Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Lep pozdrav vsem & hvala za lepe želje. V torek sem pri ML, upam,da kateri izmed vas tudi, pa da malo nazdravimo. :beer2: Žal me v torek ne bo :blush: ...mam spet nočno...ono pravo v službi :grim , ne ono doma :grrr :naughty:
STAR Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Vuk76, vse naj naj za rojstni dan! Pa veliko lepih trenutkov na mopiju! :beer2: :beer2: :beer2: Enako tudi jaz! :winkiss:
Mutika Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Sem čisti "gušter" tule, :blush: ... pa med vrsticami, ki jih pišete Mariborčani, kjer živim tudi sama vidim, da Vuk praznuje rojstni dan, ... pa si drznem, čeprav nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene, tudi jaz zaželeti vse najboljše. Leto dni več je vedno dober vzrok za prijazen nasmeh, kajne? Torej, Vuk ... veliko lepega in dobrega, pa predvsem srečno na dveh kolesih! Mutika :yea1:
Rocky Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Vse naj naj!! Pa držim pesti za črnega Z lepotca. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Vanga Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Sem čisti "gušter" tule, :blush: ... pa med vrsticami, ki jih pišete Mariborčani, kjer živim tudi sama vidim, da Vuk praznuje rojstni dan, ... pa si drznem, čeprav nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene, tudi jaz zaželeti vse najboljše.Leto dni več je vedno dober vzrok za prijazen nasmeh, kajne? Torej, Vuk ... veliko lepega in dobrega, pa predvsem srečno na dveh kolesih! Mutika :yea1: Dobrodošla Mutika,nas boš že zpoznala, le pogumno!V torek pridi K Mladi Lipi, enkrat po 20.00 uri, seveda če ti bo čas dopuščal. Lep pozdrav :winkiss:
Lobo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Dobrodošla Mutika,nas boš že zpoznala, le pogumno!V torek pridi K Mladi Lipi, enkrat po 20.00 uri, seveda če ti bo čas dopuščal.Lep pozdrav :winkiss: Kaj se rineš v moj kurnik! :angry: :fight1:
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Kaj se rineš v moj kurnik! :angry: :fight1: Res ne vem, kaj se ti toliko petljajo v tvoje zadeve. Že dolgo te nisem prilepil tu gor.:D
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 :eek: Halooo, a ti bi tudi rad plesal? Pokliči mojo menadžerko, če želiš nastopati kot predplesalec na mojih nastopih. :whistle:
vuk76 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Halooo, a ti bi tudi rad plesal? Pokliči mojo menadžerko, če želiš nastopati kot predplesalec na mojih nastopih. :whistle: He,he...nekaj takega...seveda potrebujem inštrukcije od 'the great master of motorcycle dance'. No hotel sem se le pohvalit z novo majčko ;) :kva2:
Lobo Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Res ne vem, kaj se ti toliko petljajo v tvoje zadeve. Že dolgo te nisem prilepil tu gor.:D Ma ja, ti si še edini, ki me zastopiš in me podpiraš.
NGregor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 VUK vse naj naj naj naj ... ostani tak vredi ded ko si ... :krneki: samo pazi, naslednjo leto takega časa boš še eno leto starejši, tak da, jemlji vsak dan v polni meri :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mal sn bil brez povezave v svet, dans pa že nazaj... Vuk76, vse najbojše za rojstni dan.Veliko prijetnih in varnih km ti želi BremzPenzlovih 5. :wub: ""p.s" Da boš dočakal tolko, ko zgledaš.... :evilgrin:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Sem čisti "gušter" tule, :blush: ... pa med vrsticami, ki jih pišete Mariborčani, kjer živim tudi sama vidim, da Vuk praznuje rojstni dan, ... pa si drznem, čeprav nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene, tudi jaz zaželeti vse najboljše.Leto dni več je vedno dober vzrok za prijazen nasmeh, kajne? Torej, Vuk ... veliko lepega in dobrega, pa predvsem srečno na dveh kolesih! Mutika :yea1: Mutika nima ti kaj bit.... KAWA farerji smo sami vredi ljudje... :worship: :worship:
Alka Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Pr pizdi motorni kaj sem zamudila. :headbang: Butl blontni jaz - kaj pa ne hodim na motosvet. Pa včeraj vidla Vuka in bi ga lahk kr na licu mesta zali.... Ne vem, zakaj mi ga njegova draga ni hotla izdati?!?! (S)mejte se! Pa da se kmalu kje tresnemo!
