Lobo Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Dobroooo juutroooo! A ste že vstali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Dobroooo juutroooo! A ste že vstali? Da,da,da.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Dobroooo juutroooo! A ste že vstali? Jutro ... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Da,da,da.... :grim Jutro ... :zzz: Pol pa na delo! Ne mi sedaj na netu viset in zabušavat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Pol pa na delo! Ne mi sedaj na netu viset in zabušavat. Ko se mi bi le dalo... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Pol pa na delo! Ne mi sedaj na netu viset in zabušavat. Dobro jutro Totekom in tebi.Ne govori z polnimi usti... :004 za šefa kuhinje in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Pol pa na delo! Ne mi sedaj na netu viset in zabušavat. Ma kako jutro neki :angry: ...jaz sem že na šihtu :wacko: ....banda motoristična, kaj ste še včerajšnji? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Dober dan, toteki! :D B) Ne bom povedala, ob kateri uri sem se odnesla ven iz postelje ... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Vidimo :naughty: poldne.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Ajde banda, vun iz gnezd in sneg šauflat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Ajde banda, vun iz gnezd in sneg šauflat! Dobro jutro še iz našig koncev v 02 Ga mate že za šaflat ?, Pri nas ga je cca 2 cm ampak še vztrajno (čeprav na drobno) pada . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Mož je pravkar končal branje nove knjige z naslovom "Lahko ste gospodar v svoji hiši". Oddrvel je v kuhinjo in stopil naravnost proti ženi. Uprl je prst v njen obraz in ostro dejal: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me zbrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Nato mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal,ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da upravnik pogrebnega zavoda!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Dobro jutro še iz našig koncev v 02 Ga mate že za šaflat ?, Pri nas ga je cca 2 cm ampak še vztrajno (čeprav na drobno) pada . Mah ni še neke panike....sicer kar lepo naletava,ampak se ne pozna kaj dosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Dobro jutro še iz našig koncev v 02 Ga mate že za šaflat ?, Pri nas ga je cca 2 cm ampak še vztrajno (čeprav na drobno) pada . Zvečer pade prva nočna letos :naughty: :evilgrin: ,drugače pa se trudijo in posipavajo ceste :whistle: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 dan iz zasneženega CE v 02 :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 dan iz zasneženega CE v 02 :worship: :naughty: zaenkrat še dobro jutro, dan je po 12h... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 zaenkrat še dobro jutro, dan je po 12h... :zzz: ok :worship: sory Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Hmm, a bi se šel kdo Roglat danes po poldne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 kot so lahko moški trmasti. :whistle: Kdo je trmast? Mi moški, da smo trmasti? Mutika, prosim no. V katerem ženskem cajtungi pa si to prebrala? Me je včeraj zvečer moja nekaj razkurila. Jezen sem bil ko hudič. :devil: Ko je večerja bila pripravljena, me je najmanj šestkrat vztrajno in trmasto klicala naj pridem jest. Jasno in glasno sem ji iz dnevne sobe povedal, naj me ne kliče, da ne bom jedel, lačen pa tudi ne bom. Ha, kdo je zdaj trmast? Jaz ali ona, ki me najprej razkuri, potem pa me še trmasto vabi k večerji? :trance_33_sleep: :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 (popravljeno) Hmm, a bi se šel kdo Roglat danes po poldne ? TI bi rad probal če gre FJR po snegu??? SMo že zadnjič ugotovili,da malce težje....SV1000S je boljša izbira... :lol1: :worship: Za testiranje Subarujčka sem pa takoj za... Popravljeno November 18, 2007. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Kdo je trmast? Mi moški, da smo trmasti? Mutika, prosim no. V katerem ženskem cajtungi pa si to prebrala? Me je včeraj zvečer moja nekaj razkurila. Jezen sem bil ko hudič. :devil: Ko je večerja bila pripravljena, me je najmanj šestkrat vztrajno in trmasto klicala naj pridem jest. Jasno in glasno sem ji iz dnevne sobe povedal, naj me ne kliče, da ne bom jedel, lačen pa tudi ne bom. Ha, kdo je zdaj trmast? Jaz ali ona, ki me najprej razkuri, potem pa me še trmasto vabi k večerji? :trance_33_sleep: :D :whistle: Popolnoma imaš prav. Drugič naj te samo enkrat pokliče in če ne prideš takoj, lahko pokliče mene na večerjo. Sigurno mi ne bo treba šestkrat rečt. :whistle: Sem vedno lačen. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Tisti je spominski.Vprašaj Egipčane kaj pomeni. Pomeni baje to, da so stari Egipčani, ki so na svojem mezincu imeli dolgi nohet, želeli povedati vsem ženskam, da imajo velike genitalne organe, s katerimi lahko zaplodijo veliko število otrok in tako zagotovijo dovolj veliko število potomcev. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 TI bi rad probal če gre FJR po snegu??? SMo že zadnjič ugotovili,da malce težje....SV1000S je boljša izbira... :lol1: :worship: Za testiranje Subarujčka sem pa takoj za... To smo včeraj opravili in kopali v mrazu pod avtom :( Sem mislil bolj na ski lauf pa druge zimske radosti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 (popravljeno) Vapo, ti si meni taki as ... :worship: ! :winkiss: Vapos amigos, sombreros, Mutikas, Tekilas... Popravljeno November 18, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se