Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 :worship: Ojla, moji toteki, dober daaaaaaaaaan! Gužva v službi, zato na hitro ... pogrešala vas bom, tam, v toplih krajih! Hm, če boste v naslednjem tednu slišali, da se je Greenpeace kje po monterreyskih obalah šlajhal in se dere Save the wails, potem veste, da se jaz kopam! :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Evo spoštljiv :004 No, to je že bolje. Hvala. Vračam en materinski :004 . :whistle: Še meni, še meni...... Glej ga, malega cepetavčka ... raje poskrbi, da boš prave uhe kupil! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) :worship: Kakšna luškana familja ste ... Pupa, :winkiss: kako fajn, da smo se spet videli! De neom sladkorne dobo....... :rolleyes: :whistle: :winkiss: Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 De neom sladkorne dobo....... :rolleyes: :whistle: :winkiss: Nikar. Raje enkrat tisti fuzbal preskoči, pa pridi k ML! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Nikar.Raje enkrat tisti fuzbal preskoči, pa pridi k ML! :whistle: Nope, za nobeno ceno, fuzbal je kralj torkov..........njemu se vsi priklanjajo.......tako ali drugače..... :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 :worship: Ojla, moji toteki, dober daaaaaaaaaan! Gužva v službi, zato na hitro ... pogrešala vas bom, tam, v toplih krajih! Hm, če boste v naslednjem tednu slišali, da se je Greenpeace kje po monterreyskih obalah šlajhal in se dere Save the wails, potem veste, da se jaz kopam! :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Lepo se mej in uživaj še za nas... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 :worship: ... pogrešala vas bom, tam, v toplih krajih! Hm, če boste v naslednjem tednu slišali, da se je Greenpeace kje po monterreyskih obalah šlajhal in se dere Save the wails, potem veste, da se jaz kopam! Nič se ti ne boš kopala v severni Ameriki, če te v roke dobi mehiški general, Francisco Pancho Villa. :D Fajn se imej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Še meni, še meni...... Evo ti enega, da ne boš tolko stokal tu gor po foromu. :004 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Nič se ti ne boš kopala v severni Ameriki, če te v roke dobi mehiški general, Francisco Pancho Villa. :D Fajn se imej. Šokac, srce, v južni Ameriki, južni. :whistle: Tam je trenutno čez 30 stopinj. Pa hvala za dobre želje! :OK: PS.: si pozdravil Lumpo? Da nisi kje pozabil! :evilgrin: Lepo se mej in uživaj še za nas... :OK: Hvala, Vuk! Bom, seveda! Prinesem kakšno tequilo ... :winkiss: Nope, za nobeno ceno, fuzbal je kralj torkov..........njemu se vsi priklanjajo.......tako ali drugače..... :worship: :whistle: :P :P :P :P :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Lahko noč, toteki! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Nič se ti ne boš kopala v severni Ameriki, če te v roke dobi mehiški general, Francisco Pancho Villa. :D Fajn se imej. Jo bosta pa Victoriano Huerta in Emiliano Zapata branila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Šokac, srce, v južni Ameriki, južni. :whistle: Tam je trenutno čez 30 stopinj. Pa hvala za dobre želje! :OK: PS.: si pozdravil Lumpo? Da nisi kje pozabil! :evilgrin: Hvala, Vuk! Bom, seveda! Prinesem kakšno tequilo ... :winkiss: Ne fiksaj ga, lepo prosim. Ne moreš v MB pripeljati brkate Mexicano mučačose in sinjorine fine iz južne Amerike. Ti bodo na Lentu ja zmrznili, če veš, da takrat skoraj vedno dežuje in pritiska mraz. :D Pa glej, da je do doma ne spiješ. Tequilo mislim. Sem, sem prenesel pozdrave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ne fiksaj ga, lepo prosim. Ne moreš v MB pripeljati brkate Mexicano mučačose in sinjorine fine. Ti bodo na Lentu ja zmrznili, če veš, da takrat skoraj vedno dežuje in pritiska mraz. :D Pa glej, da je do doma ne spiješ. Tequilo mislim. ... Nekaj za lušte: El Mariachi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 na konciu bo pa prišel hrabri Z injo piknil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 na konciu bo pa prišel hrabri Z injo piknil :whistle: Ta je pa čisto meni podoben... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ne fiksaj ga, lepo prosim. Ne moreš v MB pripeljati brkate Mexicano mučačose in sinjorine fine iz južne Amerike. Ti bodo na Lentu ja zmrznili, če veš, da takrat skoraj vedno dežuje in pritiska mraz. :D Pa glej, da je do doma ne spiješ. Tequilo mislim. Sem, sem prenesel pozdrave. No, če se zmeniva za srednjo Ameriko, je vse OK. :rolleyes: Ne bom spila tequile doma, jo bomo pri ML! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ta je pa čisto meni podoben... :whistle: No ja, ... približek približka. :whistle: :winkiss: Zdrawc, ti si en bimbo, da veš! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Lahko noč, toteki! :worship: Vidimo se čez 2 tedna pri ML, dan prej, torej ravno prav, prifrčim domov. Pridni bodite. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 na konciu bo pa prišel hrabri Z injo piknil :whistle: :hmm: Ne verjamem, da bo hrabri Zoro injo piknil. So posledice njegovih injo piknil ponavadi takšne. V tem primeru pa adijo mopek. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 No ja, ... približek približka. :whistle: :winkiss: V pikanju.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Mutika sporoča, da je v Frankfurtu. Vse lepo pozdravlja, je utrujena in pogreša naš topli objem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) Mutika sporoča, da je v Frankfurtu. Vse lepo pozdravlja, je utrujena in pogreša naš topli objem. Logično, da je utrujena in premražena. Kdo pa danes še potuje v Mexico s poštno kočijo? Toti Lentari so res pravi lojzeki. Še dobro, da niso šli s flosom.:whistle: Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Zdrawc, ti si en bimbo, da veš! :rolleyes: to že dolgo wem :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Logično, da je utrujena in premražena. Kdo pa danes še potuje v Mexico s poštno kočijo? Toti Lentari so res pravi lojzeki. Še dobro, da niso šli s flosom.:whistle: Kaj ti si v vodi stal, ko ti je žnider mero jemal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Logično, da je utrujena in premražena. Kdo pa danes še potuje v Mexico s poštno kočijo? Toti Lentari so res pravi lojzeki. Še dobro, da niso šli s flosom.:whistle: Mutika, znana pod vzdevkom Calamity Jane :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se