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mal sn bil brez povezave v svet, dans pa že nazaj... Vuk76, vse najbojše za rojstni dan.Veliko prijetnih in varnih km ti želi BremzPenzlovih 5. :wub: Totih BremzPenzlovih 5, me količinsko že malo spominja na Strojanove. :whistle: :chase:
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 He,he...nekaj takega...seveda potrebujem inštrukcije od 'the great master of motorcycle dance'. No hotel sem se le pohvalit z novo majčko ;) :kva2: Inštrukcije prejmeš brezplačno. To bo darilo za rojstni dan. :010 Majčka, pa ni v barvah Yamahe. Duška, Duška. :angry:
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Sem čisti "gušter" tule, :blush: ... pa med vrsticami, ki jih pišete Mariborčani, kjer živim tudi sama vidim, da Vuk praznuje rojstni dan, ... pa si drznem, čeprav nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene, tudi jaz zaželeti vse najboljše.Leto dni več je vedno dober vzrok za prijazen nasmeh, kajne? Mutika :hmm: En prispevek na MB Motosvet še ni nič tako groznega. Za več bi že bilo dobro premisliti. Dokler se nisem *spečal* s totimi z Mariborskega in Ptujskega Motosveta sem bil čisto normalen človek. :trance_33_sleep:
šokac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Pr pizdi motorni kaj sem zamudila. :headbang: Butl blontni jaz - kaj pa ne hodim na motosvet. Pa včeraj vidla Vuka in bi ga lahk kr na licu mesta zali.... Ne vem, zakaj mi ga njegova draga ni hotla izdati?!?! (S)mejte se! Pa da se kmalu kje tresnemo! No,no... So te počitnice čisto nesocializirale. Si pozabila, da delaš v pedagoški ustanovi. :P
vuk76 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Inštrukcije prejmeš brezplačno. To bo darilo za rojstni dan. :010 Majčka, pa ni v barvah Yamahe. Duška, Duška. :angry: Ni mela Duška tu nič zraven...Ninja fahrer Boris je kriv. :worship:
Mutika Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Dobrodošla Mutika,nas boš že zpoznala, le pogumno!V torek pridi K Mladi Lipi, enkrat po 20.00 uri, seveda če ti bo čas dopuščal.Lep pozdrav :winkiss: Hvala, Vanga, prijazno povabilo. Mogoče pa se res oglasim, če bom zbrala pogum, ... :unsure:
vuk76 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Hvala, Vanga, prijazno povabilo. Mogoče pa se res oglasim, če bom zbrala pogum, ... :unsure: Zakaj pa ne bi zbrala poguma....saj ne grizemo;drgač pa vsi smo bli enkrat prvič pri ML... :grim
BremzPenzl Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Totih BremzPenzlovih 5, me količinsko že malo spominja na Strojanove. :whistle: :chase: Za tebe bo dovolj, da te edn okol kepe žvajzne.... Kaj prideš jutri na uniona?
Mutika Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mutika nima ti kaj bit.... KAWA farerji smo sami vredi ljudje... :worship: :worship: Se strinjam s teboj; preverjeno. Že v prejšnjem stoletju smo to ugotavljali. :yea1:
Mutika Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Zakaj pa ne bi zbrala poguma....saj ne grizemo;drgač pa vsi smo bli enkrat prvič pri ML... :grim Grizete menda res ne. Malce me čas baše. Veselilo pa me bo spoznati vas, četudi ne ta torek, ... saj se najbrž večkrat dobite? :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se