Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

Vidla mnogo prej; odgovarjam pa pozno (ne upam pisat v temi kamor ne sodim - nisem iz štajerske :P :D ) ;

hvala za pozdrave :004 pa vračam!

Očitno so vsi preživeli :D!

Lp

Ti samo piši. Sodiš tudi v to temo, ker smo te posvojili.

Mislim, le kdo bi se branil tvoje kuhinje?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti samo piši. Sodiš tudi v to temo, ker smo te posvojili.

Mislim, le kdo bi se branil tvoje kuhinje?

Kopalnico ima? Kopalnico ima? Kopalnico ima!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kopalnico ima? Kopalnico ima? Kopalnico ima!

Ma. Pa jedilnico tudi.

Kaj ta lukbja kjer smo bili včeraj misli postat redno torkovo srečališče mariborskega krožka?

A ti ni všeč?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti ni všeč?

Saj lokal kot takšen je ne moti.

Moti jo to, da se tam ne držijo določenih umotvorov naše vlade in ne upoštevajo vseh zakonov........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moti jo to, da se tam ne držijo določenih umotvorov naše vlade in ne upoštevajo vseh zakonov........

Jebatga. Motoristi pač. Kakor na cesti, tako na zabavi. Če ne prekršiš vsake pol ure kakšen zakon ali predpis, si vrgel dan proč.

Moraš pa priznati, da je okolje ta pravo. Da družbe sploh ne omenjam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebatga. Motoristi pač. Kakor na cesti, tako na zabavi. Če ne prekršiš vsake pol ure kakšen zakon ali predpis, si vrgel dan proč.

Bravo Lobo :worship: ...saj tudi mene moti samo ena stvar,sam plac in družba je pa ta prava.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:xx: :kva2: :glare: :eek: :smoke: :yea2: :naughty: :music1: :smoke: :beer1: :beer2: :smoke: :beer2: :beer1: :beer2: :smoke: :drunk: :slap: :surrender:

U, mater tako "hudo" je bilo v nadaljevanju? Zgleda, da sva s Penzlom res prehitro zapustila prizorišče ... :huh: :slap:

Kaj ta lukbja kjer smo bili včeraj misli postat redno torkovo srečališče mariborskega krožka?

Ja kdaj sta bila pa vidva tam?

Sicer pa so okoli mize sedeli vsaj trije, ki se jim je tako smejalo (da so lahko lepo notri na toplem poleg pivca še kakšnega skadili) :kva1: , da če nebi imeli uh, bi jim dekl dvignilo ... :naughty: B) :beer1: :smoke:

Sicer pa ko smo že pri luknjah: tista pri Lipi je gromozanska ... :blink: . Če hočeš priti v lokal, moraš priti najmanj s konkretno plezalno opremo ali pa s helikopterjem (z zgornje strani) :hmm: . Lokal pa lahko zapustiš kvečjemu s padalom ali pa če te pridejo rešit gasilci ... :P :lol1: :naughty: :slap:

Se absolutno strinjam! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekam sumljivo mi je tole vaše strinjanje z mano in hvaljenje. Pa madona saj sem še živ. No vsaj upam.

Poglej se v ogledalo. Če te v ogledalu ni, potem... :xx: :alien1: :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V takih lukjah smo eni gor rasli ,

pa poglej kak smo vredi :naughty:

pa da še malo "reklame naredim"

v četrtek je tam nekaj zelooo zanimivega samo za pripadnice "nežnega " spola :010

p.s. barajte MATjuško

"ta grobi spol" pa lahko tacajt pri šanki počaka.... :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tekilo smo spili, pire smo spili, čaj so spili, pikada smo se našpilali, skratka fajn je blo. :grim

Mimogrede, poceni nudim inštrukcije metanja pikada..... :whistle: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno so vsi preživeli :D!

Lp

DOBRO JUTRO... KAJ SI NOR. UHHH.:wacko: :doze:

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Kaj mi lahko kdo pove, če sva midva z Lumpo tudi bila z vami?

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vapo, drugi torek bo tudi tak?

Kak? A ni vsak dan tak? :? :P

Valjda da bo.....................................................................še bolj nor!!!! :drunk: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če mene vprašate, še nikoli nisem čutila posledic torkovih moto-srečanj tako intenzivno, kot danes.

:P

Šele zdaj vas vse prav prisrčno polupčkam, toteki dragi!

:worship:

Tequila je bila ... no, meni dobra, upam, da vam tudi, a zame le premočna. Pa limete tudi, pa limone tudi, sploh pa sol.

KeC, si OK?

:whistle:

Svetovno se mi zdi, da je bilo vzdušje tako sproščeno. Super se mi je zdelo, da je vse tako domače. Uživala sem pa predvsem v odlični družbi, dobri glasbi, pa vesela sem bila vseh, čisto vseh vseh!

Je pa res, da se bo treba ponovno privadit na določene vonjave potem, ko prideš domov in ne spadaš med tiste, ki so jih nebuloze naše vlade v obliki prohibicijskih zakonov prizadele.

A se mi to ne zdi pomembno v primerjavi s tem, kako odlično sem se zabavala. Saj ste se vsi! Prav luškano vas je bilo opazovat!

:OK:

Hm, definitivno sem totalni luzer v metanju pikada, torej, Vapo, teorijo lahko obnoviva že jutri, ob čaju v Kibli (kot sva že itak zmenjena). Prakso pa spet naslednji torek.

:004

Če bo to postala naša nova luknja, sprašuješ, Mačica?

Nisem tista, ki bi o tem sodila, čeprav je meni ta "luknja" neznansko všeč. Mislim, da je večina tista, ki odloča. Naj se le-ta izjasni.

Lep dan vsem! In še na mnogo takšnih torkovih druženj, kjerkoli že bodo.

:winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekam sumljivo mi je tole vaše strinjanje z mano in hvaljenje. Pa madona saj sem še živ. No vsaj upam.

Si živ, brez skrbi, pa še kako. Saj boš leto obrnil ... :whistle:

:winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, alkohol je kurba.....

... tudi tisti iz druge strani sveta. Preverjeno po včerajšnjem konzumiranju.

Joooj, ... kak se že reč onemu, ki prede in brenči po moji glavi? Zdrawc?

Aja, ne, ... tiger. :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Kaj mi lahko kdo pove, če sva midva z Lumpo tudi bila z vami?

Sta bila. Samo je potem Lumpa omagala in si jo moral na rokah nesti do avta čez cesto. Tak mi je froc povedal. Jaz se samo nekih belih telet spomnim, ki so se mi motala pod nogami.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kak se že reč onemu, ki prede in brenči po moji glavi? Zdrawc?

:eek:

Mutika in Zdrawc, to je lepi par,

jutri bo poroka pa greta po otroka... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!