šokac Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Morgen vse Tote in Toti! :beer2: Glej ga. Kaki dan se družiš s Štamperli, pa že pozdravljaš navsezgodaj. :P
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Glej ga. Kaki dan se družiš s Štamperli, pa že pozdravljaš navsezgodaj. :P Lahko noč, totiji... :lol1:
tati Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Glej ga. Kaki dan se družiš s Štamperli, pa že pozdravljaš navsezgodaj. :P no, no tako hitro pa ne pade pod Štamprlski vpliv..... :naughty: :naughty: :winkiss:
šokac Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) Danes je na vrhu Avstrijske Golice pri bifeju potekalo mednarodno tekmovanje kmečkih žena in deklet. Vse tekmovalke so predstavile svoje izdelke. Največ pozornosti obiskovalcev je pritegnila Štajerska gibanica naše Varaderove, ki je prejela 1. nagrado. Kmečki turizem Ferk iz Golice je danes z ga.Varaderovo že podpisal petletno pogodbo za odkup njenih gibanic. Turizem Ferk, je znan po svojih specialitetah in tem, da je pred leti pri njih prenočil Elvis Presley, ki si je že od od svojega otroštva z motorjem želel naskočiti Golico. Po neuradnih virih se je takrat izvedelo, da tisti dan ni naskočil samo Golice. Proti jutro bi ga naj gospodar Ferk našel pri go. Ferkovi. :whistle: Popravljeno September 2, 2007. Popravil šokac
Vanga Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Danes je na vrhu Avstrijske Golice pri bifeju potekalo mednarodno tekmovanje kmečkih žena in deklet. Vse tekmovalke so predstavile svoje izdelke. Največ pozornosti obiskovalcev je pritegnila Štajerska gibanica naše Varaderove, ki je prejela 1. nagrado. Kmečki turizem Ferk iz Golice je danes z ga.Varaderovo že podpisal petletno pogodbo za odkup njenih gibanic. Turizem Ferk, je znan po svojih specialitetah in tem, da je pred leti pri njih prenočil Elvis Presley, ki si je že od od svojega otroštva z motorjem želel naskočiti Golico. Po neuradnih virih se je takrat izvedelo, da tisti dan ni naskočil samo Golice. Proti jutro bi ga naj gospodar Ferk našel pri go. Ferkovi. :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
šokac Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 no, no tako hitro pa ne pade pod Štamprlski vpliv..... :naughty: :naughty: :winkiss: Kaj, da ne. Lobo, še vse do danes ni prišel k sebi, ko se zadnje čase naokoli vozi samo še s svojim *kurami*. Govori pa se tudi, da po Selnici ob Dravi, že ob petih zjutraj stoji ob cesti in pozdravlja vse mimo vozeče. :whistle:
Vanga Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Evo in tukaj smo v objektiv ujeli še g. Ferka, ki je rekel da je celo cufridn mit tem da mu je Elvis, frau Ferk na gantnare naslono medtem ko sta šla v keller po rot wein. :whistle:
Lobo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Evo in tukaj smo v objektiv ujeli še g. Ferka, ki je rekel da je celo cufridn mit tem da mu je Elvis, frau Ferkna gantnare naslono medtem ko sta šla v keller po rot wein. :whistle: Čuj, a se ni temu gospodu malo moto oprema skrčila? Verjetno jo je dal vun kuhat pomotoma.
šokac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Čuj, a se ni temu gospodu malo moto oprema skrčila? Verjetno jo je dal vun kuhat pomotoma. Stari, si mi dal misliti.:o :? :nono: nič več... :beer1: :hmm: bo potrebno shujšati. Popravljeno September 3, 2007. Popravil šokac
tati Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Kaj, da ne. Lobo, še vse do danes ni prišel k sebi, ko se zadnje čase naokoli vozi samo še s svojim *kurami*. Govori pa se tudi, da po Selnici ob Dravi, že ob petih zjutraj stoji ob cesti in pozdravlja vse mimo vozeče. :whistle: pazi kako govoriš, če imaš ti *kure* doma, sem jaz prav ponosna, da če sem že podobna kuri vsaj moje podstrešje ni takšno kot od večne *kokoši*, ki morijo po svetu....itak, pa veš, da ne maram kokoši, s petelini se kar dobro ujamem.... :naughty: :naughty: Lobo se ta vikend ni nič z mano vozil, tako, da mislim, da se je poboljšal, vsaj prometnih prekrškov ni delal, kar mu v moji družbi to na žalost ni uspelo..... :winkiss: :winkiss:
Lobo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ...Lobo se ta vikend ni nič z mano vozil, tako, da mislim, da se je poboljšal, vsaj prometnih prekrškov ni delal, kar mu v moji družbi to na žalost ni uspelo..... :winkiss: :winkiss: Jaz se ne morem več poboljšat, ker sem že tak vredi, da na bolje več ne gre. Bolj sem star, bolj sem šikan.
