vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Oke pa ti bom dol zalepo s Hansaplastom Extreme. Kak boš potem prišu domu, me boli lulek. :whistle: :P Sirotinjo jedna, ki boš te dnar za hanzaplast dobo? Si pa dobro napisal, da te boli lulek. Čeprav bi blo boljše, če bi še "Č" vmes stisno..... :P
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Slabo si slišal. Še nič dobo. Mam pa še od lani nekaj drobiža. Tolk, da ti lahko en pir častim. ...tolarjev ne jemljejo več... :P (samo še Nova KBM in DBS... ) Popravljeno September 4, 2007. Popravil Furioso
tati Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Bo treba ja. :004S totimi pijandurami itak ni nič. Še napit se več ne znajo. Samo bo treba vreme porihtat do vikenda. Malo luknje zadelat, da neha scat. saj ti verjamem, da je hudo, ...........med takšnimi čudaki......... :rolleyes: :rolleyes: :winkiss:
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ...tolarjev ne jemljejo več... :P (samo še Nova KBM in DBS... ) Kako da ne? To samo malo s temperami popraviš, pa gre za med. saj ti verjamem, da je hudo, ...........med takšnimi čudaki......... :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: Ti si še edina, ki me razumeš. :004
motoristek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ni bojazni. Sem pogruntal sistem. Pipike naprej v izvidnico, jaz pa odzadi gledam sexi ritke. Samo kufre še moram odmontirati.Zadnje cajte ste res tolk divje ratale, da vas komaj dohajam. :004 Šokac, dobiš CDje kakor hitro mi pustijo vsaj malo zadihati. Upam, da čim kasneje. :P Hvala za pozdrave... :naughty:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 saj ti verjamem, da je hudo, ...........med takšnimi čudaki......... :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: Thja; ni nam lahko...
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Sirotinjo jedna, ki boš te dnar za hanzaplast dobo? Si pa dobro napisal, da te boli lulek. Čeprav bi blo boljše, če bi še "Č" vmes stisno..... :P Ko je sirotinja? Sem včeraj na firmi dvignil blagajno vzajemne pomoči. :glare: :friend1: Miško, danes ti ga pokažem in se boš lahko sam prepričal, da nanj lahko z velikimi tiskanimi črkami napišeš, Bosna in Hercegovina. :P
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ko je sirotinja? Sem včeraj na firmi dvignil blagajno vzajemne pomoči. :glare: :friend1: Miško, danes ti ga pokažem in se boš lahko sam prepričal, da nanj lahko z velikimi tiskanimi črkami napišeš, Bosna in Hercegovina. :P Samo kaj, ko lahko on na svojega napiše "Former Yugoslavian Republic of Macedonia"... :P :D
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Hvala za pozdrave... :naughty: Ma saj bi te počakal, pa je že postajala nestrpna.
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Samo kaj, ko lahko on na svojega napiše "Former Yugoslavian Republic of Macedonia"... :P :D In to po širini.......pa še ne ponucam cele flehe. B)
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 In to po širini.......pa še ne ponucam cele flehe. B) Heroji! :worship: Jaz na svojega niti ZDA ne spravim. Mi ga pipike sproti znucajo koliko čez dan zraste.
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Samo kaj, ko lahko on na svojega napiše "Former Yugoslavian Republic of Macedonia"... :P :D Lahko ja. In to na vajin elastični frpant, ki sta ga dobila na fizikalnih terapijah. :D
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Jaz na svojega niti ZDA ne spravim. Mi ga pipike sproti znucajo koliko čez dan zraste. Kaj ga pa tišiš med kure. Lahko bi vedo, da niso zbirčne, če še lastni drek požrejo....
vapotek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Lahko ja. In to na vajin elastični frpant, ki sta ga dobila na fizikalnih terapijah. :D Stari moj, če bi se jaz spravo pisat na ferpant, ki sem ga dobo, bi lahko na njega napisal celo staro zavezo..........in to v originalu!
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Lahko ja. In to na vajin elastični frpant, ki sta ga dobila na fizikalnih terapijah. :D U tima*er! Me kar nostalgija zgrabi... :P :D Popravljeno September 4, 2007. Popravil Furioso
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Heroji! :worship: Jaz na svojega niti ZDA ne spravim. Mi ga pipike sproti znucajo koliko čez dan zraste. Seveda ti ga pipike sproti znucajo, če ga vedno zamenjajo z tistimi malimi rdečimi zemeljskimi plazilci. :P
šokac Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 U tima*er! Me kar nostalgija zgrabi... :P :D Po frpantu, bolečini ali f. terapevtki? :P
motoristek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ma saj bi te počakal, pa je že postajala nestrpna. :yea1:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Po frpantu, bolečini ali f. terapevtki? :P Wrestlingu s f. terapevtko... :P
Vanga Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Moj odgovor na zadnje tri strani je :lol1: :lol1: :lol1: Svetovne face, in prav je tako. Zvečer se vidimo pri ML. :winkiss:
Mutika Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Moj odgovor na zadnje tri strani je :lol1: :lol1: :lol1: Svetovne face, in prav je tako. Zvečer se vidimo pri ML. :winkiss: :worship: :worship: :worship: :lol: Se strinjam z Vango. Norci ... :OK: In smo se tudi videli ... škoda zame le, da sem morala prej od Lipe, preden se je Herr Schockatz prideval, da bi se spoznala, pa da mu razložim, ker je gospa Varaderova preveč uvidevna, kakšna je razlika med sirovimi palačinkami in gibanico. Bremzl očitno cele dneve moped skupaj lima, ostali pa, kako si že rekel, Vanga, so bili na mopedih? Lobo, fajn je bilo že v izvidnici, Vapo, tebi pa hvala za moralno oporo. Zdaj potrebujemo le še lepo vreme za vikend! Yes! :010
Lobo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :worship: :worship: :worship: :lol: Se strinjam z Vango. Norci ... :OK: In smo se tudi videli ... škoda zame le, da sem morala prej od Lipe, preden se je Herr Schockatz prideval, da bi se spoznala, pa da mu razložim, ker je gospa Varaderova preveč uvidevna, kakšna je razlika med sirovimi palačinkami in gibanico. Bremzl očitno cele dneve moped skupaj lima, ostali pa, kako si že rekel, Vanga, so bili na mopedih? Lobo, fajn je bilo že v izvidnici, Vapo, tebi pa hvala za moralno oporo. Zdaj potrebujemo le še lepo vreme za vikend! Yes! :010 A lupčkov pa nič? :cry:
vapotek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 A lupčkov pa nič? :cry: :004
Lobo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :004 Bejž od mene in se nehaj slinit po meni. Idi že enkrat rodit, pa da se zapijemo do amena. Tvoji :004
vapotek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Bejž od mene in se nehaj slinit po meni. Nič me več nimaš rad..... :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se