Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

Sn te vido zadnjič ko si šel, (ups pardon puzal iz nogometa). Pa bluzo si mi nekaj, da sanjaš, da si za božička želiš tako bjondo. :whistle: :evilgrin:

Kake bombe.....saj ni čudno da sn šol pol na kolena.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kake bombe.....saj ni čudno da sn šol pol na kolena.....

Po tem sranju, ki sva ga imela si rekel, da nikoli več na kolena. :D

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa že nea več pijem......... :whistle: Majn pa tui ne...... :evilgrin:

Več tak nea moreš, :naughty:

ker bi te pol greznca klicali :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tem sranju, ki sva ga imela si rekel, da nikoli več na kolena. :D

Ti pa nea med službenim cajtom kurvarije in pijanščine trajbaj,

ko te bo Lumpa v roke dobla boš za kazn na koruzi klečo. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko se bom pa spodaj postrigel, pa dobiš kocine ti. Si boš lahko naredil brado za na jadrnico. Boš zgledal kot pravi morski volk.

Mačine laufajo s polno paro. Samo škoda, da samo te na strojih v službi.

Lep dan vam želim Toteki in Štamprli.

Lobo , res hvala za povabilo na r.d. in torto, saj veš, sem šla raje na kralja živali k našemu dobremu poznavalcu teh dobrot....

pozdravček vsem v MB

Rockyju pa seveda hvala za sobotne :004 :004 :004 :004

kaR SE pa vaših furc tiče.........no se vam pridružim drugo leto, letos pa mislim, da sem cela odfurala svojo sezono, ne mislim tega zdaj uničiti, ker vem, da ne bi šlo samo malo, kaj hitro bi bilo preveč in seveda kakšen pušpan.,........ :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kaj ste nori, spet Šentiljska...OK OK ..jutri morn met fraj v službi ... že vidim ... ampak mačka me je pa še vedno strah

Za ziher mormo nekega KITAJCA porihtat, da ga bomo meli ko pesa, tak ko ITaliani :whistle:

Kaj zaj..kdo ima kitajc doma naj se javi :naughty: ... jaz bi mel eno kitajko :naughty:

DR.Big pa Danci, če me še 1x tak napijeta, te pa ... eh te pa se nea grem več .. res, ker to zadnjič ni blo več humano :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti pa nea med službenim cajtom kurvarije in pijanščine trajbaj,

ko te bo Lumpa v roke dobla boš za kazn na koruzi klečo. :evilgrin:

Dobro no, saj ne bom več. -_-

Spidek, si na šihti?

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek: Kaj to so te prejšnjo sredo posneli, dan po čagi na šentiljski? :hmm:

Ja tata :cry:

Z XR 800 sva se ga od žalosti napila, ker Slovenija igra tak slabi fusbal in, ker je slovensko skijanje v qurcu. :D

Pol pa ti naj hitro mine. Včeraj sem snel stopalke za mušter. Tako, da je zadeva že v delu.

kaj ste to samo šmarnico pil? :lol1:

Delali smo si špricare iz šmarnice in ribezovega vina. Motoristek, to moraš poizkusit.. :drunk:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol pa ti naj hitro mine. Včeraj sem snel stopalke za mušter. Tako, da je zadeva že v delu.

Mi bo, mi bo :grim .....za stopalke pa je še cajt...veš ki je še pomlad :P :whistle:

Aja, kaj letos bote šli spet gor na Koralpe :hmm: ..te bi midva z drago tudi šla zraven :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z XR 800 sva se ga od žalosti napila, ker Slovenija igra tak slabi fusbal in, ker je slovensko skijanje v qurcu. :D

Delali smo si špricare iz šmarnice in ribezovega vina. Motoristek, to moraš poizkusit.. :drunk:

:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BlueSpeed, naj ti hitro mine.Mija sma še tak edina ko jih čuvama ponoči, da jih nea keri vkrade.

Lahko noč Totike in Toteki.Jutri pa na Šentiljski c. :smoke: :beer2: :beer1: :smoke: :music2: :yea2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kaj ste nori, spet Šentiljska...OK OK ..jutri morn met fraj v službi ... že vidim ... ampak mačka me je pa še vedno strah

Za ziher mormo nekega KITAJCA porihtat, da ga bomo meli ko pesa, tak ko ITaliani :whistle:

Kaj zaj..kdo ima kitajc doma naj se javi :naughty: ... jaz bi mel eno kitajko :naughty:

DR.Big pa Danci, če me še 1x tak napijeta, te pa ... eh te pa se nea grem več .. res, ker to zadnjič ni blo več humano :headbang:

Kitajko? Jaz pa sem te razumela, da so imeli Italijani Kitajce, da pa so imele Italijanke Kitajke ... nisi malo pobrkal?

Al sem jaz pobrkala?

:unsure:

Kitajce pa ima doma Šokac. So do Cukeršpica iz Avtrije prišli. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BlueSpeed, naj ti hitro mine.Mija sma še tak edina ko jih čuvama ponoči, da jih nea keri vkrade.

Lahko noč Totike in Toteki.Jutri pa na Šentiljski c. :smoke: :beer2: :beer1: :smoke: :music2: :yea2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2:

Da bi nas keri vkrado? Te rabi šlepera! S cisternoj !!!

Juhu, jutri pa žurka!

:yea2: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kitajce pa ima doma Šokac. So do Cukeršpica iz Avtrije prišli. :whistle:

Tolko jih je spravil preko,da lahko zaj Palomo kupuje. :lol1: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za lepe želje. Sahurno da sma :grim ....edina prava arbajtera :grim :whistle:

.

.

.

.

.

.

.

P.S. Pride kdo jutri k ML? :hmm:

Popravljeno . Popravil BlueSpeed
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

škoda :doze:

Ja, Pupa, saj razumem, škoda je, ampak, saj se bomo zmenili. Ko bo lepše vreme, bomo spet vsi zunaj na vrtu ML sedeli, sem ziher.

Pa mogoče celo prej ... kdo bi vedel.

:winkiss:

Ojlala, dragi toteki, kako ste kaj?

:worship:

Danes pa Lobota pocmokamo, ha?

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pa Lobota razbijemo ko staro šibovje, ha?

No no no, saj pa ni tak slab. Ampak dobro, če ti tak rečeš, naj pač bo. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No no no, saj pa ni tak slab. Ampak dobro, če ti tak rečeš, naj pač bo. :P

Presneti šalabajzer Vapotovski, to je potvarjanje in zavajanje!

:evilgrin:

Ampak, se mi zdi, da bi bil razultat neugoden za Čaka ... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi 02 in pripadajoči(-e)!

Danes je TOREK in bi vas prosil, da rubriko ........pustite v Steyerische Nachricht v jutrišnji izdaji prazno, da ne bodo zopet kakšnega brezdomca spremenili v Š. Ikebano :beer2: Pa lepo se imejte na Šentiljski :yea1:

Sn te vido zadnjič ko si šel, (ups pardon puzal iz nogometa). Pa bluzo si mi nekaj, da sanjaš, da si za božička želiš tako bjondo. :whistle: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!