ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Dogovorjeno..pridem(va)!!! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Lobo :winkiss: , daj pobrzdaj mal Rockyja, če jutri prideta se tudi jaz podam v zimsko vzdušje in pridem, da vaju vidim, če ne pa vsaj Rockyja zbrci mal, da bo vsaj kak kilometer naredu...al se toliko boji za stare revmatične kosti..... kot jaz....... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Torej predlagam zborno mesto za jutri, zato ker še nobedn drugi ni dal pametnega predlogaBencinska pumpa OMV pri Polskavi (na ravnini). Majo bife, wc in lahko tankamo. ODHOD ob 9:00 Ti pa si dal pametnega? Kaj ti si se v Polskavo preselil? Zato si nisi domislil kakega zbornega mesta v Mariboru. :P Prideva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Dogovorjeno..pridem(va)!!! Ne pridem(-)va.....Totega viteza se pa ahčite.....Je moj kolega :whistle: :naughty: Drugače pa vreji ded.... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Lobo :winkiss: , daj pobrzdaj mal Rockyja, če jutri prideta se tudi jaz podam v zimsko vzdušje in pridem, da vaju vidim, če ne pa vsaj Rockyja zbrci mal, da bo vsaj kak kilometer naredu...al se toliko boji za stare revmatične kosti..... kot jaz....... :winkiss: :winkiss: Žal ne morem. Mam drugo delo. Kramp pa lopata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Žal ne morem. Mam drugo delo. Kramp pa lopata. te pa hiti, da ti zemla ne zmrzne :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 te pa hiti, da ti zemla ne zmrzne :rolleyes: Rajši počasi, da te volja mine, pol pa hop na moped :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ti pa si dal pametnega? Kaj ti si se v Polskavo preselil? Zato si nisi domislil kakega zbornega mesta v Mariboru. :P Prideva. Midva se lahko dobima ob pol 6 v Šentilju pa grema preko Graz -a ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Rajši počasi, da te volja mine, pol pa hop na moped :naughty: Volja me je že zdavnaj minila. Delam še samo iz obupa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Volja me je že zdavnaj minila. Delam še samo iz obupa. Pusti tisti hrib, pa jutri pridi zraven :worship: lahko pa gremo mi enduristi pol pa ti splaniramo tisti hribček... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Žal ne morem. Mam drugo delo. Kramp pa lopata. pa drugo leto . :naughty: :whistle: :naughty: .....................kot letos upam, da začnem sezono v tako dobro uvoženi ekipi :worship: :worship: :worship: kot sem jo letos, ja fajn je bla tista gor v Logarsko, Lobo, drugo leto boš pa ti otvoritveno organiziral........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Lobo :winkiss: , daj pobrzdaj mal Rockyja, če jutri prideta se tudi jaz podam v zimsko vzdušje in pridem, da vaju vidim, če ne pa vsaj Rockyja zbrci mal, da bo vsaj kak kilometer naredu...al se toliko boji za stare revmatične kosti..... kot jaz....... :winkiss: :winkiss: Rocky je javil, da gre... Tako da pripravi šal, tople rokavice, termovko in ostale potrebščine za zimske dni. :) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Pusti tisti hrib, pa jutri pridi zraven :worship: lahko pa gremo mi enduristi pol pa ti splaniramo tisti hribček... :yea1: Ko se jaz povzpnem na svoj hribček, Boga od zgoraj dol gledam. In po enem mesecu dela pri meni bi začel hodit na dopust na kraje podobne Golemu otoku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ko se jaz povzpnem na svoj hribček, Boga od zgoraj dol gledam. In po enem mesecu dela pri meni bi začel hodit na dopust na kraje podobne Golemu otoku. Ok, pol ti ne bomo enduraši splaniral grib... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ok, pol ti ne bomo enduraši splaniral grib... :yea1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: Kaj je, a si ti mutast, al butec po defoltu??? :evilgrin: Sereš tote smajlije okrog in nabijaš poste, višek inteligence pač......Ma svašta majka rodi..... :evilgrin: Popravljeno November 2, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Žal ne morem. Mam drugo delo. Kramp pa lopata. Ja, ja. :devil: :evilgrin: Z Rockyem in Dančijem smo se dogovorili, da se dobimo ob 9. uri na Tržaški bencinski črpalki pri Štajerskem avtodomu. Popravljeno November 2, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kaj je, a si ti mutast, al butec po defoltu??? :evilgrin: Sereš tote smajlije okrog in nabijaš poste, višek inteligence pač......Ma svašta majka rodi..... :evilgrin: yes; kaj si pa ti mislu; mal poglej al pa preberi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 yes; kaj si pa ti mislu; mal poglej al pa preberi! Poglej, poglej konstruktivni idiot :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Midva se lahko dobima ob pol 6 v Šentilju pa grema preko Graz -a ... :worship: Ne bo šlo, ker imaš ti ob tej uri še oke dol zalepljene. :zzz: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Poglej, poglej konstruktivni idiot :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: hvala enako (ostalo nebom pisal), veš kaj mislim, ko si pameten :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ne bo šlo, ker imaš ti ob tej uri še oke dol zalepljene. :zzz: :D Ni res, takrat edino bolj bejlo gledam :naughty: ker sem takrat na mamiki :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ola, Toteki! Dragi vsi!Vsem hvala za dobre zelje, drzite pesti, da frcanje nazaj ne bo predolgo trajalo ... pot zacenjam v soboto, 3.11. ob 11h, doma pa bom 4.11., na Brniku okoli polnoci ... bljek. OK. Te pričakamo z mopeki ob polnoči na Brniku. :whistle: Srečno in varno pot. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ni res, takrat edino bolj bejlo gledam :naughty: ker sem takrat na mamiki :worship: :slap: Idi raje na ženo. :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Zaj pa grem na en domači šnops, da uničim bacile. :evilgrin: Bolan si? Božček. :friend1: Popravljeno November 2, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se