xr800 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Da malo presekam :blush: ....bo kdo danes pri ML? :hmm: Mogoče pa res pridem kaj okoli :naughty: .....
gody01 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Da malo presekam :blush: ....bo kdo danes pri ML? :hmm: Vejš da ...
Lobo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Da malo presekam :blush: ....bo kdo danes pri ML? :hmm: Sem v službi popoldan.
Vanga Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Da malo presekam :blush: ....bo kdo danes pri ML? :hmm: Preoblečem se pa pridem. :smoke:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Včeraj šel dat kri, pa ni blo nič.. Dohtarca namerla 180/110 pritiska (seveda sn prleto z mopedom) :naughty: pa je rekla naj se malo umirim, pa je blo čez pol ure še vedno 160/95... pa me je domov poslala. Mislim, da bo treba začet bolj zdravo živet.... :worship:
Vanga Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 In ker že dolgo nisem zasledil nobenega posta od mojega velikega prijatelja Šokca, me je že začelo skrbet za njega in sem malo povohljal,kaj dela in kaj počne.Po radiju sem sicer zasledil, da ima kar gužvo v službi, ampak sem vseeno raziskal kaj v resnici počne. Lansiral se bo med zvezde,Šokac če ti rata, prosim ne pozabi na nas. TUKAJ,pa si poglejte s čim se ukvarja. Vsa zahvala tudi Lumpi, ki je vse skupaj posnela. :worship: Pa lep pozdrav in vso srečo prijatelj! :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Šokac je car :worship: :worship:
halls Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Šokac je car :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Kolk pirov ma vriti? :P
STAR Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Mislim, da se motite. To je Šokčev dvojnik, ker Šokac sploh ne zna plesati. :baa:
Vanga Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Mislim, da se motite. To je Šokčev dvojnik, ker Šokac sploh ne zna plesati. :baa: :lol1:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 In ker že dolgo nisem zasledil nobenega posta od mojega velikega prijatelja Šokca, me je že začelo skrbet za njega in sem malo povohljal,kaj dela in kaj počne.Po radiju sem sicer zasledil, da ima kar gužvo v službi, ampak sem vseeno raziskal kaj v resnici počne.Lansiral se bo med zvezde,Šokac če ti rata, prosim ne pozabi na nas. TUKAJ,pa si poglejte s čim se ukvarja. Vsa zahvala tudi Lumpi, ki je vse skupaj posnela. :worship: Pa lep pozdrav in vso srečo prijatelj! :winkiss: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Mislim, da se motite. To je Šokčev dvojnik, ker Šokac sploh ne zna plesati. :baa: :hmm: :huh: :naughty: :xx: :P
pupa Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 sam men je pa full sexy :blush: :wub: :winkiss: :krneki: :whistle:
danci1973 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 sam men je pa full sexy :blush: :wub: :winkiss: :krneki: :whistle: No, še en dokaz, da ni Šokac... :whistle: :lol1: D.
šokac Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 In ker že dolgo nisem zasledil nobenega posta od mojega velikega prijatelja Šokca, me je že začelo skrbet za njega in sem malo povohljal,kaj dela in kaj počne.Po radiju sem sicer zasledil, da ima kar gužvo v službi, ampak sem vseeno raziskal kaj v resnici počne.Lansiral se bo med zvezde,Šokac če ti rata, prosim ne pozabi na nas. TUKAJ,pa si poglejte s čim se ukvarja. Vsa zahvala tudi Lumpi, ki je vse skupaj posnela. :worship: Pa lep pozdrav in vso srečo prijatelj! :winkiss: Pokorno javljam, da sem še živ. Službene težave in obveznosti so mi vzele ves prosti čas. 100% sem bil prepričan, da me v mojem fetišu ne bo nihče prepoznal. :D Vanga ti si pravi vohun, vse izvohaš. :krneki: Če kdo želi, da mu zaplešem na kakšni zabavi, se naj obrne na mojo menedžerko Lumpo, katera vas bo seznanila s prostimi termini in mojim honorarjem. :yea2: :yea1:
šokac Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) sam men je pa full sexy :blush: :wub: :winkiss: :krneki: :whistle: :010 :010 :010 To so mi po vsaki predstavi povedale vse moje oboževalke. :whistle: Hvala, hvala... :worship: Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 No, še en dokaz, da ni Šokac... :whistle: :lol1: D. Danči! v torek samo zate pri ML. :naughty:
šokac Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Mislim, da se motite. To je Šokčev dvojnik, ker Šokac sploh ne zna plesati. :baa: Kak te ne. Če sem pa prejšnji mesec končal vaje, plesne šole Pingi. :D
šokac Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Na krvodajalski akciji? Takoj, ko neham dojiti (verjetno še kako leto ne....), pa še to boš moral priti v Rogozo, ker je moj dragi tam krvodajalec, jaz se mu bom pa priključila takoj, ko bom lahko..... :grim O:-) :P Sami vampiri. :D
BremzPenzl Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Kak te ne. Če sem pa prejšnji mesec končal vaje, plesne šole Pingi. :D Saj zato pa pleše ko pingvin.. :naughty:
vuk76 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 No pa da se še jaz javim, včerj zvečer prispel iz Korčule, na žalost ne po Jadr. magistrali saj je pihalo kot pri norcih in sem se pri Splitu odločil,da raje grem čez notranjost.
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 No pa da se še jaz javim, včerj zvečer prispel iz Korčule, na žalost ne po Jadr. magistrali saj je pihalo kot pri norcih in sem se pri Splitu odločil,da raje grem čez notranjost. Bemti :angry: ......v hočah na križišču pa spoznaš samo prave motoriste, nas na "trajkih" pa sploh več ne poznaš :cry: :huh: :blush: :naughty: :whistle:
vuk76 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Bemti :angry: ......v hočah na križišču pa spoznaš samo prave motoriste, nas na "trajkih" pa sploh več ne poznaš :cry: :huh: :blush: :naughty: :whistle: :blush: po tolkih urah na nogah(trajekt štarta iz Korčule ob 4.30) sem bil bolj malo pozoren na obcestno dogajanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se