Lobo Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 ...ti kresnička Lobotova, počaki do pomladi..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Upam, da bom zdržal. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Glej ti njega... Namesto da bi zaradi družbe (beri mene) prišel. :( saj sem zrdečo tudi odojke označil.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 saj sem zrdečo tudi odojke označil.... :winkiss: A zaj sem pa še debeli!!!!!! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 saj nikjer ne piše"debeli"..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) A zaj sem pa še debeli!!!!!! :( :grim :grim :grim FATASSMOTHAFUCKA!? :P :whistle: Popravljeno November 16, 2007. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 A zaj sem pa še debil!!!!!! :( Kaj se zgodi, če črke premešamo.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kaj se zgodi, če črke premešamo.... :lol1: Pa poglejmo: motoristek....hmmm: rit ostane moostek ko ostane moste moste, ki pa niti niso tako male Torej RIT KO MOSTE!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 :grim :grim :grim FATASSMOTHAFUCKA!? :P :whistle: Čuj ti periferist, ne špilaj se z mano!!!! :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Pa poglejmo: motoristek....hmmm: rit ostane moostek ko ostane moste moste, ki pa niti niso tako male Torej RIT KO MOSTE!!! :P Moto-ris-tek....kad ga vidiš..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kaj je Toteki, nič se nea vozite z motori :grim sm bil dans v MB, pa v Radgoni, pa na Cukr Špicu, pa Ceršaku, pa Šentilju, pa spet MBju pa nism vido niti enga motorja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Tati, nobena ženska ne more biti tako za****, kot so lahko moški trmasti. :whistle: Sicer pa, ej, nikogar ne bom spraševala, ti enkrat lepo pridi, pa si bova kar sami kaj povedali, hm? :) Verjetno se boš strinjala z menoj, da če se vsi potrudimo, ne more biti drugače, kot da se imamo fajn. Saj pa smo motoristi, a nismo? :worship: s tem se zopet ne strinjam, ampak verjamem, da imaš ti več izkušenj, ker si starejša, samo, veš ženske....res je to en čuden svet...... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: motoristi- ampak jaz se jih včasih kar mal ......, ker samo še njih poznmam, se z njimi družim skoz, še v postelji imam enega presneto včeraj je bila 8 obletnica mojega vozniškega " A ", potem veš koliko časa.......pa še prej... so pa fajn, raje 100 moških v družbi kot 3 ženske..... to je malo heca, saj drugače se pa kar da z mano, tudi redke ženske celo upajo z mano komunicirati, veš potem kako sem žleht, me je danes klicala ena stanovska kolegica in dejala, da je izredno vesela, da me je spoznala, pa sem ji rekla, če resno misli.... :headbang: :headbang: pa saj nisem tak zmaj, ne Lobo, on me pozna najbolj..... od Totekov.... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Čuj ti periferist, ne špilaj se z mano!!!! :fight1: :o . Pa menda ja ne bi lamal zlamanega? :surrender: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 :o . Pa menda ja ne bi lamal zlamanega? :surrender: :naughty: Zakaj pa ne? Pa dama pol na jutup gor, kao kripl vs kripl. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 pa saj nisem tak zmaj,... :grrr :grrr :grrr , zmajevka. Maš pa plus, da si bolj tihe sorte. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 ...kao kripl vs kripl. :D ...ampak obvezno oba s cvikeri. :grim Da bo škoda še večja... Nič, po tak hudem :lol1: fajtu sem vedno nekak lačn. Grem na odojka. Repete namreč. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Nič, po tak hudem :lol1: fajtu sem vedno nekak lačn. Grem na odojka. Repete namreč. :P Kam...........za odojeka vaju jaz obadva sam zlamam :evilgrin: Nič, po tak hudem :lol1: fajtu sem vedno nekak lačn. Grem na odojka. Repete namreč. :P Kam...........za odojeka vaju jaz obadva sam zlamam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kam...........za odojeka vaju jaz obadva sam zlamam :evilgrin: Kam...........za odojeka vaju jaz obadva sam zlamam :evilgrin: Nene tolko čivkaj, raje pridi v torek, pa se boste tam zmenli, keri bo kerega vkup zlamal. Howgh. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 s tem se zopet ne strinjam, ampak verjamem, da imaš ti več izkušenj, ker si starejša, samo, veš ženske....res je to en čuden svet...... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: motoristi- ampak jaz se jih včasih kar mal ......, ker samo še njih poznmam, se z njimi družim skoz, še v postelji imam enega presneto včeraj je bila 8 obletnica mojega vozniškega " A ", potem veš koliko časa.......pa še prej... so pa fajn, raje 100 moških v družbi kot 3 ženske..... to je malo heca, saj drugače se pa kar da z mano, tudi redke ženske celo upajo z mano komunicirati, veš potem kako sem žleht, me je danes klicala ena stanovska kolegica in dejala, da je izredno vesela, da me je spoznala, pa sem ji rekla, če resno misli.... :headbang: :headbang: pa saj nisem tak zmaj, ne Lobo, on me pozna najbolj..... od Totekov.... :winkiss: :winkiss: Glede izkušenj se res ne motiš, pa tudi starost je prednost, ker prinaša modrost, pa še kot staro vino sem. :rolleyes: Nikar naj te ne skrbi, Lobo in ostali naši toteki so čisto pohlevni, le tisto čmigo, kjer je hmelj glavna začimba, jim na mizo postaviš, pa se jim okol glave reži. Punce pa smo itak same fajn babe. Če praviš, da si ostra, si pač ostra, ne vidim razloga, zakaj bi bila brez razloga takšna, kajne? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Nikamor in nič brez mene!!!! B) Ja, no, le kako pomisliš kaj takega ... brez tebe, srce mamino? Nikamor, niti v sanjah ne! :P :winkiss: Glej ti njega... Namesto da bi zaradi družbe (beri mene) prišel. :( Ne taradi tebe ... pride zaradi mene. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 A se ni v torek nekaj govorilo o današnji invaziji Ftuja? A je blo za kaki drugi dan rečeno?! D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Ja, no, le kako pomisliš kaj takega ... brez tebe, srce mamino? Nikamor, niti v sanjah ne! :P :winkiss: Ne taradi tebe ... pride zaradi mene. :whistle: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 A se ni v torek nekaj govorilo o današnji invaziji Ftuja? A je blo za kaki drugi dan rečeno?! D. Se pridružim. Po 8.uri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 ...pa saj nisem tak zmaj, ne Lobo, on me pozna najbolj..... od Totekov.... :winkiss: :winkiss: Zaenkrat si še samo zmajček. :004 A se ni v torek nekaj govorilo o današnji invaziji Ftuja? A je blo za kaki drugi dan rečeno?! D. Ne danes. 23.11. Poglej v temo Ptujčani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 A se ni v torek nekaj govorilo o današnji invaziji Ftuja? A je blo za kaki drugi dan rečeno?! D. Uh, danci, ti si že pri ML na štiri uhe poslušal, kaj bo šele v torek pri Frirajdersu, ko imaš bojda 3 cm peški do tja ... lahko greš peš še do Ptuja, glede na gostoto gostiln boš do petka ravno prispel. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Lahko noč, dragi toteki! :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se