šokac Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) In ti to kr tak, po domače.... Kaj pa jaz kot šef? No ja, ok....naj jim bo. Saj si mi rekel, da lahko samoiniciativno tudi brez tebe kako pametno odločitev sprejmem. Drugače pa, sorry šefe, če sem naredil napako. -_- Obljubim, da se bom poboljšal in se vedno še prej posvetoval s teboj. :grim Popravljeno November 4, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Kako hujšaš? Tako, da manj ješ ali da več sexaš? :hmm: Zagotovo večkrat na dan jem kot sexam. Ti si starejši in bolj izkušen. :hmm: Kaj mi svetuješ za v prihodnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Zagotovo večkrat na dan jem kot sexam. Ti si starejši in bolj izkušen. :hmm: Kaj mi svetuješ za v prihodnje? Svetujem ti, da manj ješ in več sexaš. Hitro boš shujšal in še denar od hrane boš prišparal. In pol si lahko naslednje leto kupiš pravi motor ali pa mogoče celo BMWeja. Mater ej, bi bil glavni frajer v Cukeršpici. Aja, da ne pozabim. Teqila je že vkrcana na letalu in je na poti proti SLO. Tak da lahko počasi privlečete krigle na svetlo. Penzl je pa itak reko, da bo črve nalovil. Pod deskami na gnoju so najlepši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Teqila in Mutika sta že v avtu in na poti na Štajersko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Teqila in Mutika sta že v avtu in na poti na Štajersko. :grupni: :yea1: :010 Pa srečno vožnjo še teh nekj km do doma, Mutika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Kako hujšaš? Tako, da manj ješ ali da več sexaš? :hmm: Čaki malo. Nabavila si tekilo z imenom Janša? Pa ti nisi normalna. Oziroma niso normalni Mehikanosi. Pa jaz lahko pozabim na limono sol in tekilo v torek. Delam ta teden popoldan. Oni tvoj bivši sosed je zopet šel nad lignje v Dalmacijo. :004 Presneto, no! Pokliči ga, da te pride v torek nadomeščat! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :grupni: :yea1: :010 Pa srečno vožnjo še teh nekj km do doma, Mutika! Hvala, draga MATjuška! Sem že doma. Kufra še odprla nisem, tak da upam, da je tequila še znotraj flaše. Utrujena pa sem, ej, ... menjala sem 3 letala, potovala 2 dni. V zadnjih 10-tih dneh sem 12x vzletala in pristajala ... kot čarovnica, ha? Pa metlo sem posodobila, zdaj je turbo. Ampak, ves čas se nekaj kvari. Zato sem jo do nadaljnjega postavila v kot. Zdaj bom pridna in bom doma. Veselim se torka! Jupi! :yea1: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 jutro v 02 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 jutro v 02 :worship: Dobro jutro tudi tebi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 jutro v 02 :worship: Flek nazaj v 03! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Mutika, dobrodošla nazaj :004 Lep dober delovni večer vsem skupaj v 02 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Lep dober delovni večer vsem skupaj v 02 :winkiss: Lep dober "nedelovni" večer vsem v 03 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Flek nazaj v 03! :D Čer in hvala za jutranje pozdrave :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Kaj zaj to kr nekaj, dobro jutro sem, dober večer tja, pa take pizdarije!!!! Koga pri mili pizdi materni to zanima!!! :angry: Dober večer vsem skupaj in basta!!! Zaj pa mi naj nekdo pove, če se jutri dobimo na piru pa tekili, al ne? Podmornice že dolgo nisem pil in se mi kr nekak lušta... Popravljeno November 5, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Kaj zaj to kr nekaj, dobro jutro sem, dober večer tja, pa take pizdarije!!!! Koga pri mili pizdi materni to zanima!!! :angry: Dober večer vsem skupaj in basta!!!Zaj pa mi naj nekdo pove, če se jutri dobimo na piru pa tekili, al ne? Podmornice že dolgo nisem pil in se mi kr nekak lušta... Uf na tole pa še jst pridem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Smeh :lol1: Moj ata je najmočnejšejši od vseh sploh! :grrr Tudi tebi: Dober večer vsem skupaj in basta!