pupa Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Čez nekaj ur pridemo za vami. Za nami pa še Vuk. :010 mi pa smo že na dopustu.. jaz enoletnem, Pero pa na enomesečnem.... you can't beat this :evilgrin: :naughty: :winkiss: :whistle:
vuk76 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 mi pa smo že na dopustu.. jaz enoletnem, Pero pa na enomesečnem.... you can't beat this :evilgrin: :naughty: :winkiss: :whistle: VSe ob svojem času.Tudi tisti ta doooolgi dopust še pride na vrtsto. Ampak najprej pa...Korčula, here we come :kva2: :yea1:
BremzPenzl Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 VSe ob svojem času.Tudi tisti ta doooolgi dopust še pride na vrtsto. Ampak najprej pa...Korčula, here we come :kva2: :yea1: Kak je enim fajn.... :naughty:
STAR Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Evo, in prišel je čas da tudi jaz z familijo grem malo na Jadran.Še malo in odrinemo proti Korčuli,pridemo nekje konec meseca.Lep pozdrav vsem! :winkiss: Prijetno dopustovanje in praznovanje RD! :beer1: :beer2:
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Banda :angry: ......fsi so že na dopustu :cry:
vuk76 Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Banda :angry: ......fsi so že na dopustu :cry: Nismo še...komaj jutri štartamo;bomo povečali številčnost MB krožka na Korčuli... :OK: :grim
pupa Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Nismo še...komaj jutri štartamo;bomo povečali številčnost MB krožka na Korčuli... :OK: :grim :eek: :blink: :wacko: a ne veste, da ni dobro, da se ženska vozi z motorjem, ko je noseča :evilgrin: :winkiss: :whistle:
vuk76 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 :eek: :blink: :wacko: a ne veste, da ni dobro, da se ženska vozi z motorjem, ko je noseča :evilgrin: :winkiss: :whistle: he,he...good one.
BremzPenzl Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 GROSSGLOCNER1.pdfPo dolgem cajtu malo Grossglockner z okolico cca 930km 13,5 ur vožnje +3x5min +1x15 min postanka stroški cca 100€ (55benz+ 8 tunel+ 18 prelaz+ 16 spominki za familijo+ moja pijača (jesti ni blo cajta)) nepozabno, divje in vroče slike glej album
NGregor Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kak mi je pa tečno :headbang: Svetovno vreme, nobenega nikjer, pa moped totalka...pa nevem če je lahko še življenje hujše no :unsure:
BremzPenzl Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kak mi je pa tečno :headbang: Svetovno vreme, nobenega nikjer, pa moped totalka...pa nevem če je lahko še življenje hujše no :unsure: Kaj si se razsipo? Je s tabo vse O.K.?
tom Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kaj si se razsipo? Je s tabo vse O.K.? če se ne motim je že par strani nazaj napisal, da je dal motor nekomu drugemu za vozit in tisti se je razsipo .)
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 .................tisti se je razsipo .) Ko šoder po cesti :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Za vse padle Partizane pa res ne morem vedet, saj še sebe komaj folgam gor pobirat...
NGregor Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 OPA .. lej ti glej..jaz pa sem mislo da sem sam na Štajerskem :whistle: Naj povem še to, da mam še tako srečo toti mesec, da mi je doma še računalnik crkno... mumilomater ... samo zaj pa konc heca... glede na to da na Godyjev "pride kdo k ML " od včeraj ni blo nekega odziva, jaz predlagam, da naredimo popravnega še toti tedn. :naughty: p.s. jap..posodo sem moped pa se je zdrs zgodil...nič večjega in pri zelo mali brzini, pač Huso ko Huso je fasal vsepovsod po malen in eto... Samo nič skrbet...je že novi nagledan, tak da če bo vse po sreči že v prvi polovici Avgusteja že letimo spet, tokrat na Suzukiju K6 :worship:
vuk76 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Pubeci in dekline, lep pozdrav iz vroče Korčule...vuk, dr-big in boljše polovice :yea1: :grim
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Pubeci in dekline, lep pozdrav iz vroče Korčule...vuk, dr-big in boljše polovice :yea1: :grim Mater vam je doli dugi cajt :P :naughty: :whistle:
Vanga Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Juhu, evo nas, prišli danes domov z Jadranske turneje,prevozli malenkost manj kot 2000 km, prevozili celotno Jadransko magistralo, škoda da sicer z avtom ampak je pa porihtana v nulo, moram še z ''mopedom'' probat in jo dat skozi. :naughty: Ja, dopust je mimo, bilo je fantastično, vse sem vas pogrešal in komaj čakam da se vidimo. :winkiss:
šokac Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 Tudi z Lumpo že doma. MB krožek se je sestal tudi na Korčuli. Vuk in njegova boljša polovica sta naju malo iskala. To pa zato, ker smo bili bogu za hrbtom. He,he,he... Vanga in Varaderova sta pa kar hitro našla naše Robinzonsko domovanje. :D
šokac Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 Ko šoder po cesti :whistle: Sine, kako familija i djeca? :beer2:
xr800 Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 Tudi z Lumpo že doma. MB krožek se je sestal tudi na Korčuli. Vuk in njegova boljša polovica sta naju malo iskala. To pa zato, ker smo bili bogu za hrbtom. He,he,he... Vanga in Varaderova sta pa kar hitro našla naše Robinzonsko domovanje. :D No tudi jaz sem že doma, samo sem imel kar adrenalinski odhod iz Šolte ( mi je pepel iz Nučujama posvinjal vse brisače)....No glavno da smo živi in zdravi....... :worship: :naughty:
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 L.P. Mariborčani, se še vedno dobivate kot ML in ob katerih dnevih?
Vanga Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 L.P. Mariborčani, se še vedno dobivate kot ML in ob katerih dnevih? Ob torkih, tu okoli 20.00h, pa do nezavesti, če je treba! :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Sine, kako familija i djeca? :beer2: O, zdravo deda, zašto si nas ovako ostavio :closedeyes: Familija ti je super, unučad raste i jako te voli :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se