_THUNDER_ Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Vanga - a lahk še men kakega sponzorja zrihtaš? :whistle: Saj pa maš sponzorja, ampak tvoj od tebe zahteva obveznosti v dopoldanskem času, moj pa je quattro pes, pa mi nalaga obveznosti še v večernem in nočnem času.Pa da mu je materna, mu materna. Raje bi z vami kaki pir spil, pa Vapota nasekal kako rundo v pikadu, pa žal danes ne gre skozi. Ajde, uživajte, mogoče se oglasim še kaj iz nočne tlake.Jutri ko pa pridem domov, pa upam da nebom bral o kakšnih nečednostih, ki bi se morebiti dogajale danes zvečer.Da o kakih fotkah niti ne govorim! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 To bi se pa znalo zares zgodit.......pa prit na kaki špricer...........pa da te vidim toto novo postavo....... :whistle: Hm, fajn bi bilo spoznat prvogimnazijalce v živo. :worship: Vanga - a lahk še men kakega sponzorja zrihtaš? :whistle: Jaz pa mogoče celo pridem. A 29. bi naj bil zaključek? V vsej poplavi teh jutro in noč in na wc grem ......... sploh ne sledim več, kaj se dogaja. :kva2: Oj, Alka, lubica ... daj se videt, no. Pogrešam te. :winkiss: Na čago pa boš te ja prišla, al'? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Aha, da nebom pozabil. Glede fešte, ki bi se naj zgodila 29. tega meseca, malo se lahko pomenite o tem kaj bomo dali v usta razen tekočih zadev, jaz lahko uredim, da nas pride obiskat kralj žiwali, tam od ene 30 kg, spremlja pa ga lahko še kakšna aviacija. Počasi bomo morali zaštartat intenzivne priprave na ta dogodek. Odpiram razpravo z delovnim naslovom:29.11 dan rapublike, 29.12 dan Totekov! :grupni: :grupni: :grupni: Popravljeno December 4, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Aha, da nebom pozabil.Glede fešte, ki bi se naj zgodila 29. tega meseca, malo se lahko pomenite o tem kaj bomo dali v usta razen tekočih zadev, jaz lahko uredim, da nas pride obiskat kralj žiwali, tam od ene 30 kg, spremlja pa ga lahko še kakšna aviacija. Počasi bomo morali zaštartat intenzivne priprave na ta dogodek. Odpiram razpravo z delovnim naslovom:29.11 dan rapublike, 29.12 dan Totekov! :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Vangec, ti si meni taki car! :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 boh was nima rad :headbang: 29ga mam jaz služben zaključek...........k pa nea morm falit :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Aha, da nebom pozabil.Glede fešte, ki bi se naj zgodila 29. tega meseca, malo se lahko pomenite o tem kaj bomo dali v usta razen tekočih zadev, jaz lahko uredim, da nas pride obiskat kralj žiwali, tam od ene 30 kg, spremlja pa ga lahko še kakšna aviacija. Počasi bomo morali zaštartat intenzivne priprave na ta dogodek. Odpiram razpravo z delovnim naslovom:29.11 dan rapublike, 29.12 dan Totekov! :grupni: :grupni: :grupni: Prijatelj moj...pa name ne pozabi,ko se že meniš o hrani... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Aha, da nebom pozabil.Glede fešte, ki bi se naj zgodila 29. tega meseca, malo se lahko pomenite o tem kaj bomo dali v usta razen tekočih zadev, jaz lahko uredim, da nas pride obiskat kralj žiwali, tam od ene 30 kg, spremlja pa ga lahko še kakšna aviacija. Počasi bomo morali zaštartat intenzivne priprave na ta dogodek. Odpiram razpravo z delovnim naslovom:29.11 dan rapublike, 29.12 dan Totekov! 29.13 pa bojo mopede zastojn talali :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 4, 2007 Deli Objavljeno December 4, 2007 Prijatelj moj...pa name ne pozabi,ko se že meniš o hrani... :whistle: Vuk76, pa veš da nebomo na tebe pozabili :friend1: , ti samo izrazi svoje želje. .) Priskrbeli bomo hrano tudi za tebe, sem prepričan, da se bo za vsakega nekaj našlo. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Jutro Toteki Včere nisn mogo prit... :( ker me je moja PARKL-ca s ketno prklenla... :headbang: k .... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Jutro Toteki Včere nisn mogo prit... :( ker me je moja PARKL-ca s ketno prklenla... :headbang: k .... :evilgrin: Ki si te toto posušeno krulo najdo? :huh: :? :fredy: Bemtiš, idi že enkrat k okulistu! :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 jutro toteki iz 03 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Dobro jutro đezeri!!! :D Tavžentroža je pasala ko sto mater... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Jutro TotekiVčere nisn mogo prit... :( ker me je moja PARKL-ca s ketno prklenla... :headbang: k .... :evilgrin: Je povedala ja, ko te je Vapo klical, da te je dala ob somraku na zizo in pol takoj spat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Dobro jutro đezeri!!! :D Tavžentroža je pasala ko sto mater... :D Dobro jutro, :winkiss: vsem skupaj. 1000roža, :eek: , pa nisi mi ki cele spil?Kaj pa boma nasledjič pri pikadi pila ko boma mimo metala? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Dobro jutro, :winkiss: vsem skupaj.1000roža, :eek: , pa nisi mi ki cele spil?Kaj pa boma nasledjič pri pikadi pila ko boma mimo metala? :cry: Naivnež. Še podn je not spegalo od vleka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Kaj pa boma nasledjič pri pikadi pila ko boma mimo metala? :cry: Drugi torek je party s pijačo vaše in naše mladosti................cynarjem! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Drugi torek je party s pijačo vaše in naše mladosti................cynarjem! :D Cynar pijejo pičke :evilgrin: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Cynar pijejo pičke :evilgrin: :P :lol1: , kaki car.Daj pridi pa nam pokaži kak se te to pije. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 :lol1: , kaki car.Daj pridi pa nam pokaži kak se te to pije. :lol1: Ne morem, ker nisem pička :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Cynar pijejo pičke :evilgrin: :P Točno tak. Dedi bomo stali ob šanku, pili pire pa špricere, pa čakali, da se ga pičke nažerejo. Kar sledi pa ni za javnost... :evilgrin: Prideš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Točno tak. Dedi bomo stali ob šanku, pili pire pa špricere, pa čakali, da se ga pičke nažerejo. Kar sledi pa ni za javnost... :evilgrin: Prideš? :P Pridem. Za pir za šankom sem vedno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Pridem. Za pir za šankom sem vedno :grim :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) Ne morem, ker nisem pička :alien1: Ti ne da si sam pička, ti si še heksa (odmah, da se prekrstim)..... :evilgrin: Popravljeno December 5, 2007. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Pridem. Za pir za šankom sem vedno :grim Voliš, da jebeš, bez da ti uđe, a?? Samo pitam..... :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se