Mutika Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 :oops: :oops: :oops: Hitim, pa delam norije ... kaj že sama sebi odgovarjam? Zdravstveno podkovani ... a je to v mojih letih že znak demence??? :P :P :P Se pozna, da sem brez uh ... :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SasBK3 Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 ...če ti že noben ne odgovori pa vsaj vedi da te beremo. Ti kar piši!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 ...če ti že noben ne odgovori pa vsaj vedi da te beremo. Ti kar piši!!! :whistle: Yeah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Glej, da se do jutri naspiš ... te čaka pot v Mb, k ML. P.S.: upam, da si počel vsaj kaj koristnega, med tem, ko nisi spal. :whistle: Bom delal na tem. :winkiss: Utrjeval dobre medosedske odnose :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Pozdravljeni, nuladvajeki ;) V četrtek bom verjetno v 02... gre kdo oz. a zanima koga: http://www.agencija-oskar.si/01-naslovnica...-predavanja.htm ? Pa še eno vprašanje - mi lahko kdo pove, kje je Vagant? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Pozdravljeni, nuladvajeki ;) V četrtek bom verjetno v 02... gre kdo oz. a zanima koga: http://www.agencija-oskar.si/01-naslovnica...-predavanja.htm ? Pa še eno vprašanje - mi lahko kdo pove, kje je Vagant? He he na temle potovanju je bil pa ataKeC pred dvema mesecema :D Svetovne fotke, se splača, zelo zanimiva zadeva :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 He he na temle potovanju je bil pa ataKeC pred dvema mesecema :D Svetovne fotke, se splača, zelo zanimiva zadeva :worship: Zanimivo... pred davnimi leti sem tudi sama potovala z Oskarjem, se od njega ogroooomno naučila, preizkusila pa sem se tudi kot vodič... Oskar (ata Oskar osebno) je name skozi ta popotovanja naredil izjemen vtis. Ga že kar malo pogrešam... Pa ne samo njega, tudi potovanja z njim. Vrhunska doživetja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) res so mi uhe odpadle ... :cry: ... saj ne morem o tem niti govoriti ... :cry: :cry: :cry: . Pomiri se in ne dramatiziraj s totimi odpadlimi uhami. Bomo že uredili. Tina Turner ima baje zelo velike sramne ustnice. En del bi naj dala že za uhelj Niki Laude in ni vrag, da ne bo dala še za tvoje moto uhe. Ja, ja. Že šibam toteki... :chase: Popravljeno November 12, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Pozdravljeni, nuladvajeki ;) V četrtek bom verjetno v 02... gre kdo oz. a zanima koga: http://www.agencija-oskar.si/01-naslovnica...-predavanja.htm ? Pa še eno vprašanje - mi lahko kdo pove, kje je Vagant? Oj, Aja! izvoli: Društvo popotnikov Vagant MariborUradne ure v pisarni na Jurčičevi 8 v Mariboru: ponedeljek od 17:00 do 19:00sreda od 12:00 do 14:00 Seveda pa smo dosegljivi 24 ur na dan na našem e-mail naslovu info@vagant.si! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Pomiri se in ne dramatiziraj s totimi odpadlimi uhami. Bomo že uredili. Tina Turner ima baje zelo velike sramne ustnice. En del bi naj dala že za uhelj Niki Laude in ni vrag, da ne bo dala še za tvoje moto uhe. Ja, ja. Že šibam toteki... :chase: Bolje, da brzo, jako brzo trčiš ... još brže! :angry: :evilgrin: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Zaj sn glih sebe zakelal z no vredi kajlo kruha in dodatkom. pazi, da bo Benko drugo leto še vleku tvojo težo, ker če ne boš moral Triumfa kupit :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 pazi, da bo Benko drugo leto še vleku tvojo težo, ker če ne boš moral Triumfa kupit :headbang: :headbang: Zakaj Angleža? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Zakaj Angleža? Jaz mislim, da te žali.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Lahko noč, toteki, zaspančki, lenobneži ... :whistle: . Se veselim, da se jutri spet vidimo! :worship: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Mogoče bo tudi kakšna okrepitev iz 03 ... :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Zakaj Angleža? čez Angleža ga baje ni, čez Nemca sploh ne,a mpak Yaponci so pa še zmeraj najbolj vzdržljivi :krneki: :krneki: če bi naredili lepega BMW, bi ga tudi jaz kdaj kupila, kaj naj same rogovile kupim.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 čez Angleža ga baje ni, čez Nemca sploh ne,a mpak Yaponci so pa še zmeraj najbolj vzdržljivi :krneki: :krneki: če bi naredili lepega BMW, bi ga tudi jaz kdaj kupila, kaj naj same rogovile kupim.... :headbang: Tati, draga, motiti se je ćloveško. In ti si v tem postu zelo človeška. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Dobro jutro iz 03! :worship: Res, da je danes malo mrzlo, vendar se bomo počasi ogreli; :whistle: LP vsem skupaj :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Ojlala, tudi jaz dobro jutro, vsem! Tudi v 03, hvala. Utrujena sem že danes zjutraj. Uh, kako zoprn dan me čaka. Toteki, danes se vidimo, ne? Upam. :worship: P.S.: V penzijo bi ... :cry: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Ojlala, tudi jaz dobro jutro, vsem! Tudi v 03, hvala. Utrujena sem že danes zjutraj. Uh, kako zoprn dan me čaka. Toteki, danes se vidimo, ne? Upam. :worship: P.S.: V penzijo bi ... :cry: ! Haloooo. V penzijo bi šla? Pa ne sedaj, ko je vse dogovorjeno, da dobiš nove uhe. Je že vse dogovorjeno s Tino. Na sliki zadovoljen Niki z novim uhljem in fant, ki je na koncertu Tine razkril, skrivnost njenih velikih ustnic. :D Se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Mutika, točno take kosmate dobiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Tati, draga, motiti se je ćloveško. In ti si v tem postu zelo človeška. :winkiss: saj veš, da te moram mal jeziti, kdo bi te, če ne jaz..... :krneki: :krneki: :krneki: motim se baje zato, ker hočem kupiti 900 oz. 1000 kubični motor z katerim baje ne bom nič hitrejša...., pravijo izkušeni motoristi.... :headbang: :headbang: :headbang: lep dan vsem MB............ :winkiss: :winkiss: mi je včeraj en zelo simpatičen MB polepšal večer z svojim klicem, ja fejst fante maste v MB..... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 ...motim se baje zato, ker hočem kupiti 900 oz. 1000 kubični motor z katerim baje ne bom nič hitrejša...., pravijo izkušeni motoristi.... :headbang: :headbang: :headbang: ... Odvisno kaj nameravaš kupiti. S kakšno drek pumpo verjetno res ne boš hitrejša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 saj veš, da te moram mal jeziti, kdo bi te, če ne jaz..... :krneki: :krneki: :krneki: motim se baje zato, ker hočem kupiti 900 oz. 1000 kubični motor z katerim baje ne bom nič hitrejša...., pravijo izkušeni motoristi.... :headbang: :headbang: :headbang: boš hitrej :grim . . . . . . . . . v pušpanu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Oj, Aja!izvoli: ..... :) Hvala :) Bom pogledala na zemljevid... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se