Furioso Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Čuj, Furi, rabiš kako pomoč pri postavlanju bajte na glavo? :naughty: Ti še moje tri pripeljem, da bo zadeva res dobro in hitro opravljena! :evilgrin: Majo še pa še prakse ... :naughty: :worship: Jaz bom pa šla tacajt na en pir k Lipi - več ko enega tak nebom mogla spiti (kolko jaz kaj moj "demolition group" poznam) :evilgrin: :naughty: Nope. Hvala, nam gre dobro od rok (in nog ter ostalih delov... ) :D. Lahko pa bi res, zdaj, dokler so še tako lepi dnevi, tamali pripeljala kaj na trampoleen skakljat... :P ;) :D
Furioso Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 :slap: Kaj si ti ja ne nouri, kak je toti že star :P :evilgrin: Ži čist en mičkenu p naftalini smerdi! :D
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ži čist en mičkenu p naftalini smerdi! :D :yes: :P
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Ži čist en mičkenu p naftalini smerdi! :D Mali, da neom tja prišo.....pol pa bo jok in stok :evilgrin: :whistle: Naftalin ti oprostim, ciprese pa ti ne bi...... Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil xr800
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Jutro, toteki! :winkiss: Vsak dan, ko vstanem, pogledam seznam 50 najbogatejših ljudi v Sloveniji. Če me ni na seznamu, grem na šiht.
SasBK3 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Mali, da neom tja prišo.....pol pa bo jok in stok :evilgrin: :whistle: Naftalin ti oprostim, ciprese pa ti ne bi...... Starac!!!!! :eek:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pajk........legenda, zgodovinar, da mu ni para, dobričina in izvrsten predavatelj...aja, pa vsak je imel pri njem svoje ime, ki mu ga je on dal.....Angleščina pa pri Irmici (Vidmajer).......Luštno je bilo........ :worship: :evilgrin: A je priimek očija na M (pa ni bil nikoli ravnatelj šole)?? Ja, točno. M. Ne, ni bil Moge. :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pa to ni res. Ti si tud hodo v Kumrovec. Jaz tudi. Čuj kdo je te tebi bil razrednik v četrtem letniki? Meni je bil oni zajebani polkovnik OZNE, Rašnjatović, ki je zgubil levo roko na Sutjeski, učil pa nas je samoupravljanje s temelji Marxizma. Mater to so bli cajti, ko smo hodli med glavnim odmorom k Brozovi sestrični v klet na gemišt. Ma kaka gimnazija. Gimnazije so bile rezervirane samo za piflarje. :whistle: Naj ti vse kure pocrkajo, pa pes jajca znese, Šokac, kaki piflarji! :angry: :P O:-) :winkiss:
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Ja, točno. M.Ne, ni bil Moge. :whistle: Eden od najbolj poštenih, te je šraufal celo leto (za dvojko si moral znat), na koncu pa nikoli ni bilo problemov....Od nas je dobil za rojstni dan torto....edini v štirih letih.....to pove vse..... :worship: Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil xr800
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Eden od najbolj poštenih, te je šraufal celo leto (za dvojko si moral znat), na koncu pa nikoli ni bilo problemov....Od nas je dobil za rojstni dan torto....edini v štirih letih.....to pove vse..... :worship: Pa kaj ti je bil razrednik slučajno? Imel je en razred, s katerim se je tako fenomenalno razumel, da je šel z njimi celo na maturantskega v Grčijo, ... izlet, ki je prišel v zgodovino šole kot eden najboljših maturantskih sploh. Hja, dobri ljudje prehitro odidejo ... žal. :cry: Bil je le 2 leti v pokoju, ko je umrl, star 67 let.
BremzPenzl Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Nope. Hvala, nam gre dobro od rok (in nog ter ostalih delov... ) :D . Lahko pa bi res, zdaj, dokler so še tako lepi dnevi, tamali pripeljala kaj na trampoleen skakljat... :P ;) :D Hvala za povabilo, pridemo... :worship: Naš trampolin smo že itak vkup zlamali :evilgrin: kakidivjakitomajopomami.press
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pa kaj ti je bil razrednik slučajno? Imel je en razred, s katerim se je tako fenomenalno razumel, da je šel z njimi celo na maturantskega v Grčijo, ... izlet, ki je prišel v zgodovino šole kot eden najboljših maturantskih sploh. Hja, dobri ljudje prehitro odidejo ... žal. :cry: Bil je le 2 leti v pokoju, ko je umrl, star 67 let. Ne, ne....samo so ti našo foro z torto pobrali......je bilo to kasneje, ko sem jaz bil že v vojski..... :rolleyes:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Človek se tukaj počuti kot v domu Danice Vogrinec... Reims 1
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Človek se tukaj počuti kot v domu Danice Vogrinec... Ti dam palco, da se boš lahko z nami meno?? :evilgrin: :whistle:
Furioso Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Mali, da neom tja prišo.....pol pa bo jok in stok :evilgrin: :whistle: Naftalin ti oprostim, ciprese pa ti ne bi...... Po nogi ne vela, po nogi ne vela, po nogi ne vela,.... :D :P
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Po nogi ne vela, po nogi ne vela, po nogi ne vela,.... :D :P Nemoj po glavi druže plavi, ha? ha? haa? :naughty:
Furioso Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Nemoj po glavi druže plavi, ha? ha? haa? :naughty: Po glavi lahko komot. Čelada vgrajena! :naughty: :krneki:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ti dam palco, da se boš lahko z nami meno?? :evilgrin: :whistle: Jaz pa tebi rog. Si ga boš lahko na uho prislono, da boš sploh slišal kaj. :P Reims 1
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Jaz pa tebi rog. Si ga boš lahko na uho prislono, da boš sploh slišal kaj. :P :winkiss: Edino tak bom kompleten......
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 :winkiss: Edino tak bom kompleten...... Auč. Bogovi so med nami. :unsure:
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Auč.Bogovi so med nami. :unsure: Tak je...bog se je šolal na prvi..... :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Tak je...bog se je šolal na prvi..... :naughty: Valjda, kje bi se pa naj? Saj nisem na bambusu zrasel. ;) Reims 1
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Valjda, kje bi se pa naj? Saj nisem na bambusu zrasel. ;) Aaaaaaaaa, eni so pa samozavestni! :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Aaaaaaaaa, eni so pa samozavestni! :whistle: Veš kak sem šele samozavesten v slačilnici? :P Reims 1
Alka Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Veš kak sem šele samozavesten v slačilnici? :P A boš tole danes pokazal??? Ti bova z Mutiko nekam na Golico slačilnico prpravli!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se