BremzPenzl Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Bil dans gor.Sploh ni blo hladno,mi je skor od jajc kaplalo-švic! :grim :P Meni tudi danes dopoldan, popoldan na Mangartu pa še bolj... Blo super, dobra fura, dobra družba (MS: BraneM, Mutika, Vanga, Anna, Lobo,+jaz; ostali: Robi) ... :worship: :worship: :worship: Lobo pa bo itak mel zagovor drugi tedn pri Lipi, ker je sred poti ugrabil Anno :naughty: in jo (skupaj z njo)pobrisal neznano kam... :evilgrin: slike sledijo...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Meni tudi danes dopoldan, popoldan na Mangartu pa še bolj... Blo super, dobra fura, dobra družba (MS: BraneM, Mutika, Vanga, Anna, Lobo,+jaz; ostali: Robi) ... :worship: :worship: :worship: Lobo pa bo itak mel zagovor drugi tedn pri Lipi, ker je sred poti ugrabil Anno :naughty: in jo (skupaj z njo)pobrisal neznano kam... :evilgrin: slike sledijo... Popravek: Brankom (ne BraneM) za Anna pa tudi nisn ziher ker jo je Lobo prehitro ....
Vanga Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Meni tudi danes dopoldan, popoldan na Mangartu pa še bolj... Blo super, dobra fura, dobra družba (MS: BraneM, Mutika, Vanga, Anna, Lobo,+jaz; ostali: Robi) ... :worship: :worship: :worship: Lobo pa bo itak mel zagovor drugi tedn pri Lipi, ker je sred poti ugrabil Anno :naughty: in jo (skupaj z njo)pobrisal neznano kam... :evilgrin: slike sledijo... :lol1: Ja, res je bil čudovit dan! :worship: Lepa tura:MB-Radlje-Golica-po Avstriji čez Korensko sedlo nazaj v SLO in čez mejni prehod Rateče v Italijo, čez Predel v Bovec-Most na Soči-Cerkno-Škofja Loka, kjer smo se malo okrepčali-Kranj-Kamnik- Vransko-Celje-Slov. Konjice-Slov.Bistrica-MB Na dnevnem števcu se je odvrtelo 542km. :evilgrin: Vsem udeleženim pa sporočilo:bilo mi je v čast :worship: Fotke tudi z moje strani sledijo, upam da mi rata med tednom :smoke: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil Vanga
Lobo Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 :lol1: Ja, res je bil čudovit dan! :worship: Lepa tura:MB-Radlje-Golica-po Avstriji čez Korensko sedlo nazaj v SLO in čez mejni prehod Rateče v Italijo, čez Predel v Bovec-Most na Soči-Cerkno-Škofja Loka, kjer smo se malo okrepčali-Kranj-Kamnik- Vransko-Celje-Slov. Konjice-Slov.Bistrica-MB Na dnevnem števcu se je odvrtelo 542km. :evilgrin: Vsem udeleženim pa sporočilo:bilo mi je v čast :worship: Fotke tudi z moje strani sledijo, upam da mi rata med tednom :smoke: Sirotleki! Samo 542 km. Meni je doma pokazal števec 674 km. V AUT do Villacha, potem nazaj preko Ljubelja, tržič, LJ, Ribnica, Kočevje, Dvor, (odojek), NM, Trebnje, LJ, Trojane, Vojnik, (huda prometna), Frankolovo, CE, MB, Bajta. Bilo je svetsko. Aja BP, tisto ni Anna. Si pa blizu. Toplo, toplo, vroče, ...
Mutika Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Meni tudi danes dopoldan, popoldan na Mangartu pa še bolj... Blo super, dobra fura, dobra družba (MS: BraneM, Mutika, Vanga, Anna, Lobo,+jaz; ostali: Robi) ... :worship: :worship: :worship: Lobo pa bo itak mel zagovor drugi tedn pri Lipi, ker je sred poti ugrabil Anno :naughty: in jo (skupaj z njo)pobrisal neznano kam... :evilgrin: slike sledijo... Ja, ej, super je bilo! :yea1: Res sem uživala, hvala vsem za prilagajanje! :worship: :worship: :worship: Upam, da bomo kmalu spet ponovili vajo. Lobo, čestitam, tvoja fura je bila tudi odlična, menim pa, da število km nima nobene vloge; važna je dobra družba, v dvoje, :blush: troje ali več. BremzPenzl, a je Otrok varno prifrčal v Ankaran, z nogami naprej v ovinkih?
Mutika Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 V torek pri Lipi je bilo super, vsi ste pravi, ludeki. Hvala za topel sprejem! :winkiss:
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Hmmm...bi znalo bit :naughty: Možno, da pricapljam gor. :eek:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) Vidim, da ste fejst uživali včeraj :cry: :doze: B) Mi pa smo se na pikniku nažirali :grim :whistle: Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil BlueSpeed
vuk76 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 :eek: Jaz sem včeraj raje ostal kar na naši zemlji....Stranice-Vitanje-Velenje-Marija Reka-Litija-Bogenšperk-Trebnje-Podsreda-Kozje-Šentjur-Poljčane-Pohorska kavarna-dom.Dobrih 300 km se je nabralo.
