motoristek Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Kako ste kaj Toteki? :kva2: Lep dan še naprej.... :yea1:
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 O, kaki luzeri, oz. same pederčine. :slap: :P Grem raje na čik. :smoke: Ja, moj gospodar :worship:
vuk76 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 O, kaki luzeri, oz. same pederčine. :slap: :P Grem raje na čik. :smoke: A nimaš ti oni peder finder....;)
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 A nimaš ti oni peder finder....;) Ja, seveda ma, če sn mu ga poslal zadnjič. :love1: Niti lubčeka mi ni dal. :cry:
vapotek Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Niti lubčeka mi ni dal. :cry: Kaka svija ej!!!! :( Še en dokaz da "cukeršpičani" nimajo niti osnovnega šlifa... :(
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ja, moj gospodar :worship: Vangec, ti si car! :lol1: :lol1: :lol1: :friend1: sam ne me preveč zglancat Ti si že itak zglancan, kolikor pač si, stari, tu ni več pomoči ... :whistle: ! :winkiss:
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ojlala, dober dan, oziroma, predvečer, dragi toteki! :worship: Malo sem zbolela danes ... :unsure:
vuk76 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ojlala, dober dan, oziroma, predvečer, dragi toteki! :worship: Malo sem zbolela danes ... :unsure: Hitro okrevanje... :winkiss:
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Vangec, ti si car! :lol1: :lol1: :lol1: :blush: dober večer :yea1: Dober večer tudi vam. :winkiss: Malo sem zbolela danes ... :unsure: Upam, da ni kaj resnega :friend2: , drugače pa ko sta že z rockerjemMB bolj pri hišnih opravilih (glanzanjepato), se daj vredi vun spolirat, pa zašvicat, pa boš naslednji dan ko nova. :whistle: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Kako ste kaj Toteki? :kva2: Lep dan še naprej.... :yea1: Ojlala, nulatrijeki, pa tebi še posebej lupčka, motoristek! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Hitro okrevanje... :winkiss: Hvala, hvala! :winkiss: :blush: Dober večer tudi vam. :winkiss: Upam, da ni kaj resnega :friend2: , drugače pa ko sta že z rockerjemMB bolj pri hišnih opravilih (glanzanjepato), se daj vredi vun spolirat, pa zašvicat, pa boš naslednji dan ko nova. :whistle: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ojlala, dober dan, oziroma, predvečer, dragi toteki! :worship: Malo sem zbolela danes ... :unsure: Hitro okrevaj! pa še eno zdravilce pa čajekom ga lahko mešaš :winkiss:
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Hitro okrevaj! pa še eno zdravilce pa čajekom ga lahko mešaš :winkiss: Uh, kako toplo veje iz te slikice ... naslednjič zraven prinesi, Bremzl! Pa MATjuški en :winkiss: !
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 O, kaki luzeri, oz. same pederčine. :slap: :P Grem raje na čik. :smoke: Kaj so vam jodlari zopet kaki gift v Muro spusli ? :naughty: da si tak korajžn ! Ahči se ko te pravi dedi v roke dobimo, te bomo samo še "šokica " klicali... :evilgrin:
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ahči se ko te pravi dedi v roke dobimo, te bomo samo še "šokica " klicali... :evilgrin: Redaljka :010 :winkiss:
tati Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Malo sem zbolela danes ... :unsure: :friend1: :friend1: :friend1: upam, da ni nič hujšega :winkiss: @ - Vanga.....kaj me medeš s temi datumi...... :naughty: :naughty: Popravljeno December 13, 2007. Popravil tati
actarus16 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ojlala, dober dan, oziroma, predvečer, dragi toteki! :worship: Malo sem zbolela danes ... :unsure: Ozdravi čimprej! :yes:
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 @ - Vanga.....kaj me medeš s temi datumi...... :naughty: :naughty: Dokler so samo datumi :whistle: :evilgrin: :evilgrin:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Dokler so samo datumi :whistle: :evilgrin: :evilgrin: ja, ja z številkami si itak nikol nisi bil blizu :evilgrin: te pa lahko noč..... Popravljeno December 13, 2007. Popravil BremzPenzl
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ozdravi čimprej! :yes: Hvala, prijatelj, bom. Ti pa na svoje zakladke glej, da bodo zdravi! :winkiss:
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 :friend1: :friend1: :friend1: upam, da ni nič hujšega :winkiss: @ - Vanga.....kaj me medeš s temi datumi...... :naughty: :naughty: Hvala lepa ... ne, na srečo, le boli fejst. :winkiss: Noč lahko, dragi moji toteki! :worship: :winkiss:
motoristek Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Jaz bom pa rekel, dobro jutro toteki... :yea1:
Pips Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Dobro jutro Totekom in Šrotekom .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se