Mutika Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Par dni nazaj je bil motorist76 pr meni, pa še ni tak staro zgledal kot dans. Je pa precej kosmato zgledal. Mutika - prbeleži, da pridem z dvema! Če bo pa Dadi še kaj uspelo spečt, pa prnesemo. Meni očitno ne bo ratalo do šporherta prit, ker sta že tak Šokac pa BPenzl tam. Prbeležujem! :worship: :004 :004 :004 :004 :004 :004 Tisti......k je namenjen......že ve!!!!!!! :blush: Meni ni, ... :cry: :cry: :cry: ! Samo, da dobiva za en pir.... :lol1: Auuuuč, pa kaj vse to za navaden pir? :whistle: Ups, zdajle bolje, da si dam čelado na glavo ... :rolleyes: .
motoristek Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Prbeležujem! :worship: :004 Meni ni, ... :cry: :cry: :cry: ! Auuuuč, pa kaj vse to za navaden pir? :whistle: Ups, zdajle bolje, da si dam čelado na glavo ... :rolleyes: . Ti boš morala dat za dva... :winkiss:
vapotek Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Samo sem pozabil kakšen je tematski večer :naughty: :naughty: :naughty: ,Vapo daj me malo spomni :whistle: Čuj, ne vem točno, ampak zadnjič si nekaj bluzil, da boš organiziral "all you can drink" fešto. Vstopnina bo 47 centov (ne me vprašat, ki je dobo onih 7) in to je to... Pol pa udri po pijači! Se spomniš? Pa ne mi rečt da ne, ker si obljubil!!!
RockerMB Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Čuj, ne vem točno, ampak zadnjič si nekaj bluzil, da boš organiziral "all you can drink" fešto. Vstopnina bo 47 centov (ne me vprašat, ki je dobo onih 7) in to je to... Pol pa udri po pijači! Se spomniš? Pa ne mi rečt da ne, ker si obljubil!!! Veš kaj, od vseh obljub se samo spomnim zadnje od petka, sem N.obljubil da ti bom vedno stal ob strani, tud ko se ti več ne vstane :worship: :worship: :worship: , kar se ti baje zadnje cajte vedno pogosteje dogaja :010 All you can drink pa zate od petka več ne velja, smo vsi zaradi tebe brez pira ostali že ob 22.00, pa ga ni blo malo :evilgrin:
Motorist76 Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Hvala lepa vsem skupaj... ce bo po sreči prideva 29 pa bova prinesla kako porcijo kremšnit... Lep pozdrav vsem skupaj D. @Alka, ma jaz zgledam tak kot zgledam... pa malo manj kosmat sem lol
vapotek Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 obljubil da ti bom vedno stal ob strani, tud ko se ti več ne vstane :worship: :worship: :worship: , kar se ti baje zadnje cajte vedno pogosteje dogaja Glej, drugič če že prisluškuješ, delaj vsaj to kvalitetno..... S tvojo sma se zadnjič res pogovarjala o tem, ampak je govorila o vaju in pač tvojih.....................hmmmmmmmmmmmm.........................."problemih"
Vanga Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Veš kaj, od vseh obljub se samo spomnim zadnje od petka, sem N.obljubil da ti bom vedno stal ob strani, tud ko se ti več ne vstane :worship: :worship: :worship: , kar se ti baje zadnje cajte vedno pogosteje dogaja :010 All you can drink pa zate od petka več ne velja, smo vsi zaradi tebe brez pira ostali že ob 22.00, pa ga ni blo malo :evilgrin: Glej, drugič če že prisluškuješ, delaj vsaj to kvalitetno..... S tvojo sma se zadnjič res pogovarjala o tem, ampak je govorila o vaju in pač tvojih.....................hmmmmmmmmmmmm.........................."problemih" Tak glejta da bo jutri kvalitetno, sicer pridem malo bolj pozno, ampak zatacajt mi segrej pikade. :alien1:
RockerMB Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Glej, drugič če že prisluškuješ, delaj vsaj to kvalitetno..... S tvojo sma se zadnjič res pogovarjala o tem, ampak je govorila o vaju in pač tvojih.....................hmmmmmmmmmmmm.........................."problemih" :rolleyes: :rolleyes: hmmm vidim da te je Bavaria res precej zdelala, pa da si svojo z mojo zamenjal :whistle: :whistle: , saj mogoče pa je pujček kriv, kolk si ga pojedel ti je mogoče maščoba vdarla na uhe vun...... :worship: :worship: , v glavnem TVOJA gospa se je nekaj pritoževala, da te zadnjih par mesecev že ni videla......no vsaj treznega ne :winkiss: . Za jutri......ja boma že nekaj pogruntala dopoldan, da bo popoldan zanimivo, pa da bo v sredo :headbang: . Mutika, lep večer :friend2:
Mutika Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Lahko noč, toteki! :winkiss:
Mutika Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Mutika, lep večer :friend2: Enako tebi! :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Enako tebi! :winkiss: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
MATjuska Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Lahko noč vsem skupaj. :yawn: :zzz:
tati Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Hvala lepa vsem skupaj... ce bo po sreči prideva 29 pa bova prinesla kako porcijo kremšnit... Lep pozdrav vsem skupaj D. @Alka, ma jaz zgledam tak kot zgledam... pa malo manj kosmat sem lol NO, NO LEPO, DA SE SPOZNAMO............ :worship: :worship: kremšnito pa zame tudi kakšno...... :winkiss:
STAR Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Hvala lepa vsem skupaj... ce bo po sreči prideva 29 pa bova prinesla kako porcijo kremšnit...Lep pozdrav vsem skupaj D. Eno kremš. zame, pridem nekoliko pozneje.
RockerMB Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Dobroooo jutro, a se vam tud ne da tak kot meni???? :rtfm:
vuk76 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Dobroooo jutro, a se vam tud ne da tak kot meni???? :rtfm: :grim
šokac Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Če bo pa Dadi še kaj uspelo spečt, pa prnesemo. Meni očitno ne bo ratalo do šporherta prit, ker sta že tak Šokac pa BPenzl tam. Najprej sem bil sam, sedaj pa že takšna konkurenca. Hvala lepa vsem skupaj... ce bo po sreči prideva 29 pa bova prinesla kako porcijo kremšnit... Lep pozdrav vsem skupaj D. Vse najboljše. Dobroooo jutro, a se vam tud ne da tak kot meni???? :rtfm: Jutro. :grrr
Mutika Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Eno kremš. zame, pridem nekoliko pozneje. Pa da boš res! Brez izgovorov ... :evilgrin: ! Dober dan, toteki ... gužva! :angry: Se vidimo daneeees! Že pobiramo malo ajnlaufa za čago! :winkiss:
gody01 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Pa da boš res!Brez izgovorov ... :evilgrin: ! Dober dan, toteki ... gužva! :angry: Se vidimo daneeees! Že pobiramo malo ajnlaufa za čago! :winkiss: A smo danes spet pri nas v globki kleti (šentiljska nevemkolko)?
bauca Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Če ne bo treba it delat pridem(a).. ;)
vapotek Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Če ne bo treba it delat pridem(a).. ;) Prpa prpa......saj ne upaš. :P
bauca Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Prpa prpa......saj ne upaš. :P Ja ja :D
Furioso Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Prpa prpa......saj ne upaš. :P Pride foter zraven. :D
GorazdH Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 kaj se pa gori z nekimi mačetami koljete? :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se