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim da ste bli na včerajšnji praznični dan zelo aktivni. Kaj pa k maši, pa na žegnanje pa nobedn ni šel? :blink:
brankom Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim da ste bli na včerajšnji praznični dan zelo aktivni.Kaj pa k maši, pa na žegnanje pa nobedn ni šel? :blink: Celo pot sem molil k Mariji, da ovinkov ne bo zmanjkalo... pa jih, na žalost, je! Hvala vsem prisotnim Štajercem (in seveda Štajerki), da ste me vzeli s seboj! Upam, da se najdemo še! Super so moji občutki še danes :worship: :worship: :worship:
brankom Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim da ste bli na včerajšnji praznični dan zelo aktivni.Kaj pa k maši, pa na žegnanje pa nobedn ni šel? :blink: Pa še dodatno slikica, ki nazorno kaže,da si bil pri maši (in obhajilu...) :evilgrin:
Pips Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Seos Mariborčani in okoličani. Zanima me ,če se namerava kdo iz teh naših krajev udeležiti septemberskega rallyja v Makedoniji.roor
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Jaz sem včeraj raje ostal kar na naši zemlji....Stranice-Vitanje-Velenje-Marija Reka-Litija-Bogenšperk-Trebnje-Podsreda-Kozje-Šentjur-Poljčane-Pohorska kavarna-dom.Dobrih 300 km se je nabralo. super... :worship: lobo je pa itaq pussy... :whistle: jaz sem udaril eno čez S. gradec proti Uršli gori (makadam) tako, da vidim, če je moj motor za kamenje... Lp :yea1:
Mutika Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 super... :worship: lobo je pa itaq pussy... :whistle: jaz sem udaril eno čez S. gradec proti Uršli gori (makadam) tako, da vidim, če je moj motor za kamenje... Lp :yea1: In? A je? :hmm:
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 In?A je? :hmm: Vidim, da si njegova pravnica, da ne bo prišlo do vojne na Štajerskem :whistle: je Lobo fejst dec, če je bilo malo heca pa oprosti, če sem tebe v srček. Lp
danci1973 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim, da si njegova pravnica, da ne bo prišlo do vojne na Štajerskem :whistle: je Lobo fejst dec, če je bilo malo heca pa oprosti, če sem tebe v srček. Lp Mislim, da je vprašanje letelo na motor in makadam... :P D.
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Mislim, da je vprašanje letelo na motor in makadam... :P D. Se pardoniram :beer2: je je, samo gumo moram zamenjati... :yea1:
Mutika Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim, da si njegova pravnica, da ne bo prišlo do vojne na Štajerskem :whistle: je Lobo fejst dec, če je bilo malo heca pa oprosti, če sem tebe v srček. Lp He, he, Motoristek, res je, da so mi BMW-ji všeč, vendar tako pa spet ne, da bi jih zastopala v katerikoli zadevi. Danči ima kar prav. Seveda me je zanimalo, če je moped preživel bližnje srečanje z vsem tistim kamenjem, bimbo! :lol: Nič me nisi v srček trofil, brez skrbi. :winkiss:
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 He, he, Motoristek, res je, da so mi BMW-ji všeč, vendar tako pa spet ne, da bi jih zastopala v katerikoli zadevi.Danči ima kar prav. Seveda me je zanimalo, če je moped preživel bližnje srečanje z vsem tistim kamenjem, bimbo! :lol: Nič me nisi v srček trofil, brez skrbi. :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Rarnokar dobil frišne novice iz bosne, Šokac na njegovi "fazer - dance" turneji raztura... :worship: :worship: oboževalke in oboževalci padajo v trans, cela bosna pleše... :naughty: baje je celo zmanjkalo motorističnih čelad ... Njegov zadnji hit z naslovom "Ya ya ya ma ma ma ha ha haaaaaa!" pa je itak prava bomba :evilgrin: evo posnetek, kjer sta skupaj z Lumpo na generalki v hotelski sobi tukaj
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 super... :worship: lobo je pa itaq pussy... :whistle: jaz sem udaril eno čez S. gradec proti Uršli gori (makadam) tako, da vidim, če je moj motor za kamenje... Lp :yea1: Kak pa se obnaša bmfa na šodru, je ni škoda ko pa tolko košta?
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Seos Mariborčani in okoličani.Zanima me ,če se namerava kdo iz teh naših krajev udeležiti septemberskega rallyja v Makedoniji.roor Zanimivo, sem že razmišljal o tem. Maš kaj več informacij, pošlji na pm
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Rarnokar dobil frišne novice iz bosne, Šokac na njegovi "fazer - dance" turneji raztura... :worship: :worship: oboževalke in oboževalci padajo v trans, cela bosna pleše... :naughty: baje je celo zmanjkalo motorističnih čelad ... Njegov zadnji hit z naslovom "Ya ya ya ma ma ma ha ha haaaaaa!" pa je itak prava bomba :evilgrin: evo posnetek, kjer sta skupaj z Lumpo na generalki v hotelski sobi tukaj :lol1: Kak pa se obnaša bmfa na šodru, je ni škoda ko pa tolko košta? Kar gre :worship: samo gumo imam čisto slide :whistle: pa še zalutal sem in sem skor na Uršlo goro prišel... :lol1: drugač ga je pa škoda za šuder.....
Lobo Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Vidim, da si njegova pravnica, da ne bo prišlo do vojne na Štajerskem :whistle: je Lobo fejst dec, če je bilo malo heca pa oprosti, če sem tebe v srček. Lp Nena se ti zajebavaj z mano. Vidiš, da ti takoj ženske v krofe skočijo. :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se