Mutika Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Pozdrave tudi od mene, ... čisto vsem. :worship: ! Hehe, včeraj je bilo res fajn, Furi, ne kurblaj preveč, da ne bo še ta torek zgledal kot druženje razsule, pijanske bande, saj sploh ni tako. Ful fajn je bilo, Lumpika, kak sn te bla vesela! :winkiss: Pa še koga, ki noče bit Koroš'c! :lol1: Saj nebi tak hitro pobegnil.....samo sem bil cel dan na klubu, se vkleti zadeval z barvami in laki :whistle: pa še kak pir na vrh pol pa veš da je težko zjutraj vstat. Bova drug torek (al pa še prej) kak "čajček" spila :naughty: Z lahkoti in z veseljom! :winkiss:
Vanga Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Upam da se bo v bližnji prihodnosti Vapo kaj sam zmislil, pa kak tematski večer organiziral, da nebo več taka škrtica :naughty: :naughty: :naughty: Samo res :krneki: :whistle:
tati Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 :evilgrin: Vam bi bilo treba tekočinske ure nekam montirat; ko bi prekoračili mejo normale, bi vam usta dol zaštopfale. Pol pa vlivaj na uhe, če lahko. Presnete spužve! :angry: Aja ... hvala za sok danes. :rolleyes: :winkiss: Mutika.... :worship: :worship: :worship: ne moreš verjet kakšna žeja non-stop :krneki: :krneki:
Vanga Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Mutika.... :worship: :worship: :worship: ne moreš verjet kakšna žeja non-stop :krneki: :krneki: Saj boš vidla kaki suhi luft je, usta maš non-stop suha. :naughty:
tati Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Saj boš vidla kaki suhi luft je, usta maš non-stop suha. :naughty: :slap: :slap: :slap: :slap: a tako je to..... :winkiss: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Saj boš vidla kaki suhi luft je, usta maš non-stop suha. :naughty: Stari, moram ti dat 100% podporo, ob taki suši ne morš vzdržat :drunk:
RockerMB Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Z lahkoti in z veseljom! :winkiss: Muti, hmmmmmmmmma si ti včeraj malo preveč čaja spila :naughty: .Slovnica, pa to mislim :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Stari, moram ti dat 100% podporo, ob taki suši ne morš vzdržat :drunk: ni problem v tem, samo ta žeja je povsod in ne samo pri vas v MB, to mi ni jasno kako to :naughty: :naughty: :naughty:
Vanga Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ni problem v tem, samo ta žeja je povsod in ne samo pri vas v MB, to mi ni jasno kako to :naughty: :naughty: :naughty: Temu se reče sezonski pojav. :whistle: :winkiss: :evilgrin:
RockerMB Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Temu se reče sezonski pojav. :whistle: :winkiss: :evilgrin: Posledica globalizacije :beer2:
Vanga Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Posledica globalizacije :beer2: :lol1: :worship: :beer2:
Mutika Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Mutika.... :worship: :worship: :worship: ne moreš verjet kakšna žeja non-stop :krneki: :krneki: He, he, Tati, živi bili, pa vidjeli! :rolleyes:
Mutika Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Muti, hmmmmmmmmma si ti včeraj malo preveč čaja spila :naughty: .Slovnica, pa to mislim :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ne želi si slovnice od mene. Neoš mogu čitat, tak se ti bo vun šajnala! :whistle: :lol1: Posledica globalizacije :beer2: A temu se po novem tak reče? :unsure:
RockerMB Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Ne želi si slovnice od mene. Neoš mogu čitat, tak se ti bo vun šajnala! :whistle: :lol1: :friend1: sam ne me preveč zglancat
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 :friend1: sam ne me preveč zglancat Tebe ni bog nemre zglancat, če te prej nea tedn dni namaka v kakem 90%.... :evilgrin: :beer2: :beer2: :beer2: :010 :010 :beer1: :beer1: :beer1:
KeC Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Dobro jutro majstori. :beer2: Pa še en kup :004 za totike ;)
RockerMB Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Tebe ni bog nemre zglancat, če te prej nea tedn dni namaka v kakem 90%.... :evilgrin: :beer2: :beer2: :beer2: :010 :010 :beer1: :beer1: :beer1: Stari, saj te veš kak je, če si pod Pohorjem doma, tu mamo že tolko alkota v lufto kot ga drugi čez celo leto spijejo :worship: :worship: Pa dobro jutro vsem :winkiss:
vapotek Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Pokličeš me pa nič ne :cry: Že mogoče, ampak mislim pa nate 24/7. :winkiss:
KeC Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Mi bo še nerodno ratalo :blush:
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Pokličeš me pa nič ne :cry: Že mogoče, ampak mislim pa nate 24/7. :winkiss: Ja, kaj pa jaz? :cry: P.S., Lep dan želim vsem skupaj! :P Popravljeno December 13, 2007. Popravil Vanga
šokac Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) O, kaki luzeri, oz. same pederčine. :slap: :P Grem raje na čik. :smoke: Popravljeno December 13, 2007. Popravil šokac
RockerMB Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 O, kaki luzeri, oz. same pederčine. :slap: :P Grem raje na čik. :smoke: hmmmmmm :hmm: .... :fight1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se