tati Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 deževen pozdrav iz deževno-meglene Ljubljane..... :winkiss: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Mam pa še eno prošnjo za vse ki se družite z nami.....v kleti rihtam eno posebno sobo z imenom "Jack Daniels Klet" v kateri se bo točo samo naš Jakec, v raznih oblikah in sestavah.Kdor ima kakšno stvar v zvei z Jakecom in se je pripravljen ločit od nje v dobrodelne namene bo bogato poplačan :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1:
Vanga Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) Mam pa še eno prošnjo za vse ki se družite z nami.....v kleti rihtam eno posebno sobo z imenom "Jack Daniels Klet" v kateri se bo točo samo naš Jakec, v raznih oblikah in sestavah.Kdor ima kakšno stvar v zvei z Jakecom in se je pripravljen ločit od nje v dobrodelne namene bo bogato poplačan :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: Mogoče bi se pa res kaj našlo, moram malo pobrskat. :whistle: Glede na to,da sma z Jackom že vrsto let prijatelja. :smoke: Popravljeno December 7, 2007. Popravil Vanga
Mutika Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Mutika, ne vem če bom lahko sam, pa tud kak prjatl (Vapo) vzdržal več kot 45 min, pa tud Penzl je zlo na knap....... :naughty: Aja, pa še nekaj sn pozabo povedat, svijo smo že fentali.......čaka v pacu :worship: :worship: :worship: :evilgrin: Vam bi bilo treba tekočinske ure nekam montirat; ko bi prekoračili mejo normale, bi vam usta dol zaštopfale. Pol pa vlivaj na uhe, če lahko. Presnete spužve! :angry: Aja ... hvala za sok danes. :rolleyes: :winkiss:
vuk76 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Ob 10.40 dobro jutro vsem... :whistle:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Mam pa še eno prošnjo za vse ki se družite z nami..... Jaz mam eno prošnjo za tebe. No ja, ni glih prošnja, ampak.........kaj mi boš ti že enkrat plačal toti pir al ne, škrtica jedna štajerska!?
KeC Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Jaz mam eno prošnjo za tebe. No ja, ni glih prošnja, ampak.........kaj mi boš ti že enkrat plačal toti pir al ne, škrtica jedna štajerska!? Copy paste :evilgrin:
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Dan, srčeki toteki. :worship: Pozdravlja vas eno čudno, zasvojeno bitje, mendá. :winkiss:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Le kako bi lahko bil ti ... navaden? To se tudi jaz vprašujem. Nikak da mu rata.... :P
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Dan, srčeki toteki. Dober dan!!! :004 No ja, ni glih dober, ker me "rahlo" glava boli.... :blush:
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Vapo, a je bilo spet ... hm, ... odojkasto? Lupčka. Kdaj bo spet čaj v Kibli padel? Pogrešam. :yes: Kaj se RockerMb šef še ni zbudu? Včeraj je celo sok častil! :unsure: No, on je pil drugačen sok, ... :P O:-) :xx: KeC, tak isto. :blush:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Kdaj bo spet čaj v Kibli padel? Pogrešam. :yes: Drug teden obvezno. Častna! :D Kaj se RockerMb šef še ni zbudu? Včeraj je celo sok častil! :unsure: No, on je pil drugačen sok, ... Kdo je častil? :eek: On, stara škrtica???!!!
Vanga Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Ob 10.40 dobro jutro vsem... :whistle: Dobro urco za tem, tudi z moje strani; JJJJJUUUUUUUUUTTTTTTTTRRRRRRRRROOOOOOOOO :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Dobro urco za tem, tudi z moje strani; Urco pa eno minuto, ča smo natančni.... :P
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Drug teden obvezno. Častna! :D Kdo je častil? :eek: On, stara škrtica???!!! Ja, on. Kozarec soka in kozarec vode. :whistle: :rolleyes: Dobro urco za tem, tudi z moje strani;JJJJJUUUUUUUUUTTTTTTTTRRRRRRRRROOOOOOOOO :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Jutro? :unsure: A si bil spet aktiven ponoči? :whistle: Urco pa eno minuto, ča smo natančni.... :P Financar ... :evilgrin: :winkiss:
Vanga Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Jutro? A si bil spet aktiven ponoči? :grim , danes pa grem v nočno. :naughty: :winkiss:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Financar ... :evilgrin: :winkiss: :blush: danes pa grem v nočno V Dollyja? :P
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 :blush: Kaj neki izza vogalov slišim, da sn ti pir dolžna? :evilgrin: Ti si meni čaj, pa še med povrhu! :winkiss:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Ti si meni čaj, pa še med povrhu! Za tebe vse... :D
Vanga Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 :blush:V Dollyja? :P Gorili na vratah reči da mene poznaš, pa pridi na pir. :whistle:
KeC Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Kaj neki izza vogalov slišim, da sn ti pir dolžna? :evilgrin: Ti si meni čaj, pa še med povrhu! :winkiss: :eek: SN????? To je pa čista velenjščina. :hmm:
vapotek Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 :eek: SN?????To je pa čista velenjščina. :hmm: Velenjščina???? Hahahahaha, to je isto, ko da bi reko "ptujščina". Stari moj, to ne obstaja! :P
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 :eek: SN????? To je pa čista velenjščina. :hmm: :blush: :blush: :blush: Tega si skoraj ne bi smela privoščit, hm? ... Kaj pa je mariborščina ... sm? :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se