Mutika Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Na mene ne računat. Je preslab zrak. Škoda, bejba. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Na mene ne računat. Je preslab zrak. Hm, pojma nimam. Sicer veliko kokodakam, ampak pijem ne spljoh. :closedeyes: Bi moral kaki strokovnjak Vapo kaj povedat. Glede na prejšnji teden pa me prav zanima, če bo MATjuška Bremzla kar na ketni prpelala? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Glede na prejšnji teden pa me prav zanima, če bo MATjuška Bremzla kar na ketni prpelala? :unsure: Ne, bom prišla sama. :grim On pa bo ostal doma - ketna mu bo segnla samo do spodne štenge pri FR bufi :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 V kakem stanju so priprave na jutri??? :whistle: Zaloge so pripravljene.... :grupni: Upam, da imaš pripravljene prave zaloge - jutri se bojo namreč pile eksotične zadeve: lap-sang, darjeeling, roiboois, jasmin ... :evilgrin: No, mogoča pa bomo tudi kaj domačega: kamilice, bezeg, ... ali pa tavžentorožo :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Upam, da imaš pripravljene prave zaloge - jutri se bojo namreč pile eksotične zadeve: lap-sang, darjeeling, roiboois, jasmin ... :evilgrin: No, mogoča pa bomo tudi kaj domačega: kamilice, bezeg, ... ali pa tavžentorožo :whistle: . Ja,ja, se mi kar zdi :headbang: nekaj je blo po radiju da :beer1: pa kaki kratki bolj pomaga kot pa čajčki, pa še za ledvice je boljše :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Upam, da imaš pripravljene prave zaloge - jutri se bojo namreč pile eksotične zadeve: lap-sang, darjeeling, roiboois, jasmin ... :evilgrin: No, mogoča pa bomo tudi kaj domačega: kamilice, bezeg, ... ali pa tavžentorožo :whistle: . O, kriza ... Bremzl si je pa res skuhal čežano ... ampak, MATjuška, me babe smo s tabo! :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Glede na prejšnji teden pa me prav zanima, če bo MATjuška Bremzla kar na ketni prpelala? Kolko ga poznam, ni ketne ki bi ga zadržala. Pa makar zubima, on če da se oslobodi!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Upam, da imaš pripravljene prave zaloge - jutri se bojo namreč pile eksotične zadeve: lap-sang, darjeeling, roiboois, jasmin ... :evilgrin: No, mogoča pa bomo tudi kaj domačega: kamilice, bezeg, ... ali pa tavžentorožo :whistle: . Za ostalo me BK, ampak tavžentroža bo 100%... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Na mene ne računat. Je preslab zrak. Jebemuboga da je. Še majkl đekson je priključen na luft bombo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Kaj ste fižol jedli :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 jutro TOTI iz 03 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Jutro toteki :naughty: kaj zdaj ... kje bomo danes kako rekli pa spili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 dj MB.......... :naughty: Lobec........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: pa seveda Rockyju....... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ...Lobec........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: ... Tebi :004 :004 :004 Upam, da prideš na našo čago. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 ..pa kaki kratki bolj pomaga kot pa čajčki, pa še za ledvice je boljše :naughty: Eh; če pridem, prinesem univerzalni morilec težav zraven. Eden in edini: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Tebi :004 :004 :004Upam, da prideš na našo čago. če bom lahko prespala pri tebi.... :naughty: :winkiss: :krneki: :krneki: ja verjetno prideva, Jure je dejal, da se bo od 24. 12. kar na Štajersko preselil, malo bo v Savinjski, malo v MB, pa spet Savinjska, mal se bo družu s Štamprli, mal s toteki, sem mu pa svetovala, da si priskrbi rezervna jetrca..... :krneki: :krneki: v soboto greva verjetno v IMOB kombinezon zanj nekaj zrihtati, zame pa verjetno naročiti..... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Eh; če pridem, prinesem univerzalni morilec težav zraven. Eden in edini: :P Kaj ČE, definitivno prideš! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Jutro toteki :naughty: kaj zdaj ... kje bomo danes kako rekli pa spili? Ne tolko nea jamraj, ampak pridi, froc, zadnjič si strokiral! :evilgrin: Da se pozdraviš od sobotnega pikiranja na glavo ... :rolleyes: . Aja, joj, skoraj pozabila ... dober dan, dragi vsi toteki ! :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Dobro jutro Toteki! :010 :yea1: Danes naju žal nebo :cry: , oba imama zvečer obveznosti do sponzorjev. :alien1: Uživajte maximalno! :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Dobro jutro Toteki! :010 :yea1: Danes naju žal nebo :cry: , oba imama zvečer obveznosti do sponzorjev. :alien1: Uživajte maximalno! :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: He, he sporočam vam, da...............................................................................nea pridem, ker mam........................fuzbal............... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) He, he sporočam vam, da...............................................................................nea pridem, ker mam........................fuzbal............... :evilgrin: Glede na to, da 29.12.07 ni torek, in ne brcate ledra po telovadnici gor in dol, bi pa lahko prišel, da kako rečemo, in vse ostalo kaj spada zraven. :whistle: Popravljeno December 4, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Glede na to, da 29.12.07 ni torek, in ne brcate ledra po telovadnici gor in dol, bi pa lahko prišel, da kako rečemo,in vse ostalo kaj spada zraven. :whistle: To bi se pa znalo zares zgodit.......pa prit na kaki špricer...........pa da te vidim toto novo postavo....... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 To bi se pa znalo zares zgodit.......pa prit na kaki špricer...........pa da te vidim toto novo postavo....... :whistle: Postava je še skoraj ista, so se pa določeni člani zaradi vlažnih prostorov malo "iskrivili", če si mogoče opazil na zadnji slikci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Vanga - a lahk še men kakega sponzorja zrihtaš? :whistle: Jaz pa mogoče celo pridem. A 29. bi naj bil zaključek? V vsej poplavi teh jutro in noč in na wc grem ......... sploh ne sledim več, kaj se dogaja. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Vanga - a lahk še men kakega sponzorja zrihtaš? :whistle: Jaz pa mogoče celo pridem. A 29. bi naj bil zaključek? V vsej poplavi teh jutro in noč in na wc grem ......... sploh ne sledim več, kaj se dogaja. :kva2: Saj ta plontne bomo posebej obvestili kdaj bo čaga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se