šokac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Evo in tukaj smo v objektiv ujeli še g. Ferka, ki je rekel da je celo cufridn mit tem da mu je Elvis, frau Ferkna gantnare naslono medtem ko sta šla v keller po rot wein. :whistle: Evo in tukaj še Elvis na Golici. :whistle:
šokac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) pazi kako govoriš, če imaš ti *kure* doma, sem jaz prav ponosna, da če sem že podobna kuri vsaj moje podstrešje ni takšno kot od večne *kokoši*, ki morijo po svetu....itak, pa veš, da ne maram kokoši, s petelini se kar dobro ujamem.... :naughty: :nono: Pri meni doma ni nobene kure. Je samo ena prav prijetna in :naughty: fletna gospa. Popravljeno September 3, 2007. Popravil šokac
šokac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jaz se ne morem več poboljšat, ker sem že tak vredi, da na bolje več ne gre.Bolj sem star, bolj sem šikan. Popolnoma vredi boš takrat, če mi boš uspel še v tem letu prinesti CD. :D
Mutika Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jaz se ne morem več poboljšat, ker sem že tak vredi, da na bolje več ne gre.Bolj sem star, bolj sem šikan. Hja, Lobo, tako je, če si razvpit, pa hočeš-nočeš postaneš Jacobus Gallus. :huh: Previdno; ... če se s predivjimi kurami družiš, te lahko drago stane. Jasno, kar se prekrškov tiče; ... :rolleyes:
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Hja, Lobo, tako je, če si razvpit, pa hočeš-nočeš postaneš Jacobus Gallus. :huh: Previdno; ... če se s predivjimi kurami družiš, te lahko drago stane. Jasno, kar se prekrškov tiče; ... :rolleyes: Ni bojazni. Sem pogruntal sistem. Pipike naprej v izvidnico, jaz pa odzadi gledam sexi ritke. Samo kufre še moram odmontirati. Zadnje cajte ste res tolk divje ratale, da vas komaj dohajam. :004 Šokac, dobiš CDje kakor hitro mi pustijo vsaj malo zadihati. Upam, da čim kasneje. :P
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kaj danes pride keri do lipe?
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kaj danes pride keri do lipe? Zakaj? A prideš froca pokazat?
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Zakaj? A prideš froca pokazat? Ne, na pir pridem, ker si baje plačo dobo.
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ne, na pir pridem, ker si baje plačo dobo. Slabo si slišal. Še nič dobo. Mam pa še od lani nekaj drobiža. Tolk, da ti lahko en pir častim.
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kaj danes pride keri do lipe? Pridem po osmi uri.
tati Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Jaz se ne morem več poboljšat, ker sem že tak vredi, da na bolje več ne gre.Bolj sem star, bolj sem šikan. se bova potrudila, da še kakšno skupaj ušpičiva, imej se čim lepše.... v tem deževnem dnevu.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Pridem po osmi uri. Kaj spet te bom moral gledat? Upam da majo dovolj pira, da bom preživel! :P
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kaj spet te bom moral gledat? Upam da majo dovolj pira, da bom preživel! :P Ne bo ti potrebno. V roke dobiš pir. Oke pa ti bom dol zalepo s Hansaplastom Extreme. Kak boš potem prišu domu, me boli lulek. :whistle: :P
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 se bova potrudila, da še kakšno skupaj ušpičiva, imej se čim lepše.... v tem deževnem dnevu.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Bo treba ja. :004 S totimi pijandurami itak ni nič. Še napit se več ne znajo. Samo bo treba vreme porihtat do vikenda. Malo luknje zadelat, da neha scat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se