Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Ti ne da si sam pička, ti si še heksa (odmah, da se prekrstim)..... :evilgrin: A ti kdo na repu stoji, da mijavkaš? Voliš, da jebeš, bez da ti uđe, a?? Samo pitam..... :naughty: :whistle: Ne po sebi sodit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 A ti kdo na repu stoji, da mijavkaš? Ne po sebi sodit ... Kak si pa ti luškana heksika.......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Kak si pa ti luškana heksika.......... :naughty: Da se nisi malo zgubo? A ti najdemo mamico, da več ne boš jokcal naokoli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) Da se nisi malo zgubo? A ti najdemo mamico, da več ne boš jokcal naokoli? Dolgčas naredi ljudi dolgočasne Lobo ... očitno mu je fuuuuuuuuul dolgčas :winkiss: Popravljeno December 5, 2007. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Da se nisi malo zgubo? A ti najdemo mamico, da več ne boš jokcal naokoli? Še so dobri ljudje na tem krutem svetu........(razen mojga šefa :naughty: )........Boš me ti prijel za rokico, dobri stric in mi pomagal poiskati mojo mamico?? Plosim, plosim.... :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Še so dobri ljudje na tem krutem svetu........(razen mojga šefa :naughty: )........Boš me ti prijel za rokico, dobri stric in mi pomagal poiskati mojo mamico?? Plosim, plosim.... :whistle: :winkiss: Pridi ljubo detece k stričeku. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Pridi ljubo detece k stričeku. :evilgrin: :eek: Lobo, ne približuj se mi za hrbet!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 :eek: Lobo, ne približuj se mi za hrbet!!!! :P Si že prepozen. Če nisi drugi dan vedel kje si avto pustil, se tudi ostalega ne spomniš. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Si že prepozen. Če nisi drugi dan vedel kje si avto pustil, se tudi ostalega ne spomniš. :winkiss: temu se reče KRIZA :eek: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Si že prepozen. Pa si obljubil, da ne boš povedal... :( Ampak drugače sploh ni blo tak švoh, kaj praviš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Pa si obljubil, da ne boš povedal... :( Ampak drugače sploh ni blo tak švoh, kaj praviš? Enkrat po dolgem času me ni, evo pa mi že čez plot skačeš. :angry: Sn mislo, da imama exluzivno. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Točno tak. Dedi bomo stali ob šanku, pili pire pa špricere, pa čakali, da se ga pičke nažerejo. Kar sledi pa ni za javnost... :evilgrin: Prideš? :P Ja ti kar stoj pri šanku, jaz se bom pa v klet zakleno pa ledeni čaj pil..............jebemti 1000rožo :headbang: Baje sem bil zmagovalec včeraj, še Vapota sem premagal :hooray: , samo zdaj pijem ne spljoh!!!!Več!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) Predlog leta! Naj se sekcija MB preimenuje v sekcijo pijančkov MB :trance_33_sleep: B) Popravljeno December 5, 2007. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Predlog leta! Naj se sekcija MB preimenuje v sekcijo pijančkov MB :trance_33_sleep: B) Ne,ne...naj si kar podsekcijo ustanovijo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Naj se sekcija MB preimenuje v sekcijo pijančkov MB :trance_33_sleep: B) Kretničar, kdo je pa tebe kaj vprašal? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 No, če bo kdo od "nepodsekcije" v torek hotel na kako pijačko in čvek v neke normalne pogoje naj se javi...... midva sva zainteresirana..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 No, če bo kdo od "nepodsekcije" v torek hotel na kako pijačko in čvek v neke normalne pogoje naj se javi...... midva sva zainteresirana..... :rolleyes: Zdaj ko, pač zaradi višje sile, odpade nočna smuka, pač nucata ramo za zjokat..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Zdaj ko, pač zaradi višje sile, odpade nočna smuka, pač nucata ramo za zjokat..... :P ne ne.... nekaterim je starševstvo celo v užitek. Bi nama pa pasalo kako rečt v normalnem okolju z "normalnimi" ljudmi :winkiss: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Nemorem verjet .. niste povedali ki ste se včeraj dobli... :headbang: KAKA ČAGA :naughty: jaz ne pijem več..manj pa tut ne, tak da... :whistle: Kaj če bi skupaj šli na Motosvet zaključno čago dol na go-kart , ste za? jaz bi ful šel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Ne,ne...naj si kar podsekcijo ustanovijo. :whistle: :grim :worship: :OK: B) Kretničar, kdo je pa tebe kaj vprašal? :P Jebo tebe kretničar :angry: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 No, če bo kdo od "nepodsekcije" v torek hotel na kako pijačko in čvek v neke normalne pogoje naj se javi...... midva sva zainteresirana..... :rolleyes: Tudi jaz sem že razmišljala v tej smeri - za pijačko in čvek sredi delovnega tedna so meni osebno Raidersi res preveč oddaljeni in odpičeni :wacko: (za petkov "odklop" so pa idealni :naughty: :yea2: ). Deco tja ziher nebi odpeljala, pa ne samo zaradi oddaljenosti ... :grrr (čeprav so naše punce tudi tam že bile ... :krneki: ). Na drugi strani pa je ML zdaj res precej težko dostopna (čeprav je lokal odprt :huh: ), posebej še, če si z vozičkom :unsure: . Zaradi tega bi jaz predlagala Promenado - hrane in fliperjev sicer nima, zato pa je drugače okolje kar umirjeno, dostopnost normalna in predvsem ... meni je blizu! :yes: :whistle: Seveda pa se lahko dobimo tudi kje drugje. :) Predlogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 kako si ti to lepo napisala MATjuška :rolleyes: meni je čisto vseeno, lahko tudi Promenada..... sam da vas spet malo vidim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Seveda pa se lahko dobimo tudi kje drugje. :) Predlogi? Kaj če se dobimo v Slovenji vasi pri Čelanu? Mam ful lepe spomine od tam, sam upam, da se lokalci mene ne spomnijo.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 ne ne.... nekaterim je starševstvo celo v užitek. A sem rekel kaj kontra? Ne da bi vedel.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Jebo tebe kretničar :angry: :devil: Love you too... :004 :blush: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se