je to rododendron. :P Misli si....... :whistle: (sploh ne veš, da se v velikem truplu skriva nežna poetska duša) :naughty:
šokac Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) Misli si....... :whistle: (sploh ne veš, da se v velikem truplu skriva nežna poetska duša) :naughty: Imaš prav. Tudi Ivan Minatti in Lovro Kuhar sta v svojem velikem truplu ustvarjala različna nežna dela. :yes: Moje truplo bolj liči na Cankarjevo. :D Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil šokac
Vanga Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) Imaš prav. Tudi Ivan Minatti in Lovro Kuhar sta v svojem velikem truplu ustvarjala različna nežna dela. :yes: Moje truplo bolj liči na Cankarjevo. :D :lol1: Tvoje truplo mi liči na Prešerna, upam samo da neboš tak končal kot je on, glede na alko ki se mu vdajaš. Hvala bogu, da imaš ob sebi tako fajn žensko, drugače bi itak že bil adijo. :whistle: :whistle: Lumpa :worship: ,ma zraven tebe itak benificirano dobo. :winkiss: Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil Vanga
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ti si en bučko. :winkiss: ........... kaj ti bodo naredili............, mene so pustili čisto pri miru, pa še posteljo so mi uredili, veš kaj bi bilo, da bi se morala iz hotela z 5 zvezdicami čez noč preleviti v šotor........ :headbang: :headbang: Se bom drugič tebe za kiklo držal, da me boš branila pred nasilneži in pohotnicami. :winkiss:
tati Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Se bom drugič tebe za kiklo držal, da me boš branila pred nasilneži in pohotnicami. :winkiss: ej Lobo ni panike, tudi, če grdo gledajo so vsaj zame čisto fajn fantje, samo nisem imela toliko časa, da bi tebe pozdravila, kje pa da bi ti še koga predstavila..... :winkiss:
šokac Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 :lol1: Tvoje truplo mi liči na Prešerna, upam samo da neboš tak končal kot je on, glede na alko ki se mu vdajaš.Hvala bogu, da imaš ob sebi tako fajn žensko, drugače bi itak že bil adijo. :whistle: :whistle: Lumpa :worship: ,ma zraven tebe itak benificirano dobo. :winkiss: Ko te dobim v roke bo tvoje truplo ličilo na kepo kvašenega testa. Slinček si kar pusti na sebi, da si boš imel kam brisati solze, ko boš prosil milosti, drugače boš adijo ti. :P :D :fight1:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 :lol1: Tvoje truplo mi liči na Prešerna, upam samo da neboš tak končal kot je on, glede na alko ki se mu vdajaš.Hvala bogu, da imaš ob sebi tako fajn žensko, drugače bi itak že bil adijo. :whistle: :whistle: Lumpa :worship: ,ma zraven tebe itak benificirano dobo. :winkiss: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se