BremzPenzl Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Vapotek in Nina, čestitke !!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :wub: :wub: :wub: :wub: :grupni: :love1: :love1: :love1: Mariborska sekcija se je povečala...
danci1973 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Čestitke, Nina, Vapo in dete! :naughty: :grupni: :010 :beer2: D.
vuk76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Čestitke vsem trem... :OK: :yea1:
Zdrawc Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 :stupid: ka daj, je prišel na swet mali Čak, al ma samo stari brzdej, pa je dete od koga drugega :blink: kakorkol že...........na zdrawje!! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Ski_Fanatic Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Čestitke, Nina, Vapo in dete! :grim :grim Čestitke tudi iz naše strani :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2:
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Mariborska sekcija se je povečala... Oh, eeej, ... iskrene čestitke! Mamici v prvi vrsti! :worship: :wub: :010 :beer2: :OK: :yea1: :004 :004 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: Malo več podatkov pa sledi, ko si bo novopečeni očka od poroda opomogel, kajne? :rolleyes:
Vanga Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Iskrene čestitke ob rojstvu otroka. :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Iskrene čestitke ob rojstvu otroka. :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Ja, ja, ampak, še nekaj, ... bo treba prikoličarja nabavit, malega je treba z motorizmom čim prej zastrupit, da ne bo skrenil s prave poti! :naughty: :rolleyes: :winkiss:
pupa Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 mislim,da te ne rabi skrbeti kar se tega tiče.... mali je že po trebuhu ovinke polagal - videla na lastne oči :naughty: :kva1:
Vanga Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ja, ja, ampak, še nekaj, ... bo treba prikoličarja nabavit, malega je treba z motorizmom čim prej zastrupit, da ne bo skrenil s prave poti! :naughty: :rolleyes: :winkiss: Evo zastrupljenca, ''bajker'' erste klase! Od koga mu le to? :whistle:
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 mislim,da te ne rabi skrbeti kar se tega tiče.... mali je že po trebuhu ovinke polagal - videla na lastne oči :naughty: :kva1: Odlično, to je tapravo! :worship: (Joj, da me zdaj moja mama sliši, ... :rolleyes: )
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Evo zastrupljenca, ''bajker'' erste klase!Od koga mu le to? :whistle: Mali je caaaar!! :OK: P.S.: tisto o prikoličarju ni kar tako, to so lastne izkušnje, ... pa poglej, kaj vun rata! Oma na mopedu!
pupa Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 sej, če bo mel fante rad, bo pa z mamo po šopingih letal.... hudega mu ne bo :evilgrin:
šokac Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Evo zastrupljenca, ''bajker'' erste klase!Od koga mu le to? :whistle: Se vidi, da ga ima foter v delu. Sedaj je na pravi poti pravega deda in motorista. Še dobro, da ni po mami, ker bi sigurno bil palačinkar. :whistle:
šokac Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Vapo, čestitke tudi od naju dveh. Stari, dobro si jo kresno. :beer2:
šokac Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kaj pa vikend? :? V torek smo se pogovarjali za vikend, še velja ob 10.00h v nedeljo pri Gamsu v Bisterci? :hmm: Glej ga. Logično, da gremo. Saj sn vedo, da ste toti z BMW-ji in Hondami pravi pusiyi. :whistle: Mi pravi dedi bomo mazali kralja, ostali pusiyi pa dobite... :P
Pervy Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 HJA, GA BOMO PILI AL KAJ?!?!?!? :evilgrin: GO VAPO, GO!!!!!!!! :worship:
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Se vidi, da ga ima foter v delu. Sedaj je na pravi poti pravega deda in motorista. Še dobro, da ni po mami, ker bi sigurno bil palačinkar. :whistle: He, he, sem mislila, da boš napisal, kako bi mali bil pravi "gibaničar"! :naughty: Glej ga. Logično, da gremo. Saj sn vedo, da ste toti z BMW-ji in Hondami pravi pusiyi. :whistle: Mi pravi dedi bomo mazali kralja, ostali pusiyi pa dobite... :P Kja pa mi, ki smo nekje "međutim"? :unsure:
gody01 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Glej ga. Logično, da gremo. Saj sn vedo, da ste toti z BMW-ji in Hondami pravi pusiyi. :whistle: Mi pravi dedi bomo mazali kralja, ostali pusiyi pa dobite... :P Vreme sem vam iz Švice pritovoril, zdaj pa pazite, da ga spet ne pokvarite, ker še enkrat nea grem tja po novega :)
Motorist76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Glej ga. Logično, da gremo. Saj sn vedo, da ste toti z BMW-ji in Hondami pravi pusiyi. :whistle: Mi pravi dedi bomo mazali kralja, ostali pusiyi pa dobite... :P Pa čuj ti ... pa od kot tebi Pusyji tlko hodijo po glavi... se sam počutiš Pusyja da drugim to govoriš... ali kako ? No upam da ne... pa saj veš da pridem zraven... če ne bo premrzlo pa še moja boljša polovica pride zraven... Lep pozdrav B&D
brankom Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Čestitam Štajercem za novega Slovenčka (kot da je naš...):evilgrin: LP iz Gorenjske :yea1: :OK: :beer2:
šokac Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Pa čuj ti ... pa od kot tebi Pusyji tlko hodijo po glavi... se sam počutiš Pusyja da drugim to govoriš... ali kako ? No upam da ne... pa saj veš da pridem zraven... če ne bo premrzlo pa še moja boljša polovica pride zraven... Lep pozdrav B&D Glej ga, prepoznal se je. :D
šokac Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Vreme sem vam iz Švice pritovoril, zdaj pa pazite, da ga spet ne pokvarite, ker še enkrat nea grem tja po novega :) Bomo ga vzdrževali kot ogenj. Hvala ti. :OK:
šokac Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 He, he, sem mislila, da boš napisal, kako bi mali bil pravi "gibaničar"! :naughty: Kja pa mi, ki smo nekje "međutim"? :unsure: Namerno nisem želel napisati *gibaničar*, ker vse bolj sumim, da je šlo za dogovorjeno zaroto med vami ženskami. Mislim, da je v tej zaroti sodelovala tudi moja Lumpa, ker mi je že jasno in glasno rekla, da sva z Vango prava bureka, če ne vema kaj sva jedla. :whistle: Međutim, vi boste jutri nekje med odojkom in čokolešnikom. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se