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Kaj zaj to kr nekaj, dobro jutro sem, dober večer tja, pa take pizdarije!!!! Koga pri mili pizdi materni to zanima!!! :angry: Dober večer vsem skupaj in basta!!!Zaj pa mi naj nekdo pove, če se jutri dobimo na piru pa tekili, al ne? Podmornice že dolgo nisem pil in se mi kr nekak lušta... Od kar si se začel s Štamperlim družit :rolleyes: si postal prava "žvad"... :kva2: Bom rekel :worship: imejte se... :worship: Popravljeno November 5, 2007. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Kaj zaj to kr nekaj, dobro jutro sem, dober večer tja, pa take pizdarije!!!! Koga pri mili pizdi materni to zanima!!! :angry: Dober večer vsem skupaj in basta!!!Zaj pa mi naj nekdo pove, če se jutri dobimo na piru pa tekili, al ne? Podmornice že dolgo nisem pil in se mi kr nekak lušta... Halo, človeček (Vaupotek) ki vozi skuter, pa je res malo preveč grob! Pomiri se, sicer ti bomo dali nazaj blokado, pa 45km/h pa konec!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Ponovna predstavitev: Ker sem imel probleme, da se predstvim kot UTT ( sem neumnež, ki nisem skapiral, da se moram predstaviti s svojim nick-namejom ko se dobite), sem spremenil svoj UTT v Marvin(2) ( ker je en Marvin že! ) Preimenovanje v Marvin-a pa zato, ker me Marvin v 'Štoparskem vodniku po galaksiji' najbolje okarakterizira. ( To je rekla moja žena, ker nisem tako samokritičen ) Jebi ga, sliko Garfielda pa bom tudi spremenil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Ponovna predstavitev:Ker sem imel probleme, da se predstvim kot UTT ( sem neumnež, ki nisem skapiral, da se moram predstaviti s svojim nick-namejom ko se dobite), sem spremenil svoj UTT v Marvin(2) ( ker je en Marvin že! ) Preimenovanje v Marvin-a pa zato, ker me Marvin v 'Štoparskem vodniku po galaksiji' najbolje okarakterizira. ( To je rekla moja žena, ker nisem tako samokritičen ) Jebi ga, sliko Garfielda pa bom tudi spremenil. doberr je ne jezi se :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 že grem na vrt črve nabirat Jaaaa, Bremzl, črve ti prineseš, jaz pa limone (upam, da bom dobila limete, ki so taprave in jih Mehičani žvečijo zraven), sol in seveda, tisto, kar je na srečo ostalo v steklenici, uuuffffff! Je pa kufer vseeno malo dišal = zaudarjal. Mehičani so pač ležeren narod in še štopli za flaše niso tisto, kar naj bi bili. Jupi, jutri se veselim, da vas spet vidim, klapa! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Mutika, dobrodošla nazaj :004 Lep dober delovni večer vsem skupaj v 02 :winkiss: :004 Hvala, Kec. Prideš jutri? Cool! :OK: Motoristek, zakaj pa te ti ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Kaj zaj to kr nekaj, dobro jutro sem, dober večer tja, pa take pizdarije!!!! Koga pri mili pizdi materni to zanima!!! :angry: Dober večer vsem skupaj in basta!!!Zaj pa mi naj nekdo pove, če se jutri dobimo na piru pa tekili, al ne? Podmornice že dolgo nisem pil in se mi kr nekak lušta... Kaj si nor kakšen bes. Rojen za mafijca. :grim Pridem, če mi bo uspelo pravočasno pripluti nazaj v luko. Popravljeno November 5, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Jaaaa, Bremzl, črve ti prineseš, jaz pa limone (upam, da bom dobila limete, ki so taprave in jih Mehičani žvečijo zraven), sol in seveda, tisto, kar je na srečo ostalo v steklenici, uuuffffff! Je pa kufer vseeno malo dišal = zaudarjal. Mehičani so pač ležeren narod in še štopli za flaše niso tisto, kar naj bi bili. Jupi, jutri se veselim, da vas spet vidim, klapa! :yea1: YODLEEEEE!!!!! WELCOME BACK!!!!! Smo te spremljali :naughty: :naughty: :naughty: (no hja... bolj točno rečeno... tvoje poste :blush: ) Upam, da si se naspančkala pa spočila od poti! Fajn se ga amejte, pa fajn u mixu opjante autohtone vrste vrlih slovenskih mnogočlenarjev, hi,hi,hi... joke lupčeka usm ke gor... Popravljeno November 5, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Tebi je lahko, lo prideš sam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se